Rygestop

Frisk luft i lungerne og til livet

Individuelt rygestoptilbud med rygestopkonsulent

Der planlægges fire mødegange af ca. en halv times varighed. De første to mødegange er man fortsat ryger, og bruger tiden på at planlægge sit rygestop. Allerede første mødegang bliver vi enige om en dato for dit rygestop. De to efterfølgende mødegange er du røgfri, og møderne omhandler, hvordan du fortsat holder kursen mod et nyt liv uden røg. Tilbuddet baserer sig på et koncept, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse. For tilmelding eller mere information - kontakt Terapeut Inge Brodersen på 48498610 eller inb@horsholm.dk.

Andre muligheder for rygestop 

Digitalt rygestop

På hjemmesiden Dit Digitale Stop program (www.ddsp.dk) kan man tilmelde sig en digital rygestopcoach. Den digitale rygestopcoach coacher dig via mails og SMS'er på telefonen. Tilbuddet er gratis og er udviklet i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Apotekerforeningen og Sundhedsstyrelsen.

STOP-linjen

STOP-linjen er en national telefonrådgivning, der hjælper dig som gerne vil stoppe med at ryge eller dig som skal have hjælp til at vedligeholde dit rygestop. Telefonnummeret til rådgivningen er 8031 3131 eller SMS ”RYGESTOP” til 1231, så bliver du ringet op. Se mere www.stoplinjen.dk

Kontakt

Center for Sundhed og Omsorg
Ådalsparkvej 2
2970 Hørsholm

Telefon 4849 3650
Fax 4849 3661
som-post@horsholm.dk

Næste rygestopkursus

Kontakt trænende terapeut Inge Brodersen hvis du vil have oplysning om rygestopforløb og tilmelding.


Inge Brodersen, telefon 4849 8610. Email: inb@horsholm.dk