Giv os et tip

Brug app'en

Hvis du ser ting på veje og stier, som vi bør gøre noget ved, kan du give os et tip via appen "Giv os et tip" på din smartphone.

                   

For at gøre det ekstralet at give os tips, mens du er på farten, har vi udviklet en app. På den måde kan du gøre os opmærksom på eksempelvis huller i vejen, nedfaldne grene, ødelagte skilte, bjørneklo og meget mere på en nem og hurtig måde.

Du skal blot gøre følgende:

  1. Vælg typen af tip
  2. Kontrollér at telefonens gps-enhed har markeret placeringen af tippet korrekt
  3. Tag et billede
  4. Tryk ”send”

Appen er gratis og findes både til iPhones og til Androidtelefoner. Du kan finde den, der hvor du plejer at hente dine apps eller ved at scanne en af QR-koderne til højre på siden.

Tak for hjælpen

De tips og henvendelser vi modtager her igennem, bliver ikke behandlet som personlige henvendelser. Du modtager derfor ikke noget svar fra os, ud over en kvittering, så du er sikker på, at din henvendelse er modtaget i vores system.  På forhånd tak for din hjælp.

Private fællesveje

En tredjedel af vejene i kommunen er private fællesveje. Dette betyder, at de grundejere, som bor langs vejen, selv skal sørge for, at vejen er i god og forsvarlig stand.

På de offentlige veje kan vi umiddelbart igangsætte en reparation, men det kan vi ikke på de private fællesveje. Via kommunens NetGis kan du se, om du bor på en offentlig eller privat fællesvej.

Giv et tip via hjemmesiden

Du kan også vælge at give os et tip via denne hjemmeside i stedet for at bruge appen.

Er gadelyset gået ud?

Fejl i gadelyset skal meldes til DONG Engergys tekniske hotline på 72 10 21 60 eller på dongenergy.dk/ditgadelys.

Ansvarlig: Center for Teknik

Kontakt

Center for Teknik
Ådalsparkvej 2
2970 Hørsholm

Telefon 4849 2050
tek-post@horsholm.dk

Hvordan får jeg appen?

Scan QR-koden eller klik på linket for at hente appen i App Store (iPhone) eller Google Play (Android).