Få et gratis energitjek

I et nyt netværk for etageboliger og samlede bebyggelser samarbejdes der om at forbedre indeklima og reducere bygningens energiforbrug. Netværket er åbent for flere deltagere.

Den gode klassiske lyd er tilbage i Trommen

JULEKONCERT: Der var stor tilfredshed med akustikken, da Hørsholm Musikforening afholdt den første klassiske koncert i Trommen efter ombygningen.

Invitation til rejsegilde for træningsskøjtehallen

Kom til rejsegilde mandag d. 18. december kl. 13. Vi fejrer det inden døre i Svømmehallens nye café, Kozy Kitchen . Alle er velkomne.

Information til borgere med nødkald: Nødkaldet virker igen

Onsdag den 13. december. Opdateret kl. 23 - Nødkaldet fungerer nu som normalt og kan bruges igen. Aftaler med borgerne om ekstrabesøg gennemføres under alle omstændigheder. Det oplyste midlertidige nummer i tidligere opdateringer skal ikke bruges længere.

Hørsholm bliver igen Klimakommune

Borgmester Morten Slotved har netop underskrevet klimakommuneaftalen, hvilket betyder, at Hørsholm Kommune atter forpligter sig til at reducere kommunens CO2-udslip over de kommende år. Derved tilslutter kommunen sig samlingen af landets 71 Klimakommuner.

Skolerne i Hørsholm er endnu engang blandt landets bedste

Hørsholm Kommunes skoleelever trives og får flotte karakterer i 9. klasses afgangsprøve i skoleåret 2016/2017.

Information om rådhusets lukkedage i julen 2017

Torsdag den 21. december 2017 til og med 1. januar 2018 vil Hørsholm Rådhus være lukket. Tirsdag d. 2. januar vil der igen være åbent for telefoniske og personlige henvendelser kl. 9.00-13.00.

Ejendomsskattebilletten 2018

Ejendomsskattebilletten for 2018 kom i din e-boks mandag d.4.12.2017. Er du ikke tilmeldt e-boks vil du modtage ejendomsskattebilletten med posten.

Gyvelvej afspærres

Gyvelvej afspærres i arbejdstiden fra mandag den 11. til og med fredag den 15. december 2017.

Billede 5.JPG
Interesse for at debattere og høre nyt om PH Park

Omkring 60 interesserede deltog onsdag den 29. november i dialogmøde om PH Park i Trommen i Hørsholm. Anledningen var, at Hørsholm Kommune med borgmester Morten Slotved i spidsen, ønskede at diskutere kommunens forslag til principper for byggeri og landskab for PH Park.

Lysorm PH Park dec 17_4.jpg
PH Park: Lysinstallation spreder lys i mørket

En gigantisk LYSORM har indtaget PH Park. Den snor sig højt oppe i et af de store gamle træer ud mod krydset Bolbrovej/Usserød Kongevej, hvorfra den vil sprede lys i vintermørket frem til marts 2018.

Godkendelse af restaurering i Ulvemoserenden til forbedring af de fysiske forhold i vandløbet.

Hørsholm Kommune har den 1. december 2017 meddelt dispensation efter Naturbeskyttelseslovens § 3 samt Godkendelse efter Vndløbslovens §37 til restaurering i Ulvemoserenden.

Tak fordi du stemmer.jpg
Vinderne af tegnekonkurrencen er fundet

Ovenpå kommunalvalget har valgbestyrelsen trukket lod om fem gavekort til Kulturhus Trommen i årets tegnekonkurrence. De heldige vindere har fået direkte besked.

Midlertidig spærring af Kystbanestien

Fra onsdag den 6. december 2017 og ca. 14 dage frem vil to delstrækninger af Kystbanestien være spærret for færdsel.

Få indflydelse på bestyrelsen i Novafos

Vær med til at bestemme, hvem der skal sidde som forbrugerrepræsentanter i Novafos’ bestyrelse 2018-2021.

Hørsholm Kommune køber Hørsholm Alle 4

Kommunalbestyrelsen besluttede mandag d. 27. november at købe Hørsholm Alle 4 med henblik på fremtidig anvendelse sammen med Hørsholm Alle 6, som kommunen købte i marts 2017.

COLOURBOX1227492.jpg
Juletræet på Ridebanen tændes – kom og vær med!

Søndag den 3. december vil der traditionen tro være juletræstænding på Ridebanen.

Nyvalgte medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse

Her er listen over de nyvalgte medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse fra 1. januar 2018 til 31. december 2021.

Plejeboligerne på Louiselund midlertidigt uden strøm. OPDATERET: Strømmen er kommet igen

OPDATERET: Strømmen kom igen omkring kl.19. Plejeboligerne på Louiselund blev omkring kl. 8 torsdag den 23. november ramt af et strømsvigt. De væsentligste funktioner i plejeboligerne er sikret strøm på nuværende tidspunkt og DONG forventer, at strømmen er tilbage senest fredag.

Billede 5.JPG
Hørsholm Kommune inviterer til dialogmøde

Denne gang handler mødet om PH Park (Hospitalsgrunden).

tandlæge plakat.png
Ny kampagne skal styrke børns tandsundhed i kommunen

”Har du set dit barn i munden i dag?”. Det er navnet på en ny kampagne, Tandplejen i Hørsholm Kommune lancerer i november for at styrke børnenes tandsundhed. Navnet refererer til den gamle kampagne med mottoet ’Har du talt med dit barn i dag?’ og handler om, hvad forældre selv kan gøre for at hjælpe deres børns tænder til en god og skinnende fremtid.

Jul i Kulturhus Trommen

På lørdag byder Kulturhus Trommen julen velkommen med en række juleaktiviteter for både store og små.

Hørsholm Kommune inspirerer innovationsminister

I anledning af regeringens kommende sammenhængsreform var innovationsminister, Sophie Løhde, mandag 13. november 2017 på besøg i Ungehuset i Hørsholm Kommune for at høre om udvalgte indsatser, hvor kommunen arbejder på nye måder.

Lys på kommunale hænder

Hørsholm Kommune har netop indgået en aftale med Ørsted (tidligere DONG Energy) om køb af vejbelysningen i kommunen, som består af ca. 6500 lysmaster.

Hørsholm Kommune iværksætter ekstern juridisk undersøgelse om naboforhold ved Hannebjerg

Borgmester Morten Slotved iværksætter en ekstern juridisk undersøgelse af hævd-spørgsmål.

Hold hackerne ude

9 ud af 10 danskere er ikke it-sikre nok. Det vil Digitaliseringsstyrelsen ændre med den nye nationale kampagne: "Vi holder hackerne ude"

Tegnekonkurrence

Tegn det bedste ved Hørsholm! I anledning af kommunalvalget d. 21. november 2017, inviterer Hørsholm Kommune kommunens børn til at deltage i en tegnekonkurrence.

Medlemmer til naturråd søges

Organisationer og foreninger kan være med til at udpege naturområder ved at være med i et nyt naturråd. Frist for at indstille medlemmer er 4.12.

Skatebanen får nye skateelementer

Kultur og Fritid har det seneste år modtaget flere henvendelser fra engagerede børn og unge, som alle har ytret ønske om at få nye elementer på skatebanen i Idrætsparken.

Tag med til valgdebat

Der er under tre uger til kommunalvalget, og hvis du stadig er i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds, så er der råd at hente.

Ny forpagter søges til cafeen i Kulturhus Trommen

Hørsholm Kommune ønsker at bortforpagte cafeen i Kulturhus Trommen pr. 1. januar 2018.

KL_Tænkdigom_valgkampagne_Webbanner_930x180px.png
Kørsel til valgstederne på valgdagen den 21. november 2017

Hørsholm Kommune tilbyder som noget nyt ved kommunal- og regionalvalget kørsel til valgstederne for svagelige og gangbesværede vælgere.

”6 med tempo-skift”

Introduktion til motion med intervalgang for type-2 diabetikere

Billede 434a.jpg
Hørsholm Musikskole fejrer 50 års jubilæum

Søndag den 29. oktober fejrer Hørsholm Musikskole 50-års jubilæum ved et stort arrangement i Kulturhus Trommen. Dette markeres med en stor og allerede udsolgt koncert i Trommen kl. 14:00 og efterfølgende reception kl. 16:00 i Café Trommestikken, hvor alle er velkomne.

Rapport viser: Hørsholms borgere er meget tilfredse med at bo i Hørsholm

Hørsholm Kommune ligger på en andenplads ud af samtlige 98 kommuner, når det handler om, hvor tilfredse borgere er med at bo i deres kommune.

Ny og mere sikker krydsning af Rungstedvej

I uge 45 påbegyndes etableringen af en ny og mere sikker cykel- og fodgængerkrydsning af Rungstedvej ved Vallerød Banevej.

hoersholmudstillingen.png
Kom til fernisering på Hørsholm-udstillingen 2017

For 37. år i træk udstiller Hørsholmborgere egne værker. Kom til fernisering onsdag d. 1. november kl. 16.30 på Hørsholms biblioteks 1. sal.

Live valgdebat i Kulturhus Trommen

Torsdag d. 2. november kl. 15 lægger Kulturhus Trommens foyer lokale til en valgdebat med lokale politikere og kandidater til kommunalvalget - og alle er velkomne til at overvære slagets gang!

Grøn forretningsplan - invitation til formiddagsarrangement

Kurhotel Skodsborg har arbejdet med Bæredygtig Bundlinje og sparet 50.000 kr./år - hør hvordan og kom selv igang.

Tandplejen holder lukket i efterårsferien

Tandplejen holder efterårsferie fra den 14. til den 22. oktober 2017 (begge dage inkl.). De åbner igen mandag den 23. oktober 2017.

Kommunalvalg 2017 - bekendtgørelse af kandidatlister, kandidater og valgforbund

Kommunalbestyrelsen har ved opslag i Borgerservice den 10. oktober 2017 i medfør af lov om kommunale og regionale valg § 43 bekendtgjort de 12 godkendte kandidatlister til kommunalvalget den 21. november 2017, herunder de 60 kandidaters navne, samt de anmeldte 3 valgforbund

Nyregistrering af erhvervsejendomme i BBR

Ejere og administratorer af erhvervsejendomme får brev fra SKAT
Frem til oktober 2018 sender SKAT breve til ejere og administratorer af erhvervsejendomme i hele landet. Det sker for at indsamle nye og mere detaljerede oplysninger om erhvervsejendomme til Bygnings- og Boligregistret (BBR).

Flere idéoplæg blev præsenteret på borgermøde

Den 3. oktober 2017 afholdte Hørsholm Kommune borgermøde vedrørende mulig fremtidig anvendelse af bygningerne hvor Jagt- og Skovbrugsmuseum tidligere var beliggende.

træer_ryddet_grund_red.jpg
Hospitalsgrunden bliver til PH park

Åbningsevent lørdag den 7. oktober 2017 kl 11. Følg den røde løber fra Usserød Kongevej. Træk i efterårstøjet og mød op på Hospitalsgrunden til spændende aktiviteter, events og taler, se nedenstående program.

Hannebjerg luftperspektiv.jpg
Dialogmøde om ændringsforslag til lokalplanen for Hannebjerg

Miljø- og Planlægningsudvalget inviterer onsdag d. 11. oktober kl. 16.00 – 17.30 til dialogmøde om lokalplanen for Hannebjerg-grunden.

Aftale med Kokkedal Golfklub forlænget til 2047

Udvikling og investering i område Øst – Rungsted

Hørsholm Kommunalbestyrelse vedtog i forbindelse med Budgetaftalen for 2016-19 udviklings-og investeringsstrategien Velfærd frem for Mursten.

Budgetaftale 2018 - 2021

Budgetaftale 2018-2021 blev underskrevet den 25. september 2017

Velkommen til PH Park

Farvel til Hospitalsgrunden og goddag til PH Park. Kommunalbestyrelsen besluttede mandag den 25. september, at Hospitalsgrundens blivende navn er PH Park.

Borgermøde

Invitation til borgermøde den 3. oktober kl. 18.00-20.00 vedrørende mulig fremtidig anvendelse af bygningerne hvor Jagt- og Skovbrugsmuseum tidligere var beliggende

Informationsmøder for kandidater til kommunalvalget

Som led i forberedelserne til kommunalvalget 2017 inviterer Hørsholm Kommune til informationsmøder for kandidater, der opstiller til kommunalvalget. Møderne afholdes den 27. september og 4. oktober 2017 i kantinen på Rådhuset.

Renovationsselskabet RenoNorden henter fortsat dagrenovation i Hørsholm

RenoNorden AS har den 18. september informeret fondsbørsen om, at det norske koncernselskab og det norske driftsselskab indgiver konkursbegæring. Konkursen vedrører norske kunder, ikke kunder i Danmark.

Piet Heinsvej og cykelsti spærret

Piet Heins Vej skal istandsættes med ny asfalt fra den 18. – 22. september og spærres derfor midlertidigt af.

Ikke pesticid i drikkevandet i Hørsholm Kommune

Resultaterne er nu klar og Novafos oplyser, at pesticidet ikke er fundet på vores vandværker i Hørsholm Kommune.

Ny stuegang skal skabe trygge og sammenhængende forløb

I Hørsholm Kommune er der netop etableret tværsektoriel stuegang på de midlertidige pladser på Louiselund. Et mobilt team, bestående af en læge, en sygeplejerske, en farmaceut, og en bioanalytiker fra Nordsjællands Hospital, skal fremadrettet samarbejde tæt med personalet på de midlertidige pladser om borgernes forløb

Nyt spændende klimatilpasningsprojekt

I oktober 2017 påbegyndes et nyt og spændende klimatilpasningsprojekt i Hørsholm. Omkring Gyvelvej etableres regnbede, som fremover skal filtrere og forsinke vand fra vejene.

Tandplejen har lukket onsdag

Tandplejen har lukket onsdag den 13. september 2017

KozyKitchen overtager forpagtningen af svømmehallens café

Fra og med 1. november 2017 kan besøgende i svømmehallen og Idrætsparken få sig et hyggeligt måltid i svømmehallens nye café.

Frivillige søges: Kom med ind i demokratiets maskinrum

Hørsholm Kommune søger frivillige (tilforordnede) til at hjælpe på dagen for kommunalvalget tirsdag d. 21. november 2017.

Nyt erhvervsråd vil skabe vækst i kommunen

Ni lokale erhvervsforeninger i Hørsholm er gået sammen med Hørsholm Kommune og har etableret et erhvervsråd.

Cool Kids og Chilled - Hjælp til angstramte børn og unge

Hørsholm Kommune tilbyder en række intensive forløb med angstbehandling til børn eller unge og deres familier.
Forløbet bygger på de anerkendte metoder til angstbehandling – Cool Kids og Chilled - som er afprøvet med god effekt i andre kommuner. Metoderne er bygget op omkring gruppeundervisning, hvor børnene og deres forældre i fællesskab lærer nye strategier for, hvordan de kan håndtere angst.

Status på p-pladser i Idrætsparken

Kommunen arbejder lige nu på at anlægge Idrætsparkens nye parkeringspladser. Samtidig sikres midlertidige løsninger så det fortsat er muligt at parkere, selvom der er færre pladser.

Mød Hørsholm Kommune på Facebook

Du kan nu finde Hørsholm Kommune på Facebook via kommunens nye officielle facebookside: 'Hørsholm Kommune'.

Måling viser: Akustikken i Trommen opfylder kravene

Konklusionen af en opfølgende måling viser, at kravet til efterklangstid i fleksible sale i Kulturhus Trommen er opfyldt – og lidt til.

Hørsholm Kommunalbestyrelse investerer i fremtiden

I weekenden tog Hørsholm Kommunalbestyrelse hul på kommunens budget for 2018 på den årlige budgetkonference. Kommunalbestyrelsen gav hinanden håndslag på, at udvikling og investering og et budget i balance går hånd i hånd.

Forsigtig optimisme forud for budgetkonference

Budgetforhandlingerne går snart i gang for Hørsholm Kommunalbestyrelse. Henover weekenden d. 25.-26. august samles de om budget 2018-2021, som i år er karakteriseret ved en grundlæggende god balance mellem indtægter og udgifter.

Hørsholm Kommune ønsker ikke at gøre brug af Sophies Hus til flygtninge

I takt med at behovet for flygtningeboliger er faldet, ønsker Hørsholm Kommune ikke på nuværende tidspunkt at anvende ejendommen Sophies Hus, Sophielund 82A, som flygtningebolig.

Hørsholm Kommunalbestyrelse rejser kritik af Lions Børnehuses bestyrelse

Hørsholm Kommunalbestyrelse udtrykker kritik af Lions Børnehuses bestyrelsesarbejde. Med udgangspunkt i en uafhængig rapport fra Kommunernes Landsforening finder Kommunalbestyrelsen dog, at der ikke er grundlag for at lægge sag an mod Lions Børnehuses bestyrelse i sagen om de økonomiske uregelmæssigheder, som blev konstateret i 2016.

Kom til Hørsholms Kulturdag

Lørdag d. 19. august afholdes den årlige Kulturdag, hvor der vil være noget for alle aldre. Du kan se programmet her.

Ironman lukker veje i Hørsholm

Søndag den 20. august 2017 afvikles KMD Copenhagen Ironman med 9000 deltagere fra hele verden. Det giver anledning til vejlukninger.

Rungstedvej er spærret i forbindelse med Kulturdagen

Lørdag d. 19. august spærres Rungstedvej fra kl. 10 – 18

Billede 1.JPG
Fokus på værdig ældrepleje i Hørsholm

Onsdag d. 9. august besøgte ældreminister Thyra Frank Plejeboligerne Louiselund i Hørsholm for at kaste lys på de gode eksempler på værdig ældrepleje. Ministeren fik en rundvisning.

Forpagtning af caféen i Hørsholm Svømmehal

Caféen i Hørsholm Svømmehal bortforpagtes

Reparation af kystbeskyttelse

Kystbeskyttelsen på Rungsted Strandvej ved Bukkeballevej repareres fra den 14/8 til 15/9.

Mobil hjertestarter til kommunens akutteam

Hørsholm kommunes akutteam kan nu yde hurtigere og mere effektiv førstehjælp.

Der afhentes affald som sædvanligt

Alt kører som det plejer og borgerne får fortsat afhentet affald af RenoNorden.

Hørsholm prioriterer sikkerheden

Når mere end 50 togbusser i timen skal til og fra Rungsted Kyst Station, vægter sikkerheden højest i valget af ruter.

Novafos_Illustration_FB.JPG (5)
Hørsholm Vand bliver til Novafos

Nyt vandselskab fra juli 2017

kp_2017_forside.jpg
Giv dit besyv med i forhold til Kommuneplanen

Forslag til Kommuneplan 2017 – 2029 er i høring fra den 30. juni til den 25. august, se planen på hjemmesiden www.forslag.kommuneplan.horsholm.dk.

Frederiksborgvej afspærres aften og nat

Frederiksborgvej skal have ny asfalt på kørebane og cykelsti fra den 9. til 14. juli 2017.

Vi passer på hinanden

Sommeren er over os, og veje og stier i Hørsholm befærdes i stigende grad af cyklister og fodgængere. Grundejere kan, ved at leve op til enkle regler, gøre en stor forskel for trafiksikkerheden.

Godkendelse af etablering af fiskevandløb udenom Mølledam og videre ned i Usserød Å

Hørsholm Kommune har meddelt tilladelse efter Vandløbsloven til etablering af fiskevandløb udenom Mølledam og videre ned i Usserød Å.

Tandplejen har sommerlukket

Tandplejen har sommerlukket fra den 24. juni til den 13. august 2017 (begge dage inkl.).

Hørsholm på forkant med fremtidens sundhedsudfordringer

Hørsholm Kommunes borgere kan føle sig trygge, når det gælder deres sundhed. Kommunen er godt med, når det gælder om at styrke det såkaldte ”nære sundhedsvæsen”.

Sankt Hans.jpg
Kom til børne- Sankt Hans og Sankt Hans

Igen i år inviterer Hørsholm Kommune alle borgere - børn, unge og voksne til det traditionsrige Sankt Hans. Det sker fredag d. 23. juni fra 16.00 - 22.30 ved Hørsholm Kirke.

Børne Sankt Hans bliver endnu større

På grund af stor succes udvides børne- Sankt Hans konceptet for tredje år i træk.

Gyngehesten
Nye boliger tæt på Hørsholm Bymidte

Hørsholm Kommunalbestyrelse har besluttet at igangsætte udvikling af ejendommen Usserød Kongevej 45 med henblik på at fremme en boligudbygning i området, der både rummer nye, private boliger og nye, almene familieboliger.

Hospitalsgrunden_grøn
Landskabet skal være med til at gøre bydel unik

Hovedelementerne i den procestidsplan for udviklingen af Hospitalsgrunden, der blev forelagt Kommunalbestyrelsen den 19. juni, peger på at den grønne byggemodning af området forventes at komme til at ske i starten af 2018.

Tandplejen holder lukket

Tandplejen er lukket tirsdag den 20. juni 2017 fra kl. 11.30 til kl. 15.00

Triathlon i Hørsholm

Søndag den 25. juni 2017 afholdes Deloitte Øresund Triathlon. Det giver anledning til enkelte vejspærringer.

Hørsholm Kommune har levet op til sin tilsynsforpligtelse over for Lions Børnehuse

En uafhængig revisionsrapport beskriver, at Hørsholm Kommune har levet op til sin tilsynsforpligtelse over for det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse i sagen om de økonomiske uregelmæssigheder. Rapporten forslår også justeringer, hvor kommunen med fordel kan forbedre sit tilsyn.

Hannebjerg luftperspektiv.jpg
Kom og se de kommende boliger på Hannebjerg

Torsdag d. 22. juni mellem kl. 16 - 18 bliver det muligt at se og høre om den tæt-lave boligbebyggelse, som forventes opført på Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, hvor det tidligere plejehjem Hannebjerg i dag ligger.

Veje spærret på grund af Sjælsø Rundt

Søndag den 11. juni 2017 afholdes Sjælsø Rundt med start og mål i Hørsholm.

IMG_2540.JPG
Vil du leje et værelse ud?

Som borger i Hørsholm Kommune kan du være med til at gøre en forskel for kommunens flygtninge. Læs mere på ny hjemmeside: www.lejud.horsholm.dk

Invitation til "det første spadestik"

Mandag den 29. maj tager vi det første spadestik til den kommende træningsskøjtehal, hvor man også kan møde Morten Green

Rådhuset holder lukket efter Kristi Himmelfart

Fredag efter Kristi Himmelfartsdag vil Rådhuset være lukket. Mandag den 29. maj vil der igen være åbent for telefoniske og personlige henvendelser mellem kl. 9-13.

Tandplejen holder lukket den 25. og 26 maj 2017

Hørsholm Kommunale Tandpleje har lukket torsdag den 25. og fredag den 26. maj 2017. Vi åbner igen mandag den 29.maj 2017

Mindeord om Hanne Falkensteen, tidligere borgmester i Hørsholm Kommune

Borgmester Morten Slotved skriver mindeord om Hørsholm Kommunes tidligere borgmester Hanne Falkensteen.

At skabe god ny by kræver tid

Økonomiudvalget prioriterede på deres møde den 18. maj, at der afsættes den nødvendige tid til processen for at kunne udvikle Hospitalsgrunden til en attraktiv ny bydel i Hørsholm. Formålet er at få skabt det mest optimale beslutningsgrundlag.

Kåring af Årets Frivillig 2017

Så er det igen tid til at kåre ”Årets Frivillig” blandt de mange borgere, der yder en stor indsats med frivilligt socialt og humanitært arbejde i kommunen.

Ny asfalt til gader og stræder

Igen i år er der tryk på renovering af veje, stier og fortove i Hørsholm Kommune.

Tilfredsheden i hjemmeplejen og på plejecentrene i Hørsholm er målt

Hørsholm Kommune har i april måned undersøgt tilfredsheden med kommunens hjemmepleje og plejecentre. De adspurgte har givet deres mening til kende, og det er stadig relationen mellem medarbejder og borger samt den personlige pleje, der scorer højt.

Teknisk fejl i det telefoniske omstillingssystem på Rådhuset

En teknisk fejl i telefonsystemet betyder, at der i øjeblikket kan opleves systemfejl, når der ringes til kommunens hovednummer: 48 49 00 00

Gl. Byvej spærres midlertidigt

Gl. Byvej spærres midlertidigt for gennemkørsel fra torsdag den 18. maj 2017 og ca. en uge frem.

Rådhuset holder lukket Store Bededag

Fredag den 12. maj vil Rådhuset været lukket. Mandag den 15. maj vil Rådhuset igen være åbent for telefoniske og personlige henvendelser mellem kl. 9-13.

Sommerferieaktivitet 2017

I år har vi samlet 32 forskellige sommerferieaktiviteter fordelt på flere uger, som vi håber kan gøre din sommer ekstra sjov og spændende. Du kan f.eks. ride, gå til karate, danse, spille floorball eller prøve ”levende” rollespil. Hvis du er i det kreative hjørne, kan du melde dig til hækleværksted, kunstskole, eller prøve stunt og film workshop - der er aktiviteter for enhver smag!
Se dem her og vær opmærksom på, at du kan klikke på indholdsfortegnelsen, for at komme direkte til aktiviteten.
Tilmeldingen åbner d. 6. juni kl. 17.00 på www.horsholm.nemtilmeld.dk

Sommerferieaktiviteterne arrangeres i samarbejde med de lokale kunst- og idrætsforeninger, spejdergrupper, idrætsorganisationer, biblioteket og Ung i Hørsholm/Ungdomsskolen.

For at både børn og voksne får en god oplevelse, er det vigtigt at respektere aldersgrænserne for de enkelte aktiviteter, og det er væsentligt, at børnene er selvkørende og kan klare sig uden at have en voksen ved hånden hele tiden.

”Hørsholm byder i år sommeren velkommen med et væld af sjove og udfordrende sommerferieaktiviteter. Som udvalgsformand er jeg meget begejstret for, at foreninger og kommunen i fællesskab kan samle så mange spændende aktiviteter og derved give kommunens børn og unge en sjov og aktiv tid i sommerferien. En stor tak til alle jer frivillige.
Jeg ønsker alle en rigtig god sommer.”

Nadja Maria Hageskov,
Formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget.

Åben rådgivning for forældre

Ny psykologisk rådgivning til forældre med bekymring for deres barn

Hørsholm Kommune åbner nu en psykologisk rådgivning for forældre, som oplever trivsels- eller udviklingsproblemer hos deres børn og unge i alderen 4-17 år

Tandplejen har lukket

Tandplejen har lukket tirsdag den 9. maj 2017 fra kl. 08.00 til kl. 15.00

Over 200 navneforslag til Hospitalsgrunden

Mandag den 1. maj sluttede Hørsholm Kommunes navnekonkurrence om det helt rigtige og gode navn til Hospitalsgrunden. Interessen har været overvældende med 228 forskellige forslag.

Ny telefonlinje til borgere i psykisk krise

Hørsholm Kommune har pr. 1. maj 2017 indgået et samarbejde med
Akuttilbuddet, så psykisk sårbare borgere og deres pårørende døgnet
rundt kan få anonym støtte og rådgivning ved at ringe til telefon
70265001.

bygningsforbedring_2016.jpg
Ansøg om tilskud til istandsættelse af bevaringsværdige bygninger

Hørsholm Kommunes Miljø- og Planlægningsudvalg uddeler en gang om året støtte til istandsættelse af bevaringsværdige boliger. Frem til 7. maj 2017 er der mulighed for at ansøge.

Har du god stil?

I den kommende tid sætter Hørsholm Kommune fokus på motionscyklisme med kampagne og gratis seminar. Formålet er at skabe en god og sund trafikkultur, hvor alle trafikantgrupper viser hensyn til hinanden.

Rungsted Skole vinder to priser i talentkonkurrence

Finalen i talentkonkurrencen "Unge Forskere" blev afholdt i Forum i denne uge - to projekter fra Rungsted Skole vandt priser.

To nye direktører til Hørsholm Kommune

Så er holdet sat: Fuldtallig direktion i Hørsholm Kommune klar til at løfte ambitiøs udviklings- og effektiviseringsdagsorden

Annoncering af vandrådssammensætning for Hovedvandopland 2.3 Øresund

Det er nu besluttet, hvem der skal deltage i vandrådsarbejdet for Hovedvandopland 2.3 Øresund i forbindelse med vandområdeplanerne, som gælder for perioden 2015-2021.

Grønnegade lukkes som forsøg

Som et led i at forbedre trafiksikkerheden indledes forsøg med lukning af Grønnegades udmunding i Isterødvejen den 27. april 2017.

Den store hyledag - d. 3. maj kl. 12

Sirenerne afprøves hver nat uden lyd, men én gang om året - den første onsdag i maj kl. 12.00 - demonstreres de med fuld lyd. Samtidig testes også app'en Mobilvarsling.

Hent gratis kompostorme på genbrugspladsen søndag den 23. april

På søndagen den 23. april kl. 10 kan du hente gratis kompostorme på genbrugspladsen Vandtårnsvej, Allerød eller Blokken. Det er først til mølle.

Giv kommunen besked i smart app

’Tip Hørsholm’ er en app, der gør det let at tippe kommunen om alt fra huller i asfalten til affald i naturen.

Hørsholm Kommune har fået ny erhvervskonsulent

Lotte Cooper tiltrådte stillingen som erhvervskonsulent 1. april 2017.

nye almene boliger.png
Almene boliger på Møllehusgrunden

På Møllevænget 5 skal der opføres en ny almen boligbebyggelse

Togbusser erstatter Kystbanen i skolernes sommerferie

En gennemgribende renovering af Kystbanen betyder, at al togtrafik fra Rungsted Kyst Station til Helsingør lukkes fra d. 24. juni til og med d. 6. august 2017. DSB sætter togbusser ind i stedet.

Offentliggørelse af arkitektkonkurrence for Hannebjerg

Tirsdag d. 18. april kl. 18.00 i Trommestikken løfter Borgmester Morten Slotved sløret for vinderen af konkurrencen om den nye bebyggelse på Hannebjerg.

Hvad skal Hospitalsgrunden hedde?

Har du det helt rigtige navn til Hospitalsgrunden? Så klik ind på Hospitalsgrundens hjemmeside og deltag i navnekonkurrencen.

Storskrald skal sorteres bedre

Fra april strammer Hørsholm Kommune op på storskraldsordningen.

Snart går byggeriet af træningsskøjtehallen igang

Der er fundet et vindertilbud på Hørsholms kommende træningsskøjtehal.

Hørsholms elever og lærere ligger i top

I skoleåret 2015/2016 har Hørsholm Kommunes fire folkeskoler placeret sig som landets bedste, både hvad angår trivsel og resultater.

Hørsholm Kommune opkøber strategisk vigtig placering i bymidten

Hørsholm Kommunalbestyrelse har besluttet at opkøbe ejendommen Hørsholm Alle 6 med henblik på at sikre byudvikling i området.

Fejl i udsendt abonnementsmail tirsdag d. 28. marts 2017

En teknisk fejl betød, at Hørsholm Kommune tirsdag d. 28. marts udsendte en abonnementsmail med gamle nyheder og pressemeddelelser. Vi beklager forvirringen omkring den udsendte mail og har rettet fejlen.

Trafikale gener omkring Syrenvej og Kongevejscenteret

I dette forår åbner Lagkagehuset på hjørnet af Syrenvej og Usserød Kongevej. De trafikale forhold skal tilpasses den nye anvendelse af hjørnegrunden, og det medfører kortvarige trafikale udfordringer.

Fald i sygefravær har bidt sig fast i Hørsholm Kommune

Pressemeddelelse vedrørende udvikling i sygefraværet i Hørsholm for 2016. Kortidssygefraværet falder fortsat.

Program for åbningen af fleksible sale i Kulturhus Trommen er klar

Torsdag d. 30. marts åbner fleksible sale i Kulturhus Trommen med fleksible sale, og kulturhuset vil fremadrettet fungere som en af Danmarks premierebiografer.

Succesen fortsætter

Seniorer kan igen i år komme til temaeftermiddage og høre om emner inden for senior livet. Første gang i 2017 er torsdag d. 30 marts, hvor Hørsholm kommune inviterer til en temaeftermiddag om forebyggelse af fald.

Efterlysning! Vi mangler at høre, hvordan DU har det!

2450 borgere i Hørsholm Kommune er blandt de omkring 100.000 mennesker i Region Hovedstaden, som i starten af februar har fået et spørgeskema i deres e-Boks, digitale eller fysiske postkasse. Rigtig mange har allerede svaret, næsten halvdelen (49%) – men vi mangler stadig nogle!

Nye træer på vej

Nu påbegyndes udskiftning af de udgåede træer mellem Rungstedvej og Hørsholm Allé.

Økonomisk hjælp til Lions Børnehuse fra Hørsholm Kommune

Det selvejende institutionsområde Lions Børnehuse oplever i disse måneder en sag om økonomiske uregelmæssigheder. Uregelmæssigheder, der sætter sit aftryk i årsregnskabet 2016 for Lions Børnehuse. På grund af sagens karakter ønsker Hørsholm Kommune at hjælpe børnehusene økonomisk, så driften sikres, og det aftalte serviceniveau holdes: ”Der er ingen børn eller forældre, der bliver ladt i stikken, ” siger borgmester Morten Slotved.

Den økonomiske situation i Lions børnehuse

Forældrebrev fra Lions Børnehuses bestyrelse om den økonomiske situation i børnehusene

Budgetplanlægning for 2018-21

De politiske udvalg i Hørsholm Kommune tager hul på budgetplanlægningen for 2018-21.

Foredragsdage om velfærdsteknologiske muligheder for seniorer

”Fremtiden er ikke hvad den har været. Den er meget vildere! ” Denne udtalelse vil blandt andet kunne drøftes, når Hørsholm Seniorråd inviterer til to foredragsdage om velfærdsteknologiens muligheder for seniorer. Den 29. & 30. marts er Seniorrådet værter for en række foredrag omkring velfærdsteknologi set fra forskellige vinkler. Foredragene afholdes på Louiselund.

Styrket opsøgende indsats til udsatte borgere

Et nyt opsøgende team skal hjælpe kommunens mest udsatte borgere til bedre livskvalitet.

Oprettelse af vandråd

Vandråd genopstår i 2017 med nye opgaver. Anmodning om deltagelse i vandrådet for hovedopland 2.3 Øresund kan indsendes inden 17. marts 2017

Cool Kids - Hjælp til angstramte børn

Hørsholm Kommune tilbyder som noget nyt en række intensive forløb med angstbehandling til børn eller unge og deres familier.
Forløbet bygger på de anerkendte metoder til angstbehandling – Cool Kids og Chilled - som er afprøvet med god effekt i andre kommuner. Metoderne er bygget op omkring gruppeundervisning, hvor børnene og deres forældre i fællesskab lærer nye strategier for, hvordan de kan håndtere angst.

Nye spændende boliger på Hannebjerg

På Louis Petersens Vej – på den tidligere plejehjemsgrund, skal der nu opføres en ny spændende boligbebyggelse. 25 – 30 boliger i flere plan og i størrelser mellem 110 – 140 kvm. erstatter det tidligere plejecenter Hannebjerg.

Børne- og kulturdirektør i Hørsholm udnævnes til vicekommunaldirektør

Pr. 1. marts udnævnes direktør for Børn og Kultur i Hørsholm Kommune Pernille Halberg Salamon til vicekommunaldirektør. Udnævnelsen sker som led i kommunens strategiske og ambitiøse udviklingsdagsorden.

Film skal ses i Kulturhus Trommen

Du kan nu sikre dig en billet til de forestående arrangementer og premierefilm i Kulturhus Trommen.

Nyt fællesskab for sårbare unge

Er du ung, og savner du at være sammen med andre unge på en hyggelig måde? Har du tanker, der fylder og har brug for at få dem ud? Føles hverdagen nogle gange trist og grå?
Så er Hørsholm Kommunes nye ungecafé, Café H, måske noget for dig eller en ung, du kender?

Demensrådgivningen i nye omgivelser

Torsdag d. 23. februar 2017 starter Demensrådgivningen op på Aktivitetscentret Sophielund.

Tandplejen vinterferie i uge 7

Tandplejen holder vinterferie fra den 11. til den 19. februar 2017
(begge dage inkl.).

Hørsholm Kommune skruer op for ambitionerne og udviklingskraften: direktionen udvides med 1

Hørsholm Kommunes direktion skal fremover bestå af fire direktører i stedet for tre. ”Vi har behov for at skifte gear så vores store udviklings- og effektiviseringspotentialer realiseres. Det har en direktion på fire musklerne til, ” siger borgmester Morten Slotved.

Ny hotline til småbørnsfamilier

Er babys kinder feberhede, eller er amningen gået i koks? Selvom det er fredag aften, kan du stadig få professionel hjælp hos en ny telefonordning, der skal sikre tryghed og trivsel hos kommunens mindste.

Premierefilm i Kulturhus Trommen

I slutningen af marts vil ombygningen af Trommens sale være færdig, og dermed begynder en ny og spændende epoke med biografdrift i Kulturhus Trommen.

Forskønnelsen af Usserød Kongevej går så småt i gang

I uge 7 påbegyndes de indledende jordmiljøundersøgelser, og fortove og cykelstier vil derfor skiftevis være afspærret i den ene og den anden side.

Hvordan har du det.png
Hørsholm Kommune arbejder med vores sundhed

En ny undersøgelse af danskernes helbred skal hjælpe med at styrke fremtidens fundament for vores sundhed. Undersøgelsen hedder ”Hvordan har du det?” og er en spørgeskemaundersøgelse, som i starten af februar bliver sendt ud til over 100.000 borgere i Region Hovedstaden og godt 300.000 i hele Danmark – og også i Hørsholm Kommune.

VCTA.jpg
Snyderne vinder

Vinderne af Hørsholm Kommunes konkurrence om at snyde vanedyret er fundet.

Ansættelsesforhold ophører på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse

På vegne af bestyrelsen for det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse, oplyser Hørsholm Kommune, at de tre personer, som har været fritaget for tjeneste, fratræder deres stillinger.

Plejecenterlægen vender tilbage

Fra februar 2017 vil der på plejecentrene Sophielund og Breelteparken være en fasttilknyttet praktiserende læge, som beboerne på de to plejecentre frit kan vælge at skifte til.

Ambitiøs satsning på mental sundhed

Hørsholm Kommune ønsker sunde borgere. Også når det gælder psykisk sundhed.

Driftsforstyrrelser i opkrævningen

I den kommende tid vil du som borger kunne opleve ustabil drift i kommunens opkrævningsteam.

Administrerende direktør for nyt fælles forsyningsselskab fundet

Carsten Nystrup er valgt som direktøren, der skal stå i spidsen for det nye, tværkommunale vandforsyningsselskab NOVAFOS.

Bus forfra.jpg
Buslinje 375R fortsætter sandsynligvis med at køre til Rungsted Kyst Station

Region Hovedstaden og Hørsholm Kommune er i dialog om buslinje 375R skal fortsætte med at køre til Rungsted Kyst Station efter den 1. februar 2017.

Vil du fortsat have nyheder fra kommunen på mail?

I forbindelse med at kommunen får ny hjemmeside, skal du tilmelde dig vores nye abonnementsservice, hvis du vil have nyheder på mail. Dette kan gøres fra. 16. januar.

Foredrag: Nyt år - nye vaner

Helt ekstraordinært inviteres alle borgere og medarbejdere i Hørsholm Kommune til to ekstra foredrag om sunde vaner i hverdagen.

Velkommen til Hørsholm Kommunes nye hjemmeside

Du befinder dig nu på Hørsholm Kommunes nye hjemmeside, som skal sikre dig en nem og enkel adgang til kommunal information og selvbetjeningsløsninger.

Hørsholm Kommune får ny hjemmeside

Med en enklere og mere mobilvenlig hjemmeside bliver det fremover nemmere at finde det, du søger. Den nye hjemmeside går i luften mandag d. 16. januar.

Borgmesterens nytårstale 2016/17

Se eller læs borgmesterens nytårstale 2016/17 her.

4 fornyede tilladelser til vandværker

Hørsholm Kommunes har meddelt fornyelse af tilladelse til vandindvinding for 4 af kommunens vandværker

Kommissorium for undersøgelser der vedrører det selvejende daginstitutionsområde

Her kan du læse opgavebeskrivelsen for de to undersøgelser, der er sat i værk af Hørsholm Kommune om det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse og de økonomiske uregelmæssigheder.

To byggeprojekter i Bymidten hædres

Traditionen med at hædre smukke bygninger i Hørsholm stammer helt tilbage til 1957. Hvert år præmierer Hørsholm Kommune bygherrer og arkitekter for deres indsats for at skabe smuk og god arkitektur i Hørsholm Kommune.

Trommesalen indvies i april 2017

Den forventede afslutning af byggeprojektet i Trommesalen er udskudt til slutningen af marts 2017 med indvielse i april 2017.

Økonomien på det selvejende daginstitutionsområde undersøges

På vegne af Lions Børnehuses bestyrelse har Hørsholm Kommune indgivet politianmeldelse vedr. økonomiske uregelmæssigheder på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse. Derudover iværksættes en ekstraordinær revision og fire medarbejdere fra Lions Børnehuse er fritaget for tjeneste.

Det_gode_byliv-2.jpg
Gode ideer og gratis kaffe

Eleverne på Rungsted Gymnasium fik i slutningen af november lejlighed til at tale med de lokale politikere om, hvad der skal til for at forbedre rammerne for det gode byliv i kommunen.

Borgerservice har lukket i påsken

Borgerservice har lukket torsdag den 13. april til og med mandag den 17. april begge dage inkl.

Påskeferie i tandplejen

Tandplejen holder påskeferie fra den 8. til den 17. april 2017 (begge dage inkl.)

Tandplejen har lukket mandag den 1. maj 2017

Vi åbner igen tirsdag den 2. maj 2017.

Kom og hør om fremtidens arbejdsmarked!

Tag med ud på fremtidens flydende arbejdsmarked, når Jobcenter Hørsholm inviterer til stor event onsdag d. 7. juni fra kl. 13-17.
Tilmelding senest d. 2. juni 2017.

Rådhuset holder lukket 2. pinsedag

På mandag d. 5. juni vil Rådhuset være lukket. Tirsdag den 6. juni vil der igen være åbent for telefoniske og personlige henvendelser mellem kl. 9-13.

Højsæson for pasbestilling

Nu nærmer sommeren sig og betyder at der er rigtig mange der bestiller pas

Tandplejen har lukket fra kl. 12.00 til 15.00

Tandplejen har lukket tirsdag den 3. oktober 2017 fra kl. 12.00 til 15.00

Tandplejen har lukket i dag

Tandplejen har lukket tirsdag den 7. november 2017 fra kl. 12.00-15.00