Nyheder i Hørsholm Kommune

Driftsforstyrrelser i opkrævningen

I den kommende tid vil du som borger kunne opleve ustabil drift i kommunens opkrævningsteam.

Administrerende direktør for nyt fælles forsyningsselskab fundet

Carsten Nystrup er valgt som direktøren, der skal stå i spidsen for det nye, tværkommunale vandforsyningsselskab NOVAFOS.

Du kan snart få dagsordener sendt via vores nye abonnementsservice

Bus forfra.jpg
Buslinje 375R fortsætter sandsynligvis med at køre til Rungsted Kyst Station

Region Hovedstaden og Hørsholm Kommune er i dialog om buslinje 375R skal fortsætte med at køre til Rungsted Kyst Station efter den 1. februar 2017.

Vil du fortsat have nyheder fra kommunen på mail?

I forbindelse med at kommunen får ny hjemmeside, skal du tilmelde dig vores nye abonnementsservice, hvis du vil have nyheder på mail. Dette kan gøres fra. 16. januar.

Foredrag: Nyt år - nye vaner

Helt ekstraordinært inviteres alle borgere og medarbejdere i Hørsholm Kommune til to ekstra foredrag om sunde vaner i hverdagen.

Velkommen til Hørsholm Kommunes nye hjemmeside

Du befinder dig nu på Hørsholm Kommunes nye hjemmeside, som skal sikre dig en nem og enkel adgang til kommunal information og selvbetjeningsløsninger.

Hørsholm Kommune får ny hjemmeside

Med en enklere og mere mobilvenlig hjemmeside bliver det fremover nemmere at finde det, du søger. Den nye hjemmeside går i luften mandag d. 16. januar.

Borgermøde vedr. flygtningeboliger

Hørsholm Kommune afholder et borgermøde for interesserede borgere d. 6. februar.

Ansættelsesforhold ophørt på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse

På vegne af bestyrelsen for det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse, oplyser Hørsholm Kommune, at områdelederen for Lions Børnehuse pr. 6. januar ikke længere er ansat.

Borgmesterens nytårstale 2016/17

Se eller læs borgmesterens nytårstale 2016/17 her.

4 fornyede tilladelser til vandværker

Hørsholm Kommunes har meddelt fornyelse af tilladelse til vandindvinding for 4 af kommunens vandværker

Kommissorium for undersøgelser der vedrører det selvejende daginstitutionsområde

Her kan du læse opgavebeskrivelsen for de to undersøgelser, der er sat i værk af Hørsholm Kommune om det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse og de økonomiske uregelmæssigheder.

To byggeprojekter i Bymidten hædres

Traditionen med at hædre smukke bygninger i Hørsholm stammer helt tilbage til 1957. Hvert år præmierer Hørsholm Kommune bygherrer og arkitekter for deres indsats for at skabe smuk og god arkitektur i Hørsholm Kommune.

Trommesalen indvies i april 2017

Den forventede afslutning af byggeprojektet i Trommesalen er udskudt til slutningen af marts 2017 med indvielse i april 2017.

Økonomien på det selvejende daginstitutionsområde undersøges

På vegne af Lions Børnehuses bestyrelse har Hørsholm Kommune indgivet politianmeldelse vedr. økonomiske uregelmæssigheder på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse. Derudover iværksættes en ekstraordinær revision og fire medarbejdere fra Lions Børnehuse er fritaget for tjeneste.

Det_gode_byliv-2.jpg
Gode ideer og gratis kaffe

Eleverne på Rungsted Gymnasium fik i slutningen af november lejlighed til at tale med de lokale politikere om, hvad der skal til for at forbedre rammerne for det gode byliv i kommunen.