Få et overblik over kommunens begivenheder

Hørsholm Kommune inviterer hvert år alle borgere til Sankt Hans. De smukke grønne arealer ved Hørsholm Kirke udgør rammerne for det traditionelle arrangement.

I samarbejde med foreningslivet i Hørsholm, arrangerer kommunen sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-16 år. Programmet er forskelligt fra år til år, men der vil altid være spændende aktiviteter for enhver smag.

Kulturdag i Hørsholm er en dag fyldt med spændende aktiviteter, masser af god musik og en fantastisk stemning.

Har I en frivillig leder eller instruktør i jeres klub som er noget helt særligt...?

I har nu mulighed for at indstille ham/hende til Hørsholm Kommunes Lederpris 2016. Udover æren ved at blive kåret som årets leder 2016 følger også en pengegave på 10.000 kr. til jeres forening.

Hvis jeres leder/instruktør opfylder følgende kriterier:

• Selvstændigt har arbejdet inden for forenings og klubarbejde i børne- og ungdoms- og idrætsforeninger i Hørsholm Kommune.
  • Som udgangspunkt ikke tidligere har modtaget Lederprisen
  • Ikke modtager løn (udbetaling af mindre godtgørelse accepteres)

så hører vi meget gerne fra jer senest den 30. januar 2017 kl. 12.00.

Indstillingsskema til Lederpris 2016

Kåring af en dygtig frivillig leder er en af Hørsholm Kommunens mest traditionsrige begivenheder. Lederprisen er blevet uddelt hvert år siden 1968, og vi glæder os meget til at modtage indstillinger til Lederpris 2016 fra jer.