Få et overblik over kommunens begivenheder

Kulturdag i Hørsholm er en dag fyldt med spændende aktiviteter, masser af god musik og en fantastisk stemning. Kulturdag ligger i år lørdag den 19. august, og foregår traditionen tro på Hørsholm Ridebane.

Er du forening og har du lyst til at have en bod og lave aktiviteter på Kulturdagen 2017, kan du downloade tilmeldingsblanketten her og sende den til kof-post@horsholm.dk. Tilmeldingsfristen er den 29. maj 2017.

I samarbejde med foreningslivet i Hørsholm, arrangerer kommunen sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-16 år. Programmet er forskelligt fra år til år, men der vil altid være spændende aktiviteter for enhver smag.

Folderen deles ud på skolerne i starten af juni måned, og kan samtidig også læses som e-bog her på siden. Tilmeldingen til de forskellige aktiviteter åbner først op i midten af juni måned. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med de nyeste informationer.

Hørsholm Kommune inviterer hvert år alle borgere til Sankt Hans. De smukke grønne arealer ved Hørsholm Kirke udgør rammerne for det traditionelle arrangement.