Individuelt rygestoptilbud med rygestopkonsulent

Ønsker du at kvitte røgen kan du få individuel vejledning af kommunens rygestopkonsulent.

Der planlægges fire mødegange af ca. en halv times varighed. De første to mødegange er man fortsat ryger, og bruger tiden på at planlægge sit rygestop. Allerede første mødegang bliver vi enige om en dato for dit rygestop. De to efterfølgende mødegange er du røgfri, og møderne omhandler, hvordan du fortsat holder kursen mod et nyt liv uden røg. Tilbuddet baserer sig på et koncept, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse.

 

Andre muligheder for hjælp til rygestop

På hjemmesiden Dit Digitale Stop program (nyt vindue) kan du tilmelde dig en digital rygestopcoach. Den digitale rygestopcoach coacher dig via mails og SMS'er på telefonen. Tilbuddet er gratis og er udviklet i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Apotekerforeningen og Sundhedsstyrelsen.

STOPLINIEN er en national telefonrådgivning, der hjælper dig som gerne vil stoppe med at ryge eller dig som skal have hjælp til at vedligeholde dit rygestop. Telefonnummeret til rådgivningen er 80 31 31 31 eller SMS ”RYGESTOP” til 12 31, så bliver du ringet op. Se mere www.stoplinien.dk (nyt vindue)