Tømning af affaldsbeholdere

Tømning af affaldsbeholdere er ikke påvirket af Covid-19 på nuværende tidspunkt, og vil dermed blive tømt som sædvanligt.

Hvis ændringer forekommer, vil vi informere om dette på kommunens hjemmeside. Det er derfor en god idé at holde sig opdateret og løbende tjekke kommunens hjemmeside.

Genbrugspladser

Grundet Covid-19 har Norfors foretaget en række sikkerhedsforanstaltninger, som du kan læse mere om her (åbner nyt vindue). Derudover forventes der lange bilkøer, og Norfors opfordrer til at vente så lang tid som muligt med at køre på genbrugspladsen, og, når man er der, bruge så lidt tid på pladsen som muligt, så andre kan komme til.

Der er udvidet åbningstid i de kommende to weekender og i helligdagene i påsken med 2 timer fra kl. 8.00 til 10.00. Bemærk dog, at åbningstiderne for genbrugspladserne på andre dage er forskellige – så se de nøjagtige tider på Norfors' hjemmeside (åbner nyt vindue).

Bemærk, at storskraldsordningen fortsætter. Meget af det affald, der afleveres på genbrugspladserne, kan også afhentes via storskraldsordningen