Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Affald, kloak og miljø Klima og energi Energitjek til enfamilieboliger

Energitjek til enfamilieboliger

Få besøg af en energirådgiver. Hørsholm Kommune tilbyder et gratis energitjek til enfamilieboliger.

Det sker som et led i kommunens klimamål om at nedbringe CO2-udledninger med 40 % senest i 2030. ALLE ENERGITJEK ER BOOKET, OG DER ER VENTELISTE.

 

Har dit hus energimærke E, F eller G, mangler du overblik over hvilke energiforbedringer, der er de rigtige for din bolig, og hvor pengene er givet godt ud? Står du overfor at skulle udskifte olie- eller naturgasfyret og installere et klimavenligt varmeanlæg?

Start med et energitjek. Du får et overblik over, hvordan din bolig kan optimeres og hvad det koster. Med fagkyndig energirådgivning bliver du guidet til at træffe de bedste beslutninger og investeringer om energiforbedringer og ny grøn varmeforsyning. Boligejere, der har gennemført tiltag, har i gennemsnit sparet 7.193 kWh og 12.277 kr. om året ved en investering på 47.727 kr. Det er godt for klimaet og bundlinjen, ligesom et godt energimærke øger boligens værdi. Der gælder først til mølle - book ved at kontakte Line Nørmark fra Transition line@transition.nu.

Sådan foregår et energitjek 

Du og en kyndig energirådgiver gennemgår boligens klimaskærm og tekniske installationer. En væsentlig del af energitjekket er en snak om, hvad du som boligejer har af ønsker, din erfaring med brug af boligen, økonomi og muligheder for at søge de nationale tilskudspuljer. Du kan tilkøbe termografering (hvis vejret tillader det), der visualiserer boligens varmeudslip for 699 kr. (normalpris ca. 1.999 kr.). Det aftaler du direkte med rådgiveren.

Efter energitjekket  

Rådgiveren udarbejder en energirapport til dig med forslag til energirenovering, besparelsespotentialer i kr. og CO2, forventet investering og tilbagebetalingstid. Du bliver også kontaktet med henblik på at evaluere og vejlede dig i den videre proces med det, I har snakket om kunne være interessant at forbedre i boligen.

Der er et begrænset antal energitjek, hvorfor der gælder først-til-mølle.

OBS: Alle energitjek er booket, og der er venteliste.

 

Hørsholm kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje