Går du med overvejelser om at udskifte oliefyret til en mere klimavenlig opvarmningsform? Trænger huset til renovering, men du mangler overblik over forskellige løsninger, og hvor pengene er givet godt ud? 

Så er et energitjek et godt sted at starte, fordi du her får et overblik over boligens tilstand, forslag til forbedringer og tilbagebetalingstider. I sidste ende sparer du på varmeregningen, oplever øget komfort og gør noget positivt for klimaet. 

Sådan foregår et energitjek 

Ved selve energitjekket gennemgås boligens klimaskærm og tekniske installationer. Derudover er en væsentlig del af energitjekket en drøftelse mellem energirådgiveren og dig som boligejer, om ønsker til løsningen, erfaringer og økonomi. Det er muligt at tilkøbe termografering, der visualiserer boligens varmeudslip, for 699 kr. (normalpris ca. 1.999 kr.).  

Efter energitjekket  

Rådgiveren udarbejder en energirapport til dig med forslag til energirenovering, besparelsespotentiale i kr., kWh og CO2 og investering og tilbagebetalingstid. Du bliver også kontaktet med henblik på at evaluere og vejlede dig i den videre proces. 

Book allerede nu. OBS! Alle energitjek er afholdt!

Der er gennemført 55 energitjek, og derfor er kampagnen nu afsluttet.