Du kan ansøge om en akut bolig i Hørsholm Kommune, hvis:

• Du står med et akut boligbehov
  • Du skal have bopæl i Hørsholm Kommune
  • Du har udnyttet alle muligheder for selv at skaffe en bolig
  • Du er aktivt søgende i boligforeninger og hos private boligudlejere i og udenfor kommunen
  • Du må ikke have mulighed for at købe egen bolig

Du starter ansøgningen via det blå selvbetjeningslink her på siden. For at kunne gennemføre ansøgningen, skal du have indkomstoplysninger for alle i husstanden klar.

Når en lejebolig bliver ledig, vil den blive tildelt til den borger eller familie, som efter kommunens vurdering har det mest akutte behov. Tildelingen sker altså ikke nødvendigvis til den borger eller familie, der har været skrevet op i længst tid.

Hørsholm Kommune har i øjeblikket ca. 100 borgere på akutlisten til lejebolig. Du må derfor påregne dig en del ventetid, før kommunen har mulighed for at anvise dig en bolig.

Efter to år på ventelisten eller ved fraflytning fra kommunen vil din ansøgning automatisk blive slettet.