Oversigt over åbne anonyme rådgivningstilbud for Børn og Unge

I Børnesundhedshuset på Hørsholm Alle 4, kan du hver tirsdag møde en sundhedsplejerske, uden forudgående tidsbestilling mellem kl. 12.30-15.30.

Læs mere under Sundhedsplejerske, graviditet og adoption.

Ved behov for råd og vejledning fredag, lørdag og søndag samt helligdage kan du ringe til Sundhedsplejersketelefonen på tlf. 70 22 76 23.

Rådgivningen drives for Region Sjællands kommuner samt Bornholm og Hørsholm Kommune. Telefonen er åben fra kl. 17 – 20. Yderligere information: www.sundhedsplejersketelefonen.dk (nyt vindue).

I Sprog- og Motorikhuset er der mulighed for at få en samtale med en audiologopæd hvis du som forælder, er bekymret for dit barns sproglige og kommunikative udvikling.

Læs mere og se hvornår der er åben rådgivning.

Fysioterapeuten har gratis åben anonym rådgivning til familier med børn i alderen 0-18 år med lettere motoriske vanskeligheder.

Læs mere og se hvordan du kan komme i kontakt med børnefysioterapeuten.

Måske går dit barns udvikling ikke som forventet? Måske har han eller hun problemer med koncentration, læring eller social og følelsesmæssig trivsel i skolen eller børnehaven. Måske ser du eller andre voksne nogle tegn på en skæv udvikling, som volder bekymring?

Hvis du bor i Hørsholm Kommune og har børn i alderen 4-17 år, har du nu mulighed for at få gratis og anonym rådgivning hos kommunens Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning (PPR).

Rådgivningen gives individuelt eller til familier og varetages af erfarne psykologer med stor viden og erfaring inden for børne- og familieområdet.

Læs om tilbuddet.

Alle unge oplever engang imellem, at hverdagen kan være svær. I Anonym Ungerådgivning kan du komme med alle slags spørgsmål og udfordringer. Læs nærmere om tilbuddet.