Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Familieliv Unge SSP-samarbejde

SSP-samarbejde

Samarbejde mellem skole, sociale myndigheder og politi.

SSP er forkortelsen for det forpligtende samarbejde, der finder sted imellem skolerne, de sociale myndigheder og politiet.

Samarbejdet har det primære formål at forebygge kriminalitet og mistrivsel blandt kommunens unge. Forebyggelse betyder, at vi gerne vil hjælpe, inden tingene udvikler sig og bliver mere alvorlige.

Læs mere

Hvad enten du er barn, ung, forældre eller samarbejdspartner, kan du altid rette henvendelse til en af SSP-konsulenterne i Hørsholm Kommune.

Ofte kan det være lettere at tale med en ”fremmed” om sine problemer, bekymringer og tanker end med et familiemedlem eller en klasselærer og få hjælp sådan.

SSP-konsulenterne har tavshedspligt.

I praksis betyder det, at du kan henvende dig og snakke om stort set alle emner, der vedrører dig selv, dine kammerater, din familie – uden at være bekymret for at nogen skal ”sladre”.

SSP tilbyder også gerne at være med til en svær samtale mellem unge og deres forældre.

SSP er synligt de steder i kommunen, hvor børn og unge færdes – dvs. at vi kommer på skoler, i klubber og på Ungdomsskolen.

Du er altid velkommen til at kontakt SSP-konsulent Ulrik Svanholm på mobil eller mail.

SSP-konsulenten kan kontaktes af alle som måtte have behov for sparring, råd eller vejledning i forhold til det forebyggende og kriminalitetsforebyggende arbejde, mistrivsel eller bekymringer.

Kontakt SSP-konsulent Ulrik Svanholm

Telefon: 21 64 43 39

E-mail: usv@horsholm.dk  

Gadeteamet arbejder om aftenen, natten, ferier eller i weekender.

Gadeteamet søger altid den positive kontakt med de unge, og aldrig med løftet pegefinger.

Vi mødes på fælles præmisser, og med dialog skaber tillid.

Gadeteamet opsøger unge, hvor de er, i Trommen, på gaden, på stranden, i butikscentre, til byfester, festivaler, og alle andre steder, man kan forestille sig, at unge opholder sig.

Gadeteamet er ”lynafledere”, troværdige voksne, der ”vil” de unge. Vi lytter til problemer, råder og vejleder, støtter i svære situationer.

Kort sagt. Vi er til for de unges skyld.

SSP-konsulenten koordinerer gadeteamet.

 

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...