Læs om kommunens fritidsliv og faciliteter

Hørsholm Idrætspark rummer mange forskellige idrætsfaciliteter som blandt andet en skøjtehal, en svømmehal, flere ketsjerhaller samt en boldspilshal og en skaterbane.

Idrætsparken er omdrejningspunkt for mange forskellige idrætsgrene og en stor del af kommunens idrætsudøvere har deres gang i Hørsholm Idrætspark.

Læs mere på Hørsholm Idrætsparks hjemmeside

Kulturhus Trommen blev bygget af arkitekt Knud Munk i 1987, og med sin karakteristiske runde, smukke koncertsal, der har givet huset sit navn, er kulturhuset et af Nordsjællands arkitektoniske og kulturelle pejlepunkter.

Kulturhuset er beliggende midt i Hørsholm, og med mere end 200 årlige arrangementer er huset hovedleverandør af kultur i Nordsjælland. Kulturhus Trommen summer af liv og kultur, og i højsæsonen er der aktivitet i døgnets 24 timer med både Trommen, der byder på koncerter, scenekunst og biograf, og Hørsholm Bibliotek, med oplevelser til alle aldre gennem litteraturen, foredrag, kurser og diverse events.

Læs mere om Kulturhus Trommen:

Hørsholm Musikskole ligger centralt i Hørsholm bymidte i det gamle Rådhus. Musikskolen tilbyder undervisning i blandt andet instrumenter, samspil og sang. Derudover er der forskellige holdtilbud til de yngste i alderen 0-7 år.

Læs mere om musikskolen på Hørsholm Musikskoles hjemmeside

Hørsholm Kommune rummer flere spændende museer.

Læs mere og få et overblik på museernes hjemmesider:

Inden du tager på legeplads skal du være opmærksom på, at ingen af dine børn har symptomer på sygdom.

Hold så vidt muligt afstand og undgå legepladser med for mange børn. 

Der henvises til sundhedsstyrelsens Retningslinjer om Børn og Legeaftaler

 

Klik for at se kortet i stor størrelse

Kort over legepladser i Hørsholm