Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur og fritid Fritidsliv og -faciliteter

Fritidsliv og -faciliteter

Læs om kommunens faciliteter, grønne områder og legepladser

Hørsholm Kommunes faciliteter er vigtige medspillere i kommunens kultur- og fritidsliv. De danner rammen om og understøtter en bred vifte af aktiviteter.

Læs om kommunens fritidsliv og faciliteter

Hørsholm Idrætspark rummer mange forskellige idrætsfaciliteter som blandt andet en skøjtehal, en svømmehal, flere ketsjerhaller samt en boldspilshal og en skaterbane.

Idrætsparken er omdrejningspunkt for mange forskellige idrætsgrene og en stor del af kommunens idrætsudøvere har deres gang i Hørsholm Idrætspark.

Læs mere på Hørsholm Idrætsparks hjemmeside

Kulturhus Trommen er tegnet af arkitekten Knud Munk og blev fra indvielsen i 1988 i kraft af sit markante design og udsøgte materialevalg en attraktion for Hørsholm Kommune.

Kulturhus Trommen ligger centralt i Hørsholm. I huset findes både biograf, bibliotek, teater og koncertsal. Kulturhuset byder på skiftende udstillinger, og du kan besøge caféen KozyKitchen, som ligger i forbindelse med husets livlige foyer.

Det er muligt at låne og leje Trommens to sale Stortrommen og Lilletrommen. Begge sale indeholder fuldt biograf- og koncertudstyr og kan tilpasses til de flestes behov og bruges til fx koncert, filmvisning, foredrag, udstillinger, konferencer og meget andet. Se mere om priser og vilkår på Trommens hjemmeside.

Kulturhus Trommen stiller også rammerne til rådighed for frivillige, foreninger og borgernes pop-up kulturarrangementer i Trommens foyer, Lilletrommen og Stortrommen.

Kontakt Trommens administration i god tid på mail, så vi sammen kan finde et tidspunkt, der passer husets aktiviteter, biograf og øvrige arrangementer.

I Hørsholms smukke og rummelige bibliotek får borgerne året rundt kulturelle oplevelser for både børn og voksne. Biblioteket er åbent både med og uden betjening kl. 8-23 hver dag. Der er mulighed for frit at bruge PC’er, wifi og print samt booke et lokale til møder, workshops eller opgaveskrivning. 

Læs mere

Trommens hjemmeside

Bibliotekets hjemmeside

Kontakt Trommen på mail: trommen@horsholm.dk 

Hørsholm Musikskole ligger centralt i Hørsholm bymidte i det gamle Rådhus. Musikskolen tilbyder undervisning i blandt andet instrumenter, samspil og sang. Derudover er der forskellige holdtilbud til de yngste i alderen 0-7 år.

Læs mere om musikskolen på Hørsholm Musikskoles hjemmeside

Hørsholm Kommune rummer flere spændende museer.

Læs mere og få et overblik på museernes hjemmesider:

Hørsholm Kommune har en række legepladser, der kan benyttes af alle - institutionernes legepladser kan dog kun benyttes uden for åbningstiden.

I kortet kan du få et overblik over Hørsholms legepladser og via linket kan du også se, hvornår legepladserne er åbne for alle.

Få overblik over Hørsholm Kommunes legepladser og deres åbningstider

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...