Fernisering i Fuglsanghus den 17. november 2019 kl. 14. 

Lørdag den 17. november 2018 kl. 14.00 er der fernisering i Fuglsanghus af udstillingen ”Mennesket og kunstneren – Peter Bastian”. Olga Bastian, Peters datter og Helle Skaarup, Peters enke, vil være til stede ved ferniseringen.

I 2017 døde Peter Bastian, og Hørsholm Kunstforening har fået mulighed for at vise denne udstilling, der tidligere i år har været vist på Museet Holmen i Løgumkloster. Udstillingen forsøger at give et indblik i det, mange af os måske ikke kender Peter Bastian for: Tegninger og akvareller og det, vi mest husker ham for: Litterære tekster, lydspor og musik.

Udstillingen vises i Fuglsanghus åbningstid frem til og med søndag den 13. januar 2019.

Efter aftale kan vi tilbyde at åbne Fuglsanghus i udstillingsperioden, såfremt en gruppe gerne vil se udstillingen. Skriv til vores mail eller kontakt os. Kontaktpersoner fremgår af hjemmesiden www.hoersholmkunstforening.dk

 

Arrangement i Trommen mandag den 14. januar 2019 kl. 19.00
Derudover I samarbejde med Hørsholm Bibliotek holder Hørsholm Kunstforening en fornem afslutning på udstillingen mandag den 14. januar 2019.

Helle Skaarup, forstander på Løgumkloster Refugium, indleder aftenen med at fortælle om sit liv med Peter Bastian. "Vi fik 7 år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter", siger Helle Skaarup.

Efter pausen går Anders Koppel (komponist, organist og pianist) sammen med sønnen Benjamin Koppel (komponist og saxofonist) på scenen for at underholde med et musikalsk program specielt sat sammen til aftenen.

Det bliver en musikalsk rejse med fokus på Anders Koppels år sammen med Peter Bastian i gruppen Bazaar (etableret i 1976), hvor de sammen skabte musik, der var kendetegnet ved improvisation inden for verdensmusik, folkemusik og jazz.

Billetter kan købes fra bibliotekets hjemmeside fra den 19. november via dette link:
https://biblioteket.horsholm.dk/arrangementer/musik/mennesket-og-kunstneren-peter-bastian-altid-allerede-elsket-set-fra-sidelinjen