Lokalebooking for indeværende sæson 2019/2020 .

Du kan nu søge og booke lokaler og faciliteter i Hørsholm Kommune for sæson 2019/2020. Hørsholms Lokalebooking udbyder lokaler  frem til den 26. juni 2020, dog frem til den 9. august 2020 i Kulturhus Trommen. 

OBS!
Er du i tvivl om du har booket et lokale, kan du altid gå ind under din bookingoversigt og se dine bookinger. Hvis det drejer sig om en forløbsbooking, så husk at klikke på det lille "+" for at se detaljen på alle datoer.

Booking af Forløbsbookinger - automatisk godkendelse!

Forløbsbookinger bliver nu godkendt automatisk af systemet, og du modtager derfor svar med det samme om dine tider er godkendt.

Du skal være opmærksom på den kvitterings besked der kommer frem på skærmen ved forløbsbooking!

Der kan være enkelte dage, eller alle dage, i forløbet, hvor der allerede er aftaler i kalenderen. Hvis dette er tilfældet vil de datoer der ikke bliver godkendt og booket, fremgå af den kvittering der vises på skærmen. Du kan risikere at alle tider og datoer ikke kan bookes. I det tilfælde hvor ingen datoer kan godkendes fremgår det efterfølgende ikke i din bookingoversigt.

*Husk at du kan bruge kalender funktionen inden du foretager din forløbsbooking, til at tjekke om datoen er ledig!

De datoer som er ledige, og hvor bookingen er godkendt, vil du kunne se i din bookingoversigt. 

 

Du kan læse om Hørsholms Lokalebooking og booke lokaler herunder.

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig at du har adgang til lokalerne - senest 3 arbejdsdage inden din booking

Der opkræves 100 kroner i depositum for udlevering af nøgler og nøglebrikker.
For udlevering af nøgler (senest 3 arbejdsdage før booking) samt betaling af depositum for nøgler og nøglebrikker, kontakt:

Hørsholm Skole: jpj@horsholm.dk, 20283104.
Rungsted Skole: thki@horsholm.dk, 21676619.
Usserød Skole: cra@horsholm.dk, 23327024.
Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, 28116542.
Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, 20140123.

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprettet som bruger på biblioteket, for at få adgang. Opret dig som bruger her.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00.

 

 

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ

 

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen (pdf - nyt vindue).

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagene, kan I kontakte det tekniske personale for den pågældende matrikel og oplyse om en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier for indeværende skoleåret.

Ønsker du at låne et lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år, er der mulighed for at sende en ansøgning til lån af lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra det kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje med hvornår fristerne for sæsonbooking ligger, her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælper med booking af lokaler, såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan én gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.