Velkommen til en ny sæson hvor I er med til at skabe gode, sunde og værdifulde fællesskaber og aktiviteter i kommunen. Pga. corona/Covid-19 er hverdagen dog fortsat ikke helt, som vi er vant til – heller ikke i forhold til lån og brug af kommunale lokaler til foreningsaktiviteter.
Vi har samlet en række svar her, og I skal endelig kontakte os, hvis I er i tvivl om noget vedr. brug af kommunens lokaler.


For alle lokaler gælder det:
Der skal holdes 1 meters afstand mellem deltagere. Der må maksimalt være 1 person pr. 4 m2 i et lokale. Dog må der være 1 person pr. 2 m2 i lokaler hvor deltagerne i det væsentligste sidder ned. Forsamlingsforbuddet på nuværende tidspunkt er på 50 personer. Dog må op til 500 personer være samlet, hvis deltagerne i det væsentligste sidder ned. I haller og gymnastiksale må man maksimalt være det antal person som er angivet i bookingsystemet eller på nedenstående link, dog under forudsætning af at aktiviteterne organiseres i grupper af maks. 50 personer. 

Du kan finde antallet man må være i lokalerne i bookingsystemet samt via dette link: 
https://www.horsholm.dk/borger/kultur-og-fritid/hoersholms-lokalebooking/moedelokaler-corona-tal 

I bedes være meget opmærksomme på, hvorvidt de lokaler I har booket til jeres aktiviteter kan rumme antallet af deltagere på de enkelte hold. Hvis et lokale er for lille til jeres aktiviteter, bedes I afbooke lokalet og booke et nyt lokale i bookingsystemet. OBS. Vi opdaterer lokalekapacitet løbende ift. retningslinjer og i dialog med foreningslivet.

Sprit af før og efter I gør brug af lokalet, vask/sprit hænder:

  • Sprit alle kontaktpunkter af, såsom borde, stole, dørhåndtag, vindueshåndtag evt. fjernbetjeninger eller tavlesvampe
  •  Vask eller sprit hænder af inden brug af lokalerne – husk at minde alle deltagere om det
  •  Efter lokalet er brugt – sprit igen alle kontaktpunkter af

Vi tilstræber os på, at der er håndsprit mm. tilgængeligt i samtlige lokaler, men vi anbefaler alligevel, at hver forening og oplysningsforbund selv medbringer håndsprit mm. til egen brug.


Skoler –
Skolerne åbner deres lokaler igen.
For skolerne gælder følgende:

  • Skolerne følger Undervisningsministeriets retningslinjer, og derfor er der planlagt rengøring en gang dagligt i kommunens skoler. Rengøringen vil være efter at alle fritidsbrugerne har været der.
  • Derfor er det vigtigt, når I ankommer at spritte af inden og efter jeres brug af lokalet.
  • En servicemedarbejder er tilknyttet skolerne fra kl.8-15, med henblik på løbende rengøring og afvaskning af kontaktpunkter, hvorfor smitterisikoen ved kontaktflader, er minimeret.


Musiklokaler
Der er særlige hensyn der skal tages mht. musiklokaler

  • Ved kor, holdes en afstand på 2 meter mellem deltagere
  • Man skal medbringe egne instrumenter – klaver, forstærker samt trommesæt kan benyttes (dog skal man medbringe egne trommestikker).

For brug af instrumenter gælder: hænder vaskes/sprittes grundigt af inden brug af klaver (tangenterne må ikke sprittes af!) samt inden brug af forstærker


Overnatning på skoler –
Kommunens fokus er at minimere spredningen af corona/covid-19, og med den nuværende situation har kommunens krisestyringsstab (bestående af blandt andet borgmesteren, direktionen og centercheferne) besluttet, at overnatning på skolerne IKKE er tilladt.


Kulturhus Trommen –
Det vil i Kulturhus Trommen pr. 1. september igen være muligt at tilgå mødelokalerne i den ubemandede åbningstid - for at få adgang til biblioteket udenfor den bemandende åbningstid kræves det at du er oprettet som bruger på biblioteket - dette kan enten gøres på biblioteket i den bemandede åbningstid (man-fredag 8-18, samt lørdag 10-14) eller via dette link: Opret dig som bruger

 

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, bedes I skrive til kof-post@horsholm.dk


Der er forbud mod forsamling på over 50 personer. Husk at overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer. Se mere på https://www.sst.dk/da/corona.

Sæson 2020/2021 er åben 

Sæson 2020/2021 gælder for perioden 10. august 2020 indtil 27. juni 2021 (8. august 2021 i Kulturhus Trommen samt Frennehus)

Du kan booke lokaler på to måder: du kan vælge at booke en enkelt booking eller et forløb. Et forløb er en sammenhængende serie af bookinger. F.eks. Lokale A er booket hver første mandag i måneden fra oktober til marts.

OBS!

Er du i tvivl om du har booket et lokale, kan du altid logge ind og gå under din bookingoversigt og se dine bookinger. Hvis det drejer sig om en forløbsbooking, så husk at klikke på det lille "+" for at se detaljen på alle datoer.

Vigtigt om booking af forløb - automatisk godkendelse!

Forløbsbookinger bliver godkendt automatisk af systemet, og du modtager derfor svar med det samme om dine tider er godkendt. Du skal selv tjekke om du har fået alle de ønskede datoer i dit forløb. Dette gør du ved at se på din bookingoversigt under forløb ved at klikke på det lille "+", så datoerne folder sig ud.

Husk at du kan bruge kalenderfunktionen inden du foretager din forløbsbooking, til at tjekke om datoen er ledig!

De datoer som er ledige, og hvor bookingen er godkendt, vil du kunne se i din bookingoversigt. 

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig at du har adgang til lokalerne - tidligst 3 arbejdsdage inden din booking

Der opkræves 100 kroner i depositum for udlevering af nøgler og nøglebrikker.
For udlevering af nøgler (senest 3 arbejdsdage før booking) samt betaling af depositum for nøgler og nøglebrikker, kontakt:

Hørsholm Skole: jpj@horsholm.dk, tlf: 20 28 31 04.
Rungsted Skole: thki@horsholm.dk, tlf: 21 67 66 19.
Usserød Skole: cra@horsholm.dk, tlf: 23 32 70 24.
Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, tlf: 28 11 65 42.
Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, tlf: 20 14 01 23.

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprettet som bruger på biblioteket, for at få adgang. Opret dig som bruger.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00.

 

 

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ.

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen (pdf - nyt vindue).

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagene, kan I kontakte det tekniske personale for den pågældende matrikel og oplyse om en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier for indeværende skoleåret.

Ønsker du at låne et lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år, er der mulighed for at sende en ansøgning til lån af lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra det kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje med hvornår fristerne for sæsonbooking ligger, her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælper med booking af lokaler, såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan én gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.