OBS! Fra og med 8. maj 2021 er det ikke muligt at låne lokaler i Hørsholm Kommune, grundet den automatiske corona-nedlukning. Nedlukningen varer forløbigt til og med fredag den 14. maj 2021.

 

Når den automatiske corona-nedlukning ophører, vil nedenstående igen være gældende:

 • Medlemmer i alderen 18-70 år må dyrke idræt indendørs – undtaget er dog kontaktidrætter som fx karate. Forsamlingsloftet indendørs er på 25 personer (alle deltagere, trænere mm. tælles med) dog maksimalt det tilladte antal i forhold til m2-kravet. Medlemmerne skal fremvise coronapas. Foreningen er ansvarlig for at tjekke medlemmernes coronapas.
 • Medlemmer over 70 år må dyrke idræt indendørs mod fremvisning af coronapas. Forsamlingsloftet er 25 personer, dog maksimalt det tilladte antal i forhold til m2-kravet.
 • Forsamlingsloftet udendørs er hævet til 75 personer

 

Lokaler som kan anvendes af foreninger er:

 • Idrætsparken, samtlige lokaler og Hørsholmhallen
 • Foreningshuset Rungstedvej
 • Frennehus
 • Rungstedhallen 
 • Gymnastiksalene på skolerne

 

Lån af kommunens lokaler og Corona restriktioner:


Vi har samlet en række svar her, og I skal endelig kontakte os, hvis I er i tvivl om noget vedr. brug af kommunens lokaler.

I bedes være meget opmærksomme på, hvorvidt de lokaler I har booket til jeres aktiviteter kan rumme antallet af deltagere på de enkelte hold. Hvis et lokale er for lille til jeres aktiviteter, bedes I afbooke lokalet og booke et nyt lokale i booking systemet. OBS. Vi opdaterer lokalekapacitet løbende ift. retningslinjer og i dialog med foreningslivet.

Sprit af før og efter I gør brug af lokalet, vask/sprit hænder

 • Sprit alle kontaktpunkter af, såsom borde, stole, dørhåndtag, vindueshåndtag evt. fjernbetjeninger eller tavlesvampe
 • Vask eller sprit hænder af inden brug af lokalerne – husk at minde alle deltagere om det
 • Efter lokalet er brugt – sprit igen alle kontaktpunkter af

Vi tilstræber os på, at der er håndsprit mm. tilgængeligt i samtlige lokaler, men vi anbefaler alligevel, at hver forening og oplysningsforbund selv medbringer håndsprit mm. til egen brug.


Skoler –
Skolerne er lukket.

 • Skolerne følger Undervisningsministeriets retningslinjer, og derfor er der planlagt rengøring en gang dagligt i kommunens skoler. Rengøringen vil være efter at alle fritidsbrugerne har været der.
 • Derfor er det vigtigt, når I ankommer at spritte af inden og efter jeres brug af lokalet.
 • En servicemedarbejder er tilknyttet skolerne fra kl.8-15, med henblik på løbende rengøring og afvaskning af kontaktpunkter, hvorfor smitterisikoen ved kontaktflader, er minimeret.


Musiklokaler
er lukket

 • Ved kor, holdes en afstand på 2 meter mellem deltagere
 • Man skal medbringe egne instrumenter – klaver, forstærker samt trommesæt kan benyttes (dog skal man medbringe egne trommestikker).

For brug af instrumenter gælder: hænder vaskes/sprittes grundigt af inden brug af klaver (tangenterne må ikke sprittes af!) samt inden brug af forstærker


Overnatning på skoler –
er lukket

Kommunens fokus er at minimere spredningen af corona/covid-19, og med den nuværende situation har kommunens krisestyringsstab (bestående af blandt andet borgmesteren, direktionen og centercheferne) besluttet, at overnatning på skolerne IKKE er tilladt.


Kulturhus Trommen –
Lokaler kan kun lånes i bibliotekets åbningstid og mod fremvisning af coronapas.

Der kan være ændringer i åbningstider mm., man kan med fordele orientere sig via Bibliotekets hjemmeside.
Vores åbningstider | Hørsholm Bibliotek (horsholm.dk)

 

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, bedes I skrive til kof-post@horsholm.dk

Husk at overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig at du har adgang til lokalerne - tidligst 3 arbejdsdage inden din booking

Der opkræves 100 kroner i depositum for udlevering af nøgler og nøglebrikker.
For udlevering af nøgler (senest 3 arbejdsdage før booking) samt betaling af depositum for nøgler og nøglebrikker, kontakt:

Hørsholm Skole: jpj@horsholm.dk, tlf: 20 28 31 04.
Rungsted Skole: thki@horsholm.dk, tlf: 21 67 66 19.
Usserød Skole: cra@horsholm.dk, tlf: 23 32 70 24.
Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, tlf: 28 11 65 42.
Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, tlf: 20 14 01 23.

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprettet som bruger på biblioteket, for at få adgang til lokalerne. Gå til bibliotekets hjemmeside.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00.

 

 

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ.

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen (pdf - nyt vindue).

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagene, kan I kontakte det tekniske personale for den pågældende matrikel og oplyse om en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier for indeværende skoleåret.

Ønsker du at låne et lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år, er der mulighed for at sende en ansøgning til lån af lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra det kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje med hvornår fristerne for sæsonbooking ligger, her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælper med booking af lokaler, såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan én gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.