Alle kultur- og fritidsaktiviteter er igen tilladt i alle lokaler og for alle aldersgrupper. Dog skal følgende retningslinjer og regler overholdes:

 

 • Indendørs forsamlingsloft er 500 personer dog maksimalt det antal personer som lokalet er godkendt til i forhold til antal m2.
 • Udendørs forsamlingsloft er 500 personer.
 • Der er kun krav om coronapas for alle over 17 år ved ophold i lokaler, som primært anvendes som træningscentre (dvs. udøvelse af individuel fitness, styrketræning, holdtræning mv.). Coronapasset skal tjekkes via en daglig stikprøvekontrol. Det er foreningens/klubbens/brugernes ansvar at foretage stikprøvekontrollen. Lokaler som anvendes til alle andre foreningsaktiviteter, er undtaget krav om coronapas. 
 • De generelle retningslinjer hvad angår afstandskrav og afspritning mm. gælder fortsat.

 

Lån af kommunens lokaler og Corona restriktioner:

Vi har samlet en række svar her, og I skal endelig kontakte os, hvis I er i tvivl om noget vedr. brug af kommunens lokaler.

I bedes være meget opmærksomme på, hvorvidt de lokaler I har booket til jeres aktiviteter kan rumme antallet af deltagere på de enkelte hold. Hvis et lokale er for lille til jeres aktiviteter, bedes I afbooke lokalet og booke et nyt lokale i booking systemet. OBS. Vi opdaterer lokalekapacitet løbende ift. retningslinjer og i dialog med foreningslivet.

Sprit af før og efter I gør brug af lokalet, vask/sprit hænder

 • Sprit alle kontaktpunkter af, såsom borde, stole, dørhåndtag, vindueshåndtag evt. fjernbetjeninger eller tavlesvampe
 • Vask eller sprit hænder af inden brug af lokalerne – husk at minde alle deltagere om det
 • Efter lokalet er brugt – sprit igen alle kontaktpunkter af

Vi tilstræber os på, at der er håndsprit mm. tilgængeligt i samtlige lokaler, men vi anbefaler alligevel, at hver forening og oplysningsforbund selv medbringer håndsprit mm. til egen brug.


Skoler

 • Skolerne følger Undervisningsministeriets retningslinjer, og derfor er der planlagt rengøring en gang dagligt i kommunens skoler. Rengøringen vil være efter at alle fritidsbrugerne har været der.
 • Derfor er det vigtigt, når I ankommer at spritte af inden og efter jeres brug af lokalet.
 • En servicemedarbejder er tilknyttet skolerne fra kl.8-15, med henblik på løbende rengøring og afvaskning af kontaktpunkter, hvorfor smitterisikoen ved kontaktflader, er minimeret.


Musiklokaler

 • Man skal medbringe egne trommestikker.

For brug af instrumenter gælder: hænder vaskes/sprittes grundigt af inden brug af klaver (tangenterne må ikke sprittes af!) samt inden brug af forstærker


Overnatning på skoler –
er igen tilladt.


Kulturhus Trommen –
Lokaler kan kun lånes i bibliotekets åbningstid.

Der kan være ændringer i åbningstider mm., man kan med fordele orientere sig via Bibliotekets hjemmeside.
Se vores åbningstider på Hørsholm Bibliotek

 

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, bedes I skrive til kof-post@horsholm.dk

Husk at overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig at du har adgang til lokalerne - tidligst 3 arbejdsdage inden din booking

Der opkræves 100 kroner i depositum for udlevering af nøgler og nøglebrikker.
For udlevering af nøgler (senest 3 arbejdsdage før booking) samt betaling af depositum for nøgler og nøglebrikker, kontakt:

Hørsholm Skole: jpj@horsholm.dk, tlf: 20 28 31 04.
Rungsted Skole: thki@horsholm.dk, tlf: 21 67 66 19.
Usserød Skole: cra@horsholm.dk, tlf: 23 32 70 24.
Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, tlf: 28 11 65 42.
Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, tlf: 20 14 01 23.

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprettet som bruger på biblioteket, for at få adgang til lokalerne. Gå til bibliotekets hjemmeside.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00.

 

 

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ.

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen til online lokalebooking her

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagene, kan I kontakte det tekniske personale for den pågældende matrikel og oplyse om en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier for indeværende skoleåret.

Ønsker du at låne et lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år, er der mulighed for at sende en ansøgning til lån af lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra det kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje med hvornår fristerne for sæsonbooking ligger, her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælper med booking af lokaler, såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan én gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.