Lokalebooking sæson 2018/2019 .

Du kan søge og booke lokaler og faciliteter i Hørsholm Kommune for sæson 2018/2019. Hørsholms Lokalebooking udbyder lokaler frem til den 28. juni 2019, dog frem til den 11. august i Kulturhus Trommen. 

OBS!
Er du i tvivl om du har booket et lokale, kan du altid gå indunder din bookingoversigt og se dine bookinger. Hvis det drejer sig om en forløbsbooking, så husk at klikke på det lille "+" for at se detaljen på alle datoer.

For forløbsbookinger skal din booking først godkendes af administrationen, da der kan være enkelte dage i forløbet hvor der er allerede er aftaler i kalenderen - så vent 5 hverdage inden du tjekker din bookingoversigt, for at se hvilke tider er godkendt. Foretager du en stor mængde bookinger på en gang, kan fristerne for behandling overstiges.

 Du kan læse om Hørsholms Lokalebooking og booke lokaler herunder.

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig at du har adgang til lokalerne - senest 3 arbejdsdage inden din booking

Der opkræves 100 kroner i depositum for udlevering af nøgler og nøglebrikker.
Udlevering af nøgler (senest 3 arbejdsdage før booking) samt betaling af depositum for nøgler og nøglebrikker, kontakt:

Fritidshuset: thki@horsholm.dk, 21676619.
Hørsholmskole: jpj@horsholm.dk, 48496121.
Rungsted Skole: thki@horsholm.dk, 21676619.
Usserød Skole: cra@horsholm.dk, 23327024.
Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, 28116542.
Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, 20140123.

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprette som bruger på biblioteket, for at få adgang. Opret dig som bruger her.

ÅBEN SIDEN I FULDSKÆRM ELLER LOG PÅ VIA DIN MOBILTELEFON HER.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00.

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ

 

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen (pdf - nyt vindue).

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagen, kan I kontakte det tekniske personale for pågældende matrikel og oplyse en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier for indeværende skoleåret.

Ønsker du at låne lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år er der mulighed for at sende en ansøgning til lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra de i kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje hvornår fristerne for sæsonbooking ligger her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller en over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælpe med booking af lokaler såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan en gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.