Hørsholm Kommune følger regeringens anbefalinger, og lukningsperioden af kommunale lokaler vil kunne forlænges afhængigt af regeringens udmelding. Derudover vil der være en periode efter tilladelsen til genåbning af lokalerne, hvor vi skal gøre lokalerne klar til brug efter en længere lukningsperiode.

 

På listen herunder kan du få et overblik over hvilke lokaler det lige nu er muligt at booke i Hørsholm Kommune:

  • Frennehus - åbnet 8. juni 

  • Kulturhus Trommen - åbnet 8. juni - fra d. 24. juni forlænget åbningstid i hverdagene (mandag-fredag 8-18, samt lørdag 10-14)

  • Idrætsparken - alle lokaler åbnet 11. juni

  • Rådhushallen - åbnet 11. juni

 

Samt de lukkede: 

  • Foreningshuset Rungstedvej - Lukket - Åbner tidligst mandag d. 10. august

  • Skolerne (Hørsholm, Usserød, Vallerød, Rungsted) - LUKKET - Åbner tidligst mandag d. 10. august

 

 

Udendørsaktiviteter

Der er forbud mod forsamling på over 50 personer. Husk at overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer. Se mere på https://www.sst.dk/da/corona.

 

Sæsonbooking for 2020/2021 er lukket - forvaltningen behandler de sidste ansøgninger og opdaterer siden her når sæsonfordelingen er klar.

Sæson 2020/2021 åbner for almindelig booking den 13. juli 2020.

Lokalebooking for indeværende sæson 2019/2020.

Du kan stadig søge og booke lokaler og faciliteter i Hørsholm Kommune for sæson 2019/2020. Hørsholms Lokalebooking udbyder lokaler  frem til den 28. juni 2020, dog frem til den 9. august 2020 i Kulturhus Trommen. 

LÆS OM HØRSHOLMS LOKALEBOOKING OG BOOK LOKALER HERUNDER.

Du kan booke lokaler på to måder: du kan vælge at booke en enkelt booking eller et forløb. Et forløb er en sammenhængende serie af bookinger. F.eks. Lokale A er booket hver første mandag i måneden fra oktober til marts.

OBS!
Er du i tvivl om du har booket et lokale, kan du altid logge ind og gå under din bookingoversigt og se dine bookinger. Hvis det drejer sig om en forløbsbooking, så husk at klikke på det lille "+" for at se detaljen på alle datoer.

Vigtigt om booking af forløb - automatisk godkendelse!

Forløbsbookinger bliver godkendt automatisk af systemet, og du modtager derfor svar med det samme om dine tider er godkendt. Du skal selv tjekke om du har fået alle de ønskede datoer i dit forløb. Dette gør du ved at se på din bookingoversigt under forløb ved at klikke på det lille "+", så datoerne folder sig ud.

Husk at du kan bruge kalenderfunktionen inden du foretager din forløbsbooking, til at tjekke om datoen er ledig!
De datoer som er ledige, og hvor bookingen er godkendt, vil du kunne se i din bookingoversigt. 

Generel information om lokalebooking

Husk at sikre dig at du har adgang til lokalerne - senest 3 arbejdsdage inden din booking

Der opkræves 100 kroner i depositum for udlevering af nøgler og nøglebrikker.
For udlevering af nøgler (senest 3 arbejdsdage før booking) samt betaling af depositum for nøgler og nøglebrikker, kontakt:

Hørsholm Skole: jpj@horsholm.dk, tlf: 20 28 31 04.
Rungsted Skole: thki@horsholm.dk, tlf: 21 67 66 19.
Usserød Skole: cra@horsholm.dk, tlf: 23 32 70 24.
Vallerødskolen: jehj@horsholm.dk, tlf: 28 11 65 42.
Idrætsparken og Rådhushallen: sst@horsholm.dk, tlf: 20 14 01 23.

Kulturhus Trommen: Lokaler i Kulturhus Trommen tilgås med sygesikringsbevis uden for bibliotekets åbningstider. OBS. Du skal være oprettet som bruger på biblioteket, for at få adgang. Opret dig som bruger.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking, kan du ringe på 48 49 00 00.

 

 

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ.

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen (pdf - nyt vindue).

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagene, kan I kontakte det tekniske personale for den pågældende matrikel og oplyse om en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier for indeværende skoleåret.

Ønsker du at låne et lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år, er der mulighed for at sende en ansøgning til lån af lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra det kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje med hvornår fristerne for sæsonbooking ligger, her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælper med booking af lokaler, såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan én gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.