Sæsonbookinger 2018/2019 er lukket.

Administrationen er i fuld gang med at fordele lokalerne i henhold til Hørsholm Kommunes bestemmelser om lokalefordeling (se herunder i lokaleregulativet). Ønsker til lokaler bliver behandlet i løbet af juni måned. Når fordelingen er på plads, vil du få besked om hvilke lokaler/tider du har fået tildelt.

Kun lokaler i Kulturhus Trommen kan bookes henover sommeren (se herunder).

Alle øvrige faciliteter i kommunen åbner for booking igen når den nye sæson 2018/2019 starter den 13. august 2018. Det er dog altid muligt at tilgå sin profil på Hørsholm booking her på siden.

Kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune har vedtaget et sæt regler for lån eller leje af lokaler. Du kan læse mere om reglerne i lokaleregulativet.

 

Generel information om lokalebooking

LOGGER DU PÅ VIA DIN MOBILTELEFON SÅ KLIK HER.

Har du spørgsmål eller skal have hjælp til lokalebooking kan du ringe på 48 49 00 00.

Borgere, foreninger og institutioner i Hørsholm Kommune kan vederlagsfrit låne udvalgte lokaler/faciliteter, til en enkeltbooking til diverse ikke kommercielle aktiviteter uden service.

Lokalerne kan lånes i tidsrummet 8.00 - 22.00. Forespørgsel om lån sker gennem Hørsholm Kommunes lokalebooking system her på siden. Der er krav om login til lokalebooking.

Læs mere om regler for booking af lokaler og anlæg i Hørsholm Kommunes lokaleregulativ

 

Vi har lavet en guide, som nemt kan vejlede dig omkring spørgsmål og fremgangsmåder:

Læs brugervejledningen (pdf - nyt vindue).

Kommunens skoler samt Fritidshuset har lukket i skoleferien og på helligdage, der kan derfor ikke bookes i ferieperioderne på disse matrikler. Ønsker I at særligt booke på en af ferie-/helligdagen, kan I kontakte det tekniske personale for pågældende matrikel og oplyse en evt. aftale til kof-post@horsholm.dk.

Se datoer for ferier i skoleåret 2017/2018.

Ønsker du at låne lokale til en tilbagevendende aktivitet over en længere periode, kan du lave en sæsonbooking. En sæson følger skoleåret.

I april/maj hvert år er der mulighed for at sende en ansøgning til lokaler til den næstkommende sæson. Alle ansøgninger bliver behandlet ud fra de i kommunen gældende lokaleregulativ. Husk at holde øje hvornår fristerne for sæsonbooking ligger her på siden. Det er vigtigt at overholde fristerne, da prioritering iht. lokaleregulativet foregår ved sæsonfordelingen. 

Det er i øjeblikket ikke muligt selv at booke en serie bookinger over en længere periode. Ønsker du at booke tilbagevendende tider for sæsonen eller en over en bestemt periode, kan du enten booke tiderne enkeltvis eller sende en forespørgsel på en sæsonbooking med alle bookingens oplysninger til kof-post@horsholm.dk. Administrationen hjælpe med booking af lokaler såfremt lokalerne er ledige på det ønsket tidspunkt. 

Du kan en gang om året sende en forespørgsel på en sæsonbooking af et lokale i den næstkommende sæson. Sæsonbooking foregår hvert år i april/maj.