Kulturelle begivenheder

banner_web.jpg
Sommerferieaktiviteter 2020

"Vi har i Hørsholm Kommune det privilegie at have et foreningsliv, der bidrager aktivt til kulturen og idrætten og hver sommer i samarbejde med kommunen byder på mange spændende aktiviteter til byens børn og unge.

Jeg er rigtig glad for at vi igen i år har mulighed for at samle så stort et udvalg af forskellige sommeraktiviteter, som kan være med til at gøre sommeren ekstra sjov for både børn og unge.

Vores kultur- og foreningsliv glæder sig til at byde jer velkommen og vil sørge for at overholde de retningslinjer, der er er udmeldt fra sundhedsstyrelsen i forhold til Corona.

Jeg ønsker alle en rigtig god og aktiv sommer"

Nadja Maria Hageskov,  Formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

mand på bogreol.JPG
Fremtidens Bibliotek - Udviklingsplan for Hørsholm Bibliotek

Mandag den 25. marts godkendte Kommunal Bestyrelsen i Hørsholm Kommunen udviklingsplanen for Hørsholm Bibliotek. Litteratur, fællesskab og mødet med den digitale virkelighed er de hovedtemaer, der arbejdes med for at komme fremtidens biblioteks ændret rolle i møde.

Sjælsø Rundt cykelløb d. 16. juni

Traditionen tro afholdes cykelløbet Sjælsø Rundt med start og målområde i Hørsholm. Kort over og beskrivelse af de særlige trafikforhold på dagen kan ses her på siden.

bål.jpg
Sankt Hans i Hørsholm

SANKT HANS ER AFLYST I 2020

Vi ses igen til Sankt Hans i Hørsholm i 2021 med børnebål og sjove aktiviteter for de mindste og senere på aftenen det traditionelle Sankt Hans bål.

fællesbilledet_foto_Henrik Hansen.jpg
Idrætspris og Lederpris 2019

Traditionen tro blev Hørsholms Idrætsstjerner og frivillige leder hyldet torsdag den 27. februar i Kulturhus Trommen.

Få et overblik over kommunens begivenheder

Kulturdag i Hørsholm er en dag fyldt med spændende aktiviteter, masser af god musik og en fantastisk stemning. Frivillige, foreninger og kulturinstitutioner deltager i festlighederne med forskellige aktiviteter.

Kulturdag i 2019 er lørdag den 7. september, og foregår traditionen tro på Hørsholm Ridebane. Som tidligere år lukker vi Rungstedvej mellem gågaden og Ridebanen, for at brede festlighederne ud til bymidten.

Tilmelding til Kulturdagen for foreninger og kulturinstitutioner er åbner i foråret.

I samarbejde med foreningslivet i Hørsholm, arrangerer kommunen sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-16 år. Programmet er forskelligt fra år til år, men der vil altid være spændende aktiviteter for enhver smag.

I 2018 havde kommunen samlet 32 aktiviteter, som du kan læse mere om her (nyt vindue - pdf)