Torsdag den 27. februar 2020 blev Hørsholm Kommunes mange idrætsstjerner og frivillige ledere fejret i Kulturhus Trommen .

Idrætsudøvere, der i 2019 havde vundet medaljer i 2019 blev hyldet på scenen i Trommen og modtog en gave og et diplom af Hørsholm Kommune og Team Hørsholm.

Også frivillige ledere blev hyldet, og i år var der 7 indstillede til Årets Lederpris 2019.
Helle Demuth fra Hørsholm 79'ers Basketball modtog Lederprisen 2019. Lederprisen består blandt andet af en gave på 10.000 kroner til klubben.

Som noget nyt i år uddelte Team Hørsholm en ny pris: Årets Sportsnavn som for året 2019 gik til Nikolaj Rosenthal fra Rungsted Seier Capital. Årets Sportsnavn 2019 modtog en miniature af Kristian von Hornsleth's skulptur, der skal opføres på Stadion Allé.

Fotograf: Henrik Hansen, Hansen-Photo.Com