Invitation til Idrætsstjerner 2017.

Team Hørsholm og Hørsholm Kommune inviterer til Idrætsstjerner 2017 Onsdag den 7. marts.2018. Arrangementet foregår hos Team Hørsholm virksomheden Mercedes Benz CPH på Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm.

Ved Idrætsstjerner 2017 hædres kommunens dygtige idrætsudøvere, som i 2017 har:

• vundet medaljer ved et danmarksmesterskab, nordisk mesterskab, europæisk mesterskab eller verdensmesterskab
• deltaget på landshold
• ydet en særlig bemærkelsesværdig præstation

Bemærk, at det som udgangspunkt ikke anses for 'en særlig bemærkelsesværdig præstation' at vinde en lokal eller regional turnering.

Hvis du som idrætsudøver, eller din forening har idrætsudøver der opfylder et af ovenstående kriterier, vil vi meget gerne modtage en indstilling fra jer, og byde velkommen til at deltage i arrangementet.

I bedes udfylde indstillingsskemaet, og returnere det til os i elektronisk format til kof-post@horsholm.dk senest den 11. januar 2018

Du finder indstillingsskemaet her:

Indstillingsskema Idrætsstjerner 2017 (Excel format)