Invitation til Idrætsstjerner 2018.

Team Hørsholm og Hørsholm Kommune inviterer til Idrætsstjerner 2018 Torsdag den 7. marts.2019. Arrangementet foregår hos Team Hørsholm virksomheden Mercedes Benz CPH på Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm.

Ved Idrætsstjerner 2018 hædres kommunens dygtige idrætsudøvere, som i 2018 har:

• Vundet medaljer ved et danmarksmesterskab, nordisk mesterskab, europæisk mesterskab eller verdensmesterskab
• deltaget på landshold
• ydet en særlig bemærkelsesværdig præstation

Bemærk, at det som udgangspunkt ikke anses for 'en særlig bemærkelsesværdig præstation' at vinde en lokal eller regional turnering.

Hvis du som idrætsudøver, eller din forening har idrætsudøver der opfylder et af ovenstående kriterier, vil vi meget gerne modtage en indstilling fra jer, og byde velkommen til at deltage i arrangementet.

I bedes udfylde det digitale indstillingsskema, som I finder via linket her, https://selvbetjening.egki.dk/223/223-23111812383921

OBS!: den tekst I skriver i indstillingsskemaet bliver læst ordret op til arrangementet … Derfor er det vigtigt, at teksten er skrevet ”korrekt”.

I bedes udfylde indstillingsskemaet senest den 14. januar 2019