Pladsen er åben fra kl. 10.00-24.00, og det er gratis at deltage i Kulturdagen.

Se programmet her (klik på programmet for pdf):

Kulturdag i Hørsholm er en dag fyldt med spændende aktiviteter, masser af god musik og en fantastisk stemning. Frivillige, foreninger og kulturinstitutioner deltager i festlighederne med forskellige aktiviteter. Kulturdagen foregår på Ridebanen, hvorfor vi lukker Rungstedvej mellem gågaden og Ridebanen, for at brede festlighederne ud til bymidten. Og i år har vi Streetbasket, madboder og loungestemning på Rungstedvej.

Kulturdagen i Hørsholm er en af de årlige begivenheder, der er med til at samle kommunen. Hørsholm kommune er en mindre kommune, og en af vores forcer er det stærke samspil mellem alle byens foreninger, borgere og forretningsliv. Placeringen af festlighederne på Ridebanen giver et naturligt samlingspunkt med bymidten og Usserød Kongevej i lige forlængelse.
Igen i år er gågaden også med på Kulturdagen. Butikkerne kommer derfor til at holde længe åbent. vi spærrer Rungstedvej på det stykke, der ligger ud for Musikskolen og overfor Ridebanen. Her kommer til at foregå noget nyt, som vi først løfter sløret for senere.

NB! Ovenstående beskrevet aktiviteter er med forbehold for ændringer. Dette er ikke det færdige program for Kulturdagens aktiviteter, ændringer kan derfor forekomme.)

Kulturdagen er et årligt tilbagevendende program og ligger fra og med 2018 på den første lørdag i september hvert år.