Lederpris 2019

Torsdag d.27. februar 2020 afholder Team Hørsholm og Hørsholm Kommune Idrætsstjerner 2019, og her bliver årets Lederpris 2019 afsløret. Arrangementet bliver i år holdt hos Kulturhus Trommen.

Hvis I har en frivillig leder eller instruktør i jeres klub, som er noget helt særligt, har I nu mulighed for at indstille ham/hende til Hørsholm Kommunes lederpris 2019

Læs mere om det i det vedhæftede fil -  Lederpris 2019 info.pdf

Det vedhæftede indstillingsskema skal være os i hænde senest: Fredag d. 17. januar 2020

Indstillingsskema Lederpris 2019

Årets vinder af Lederprisen 2018

Årets vinder af Lederprisen 2018 blev Stephan Grey fra Rungsted Hørsholm Floorball Klub

Formanden for Sport,- Fritid- og Kulturudvalget Nadja Maria Hageskov afslørede hvem Sport,- Fritid- og Kulturudvalget havde valgt, til at modtage sidste års lederpris.

Nadja Maria Hageskov sagde blandt andet om vinderen i sin tale:

"Sport- Fritid- og Kulturudvalget har på baggrund af indstillingerne voteret på hvem der skal have årets lederpris. Vi har valgt en kandidat som vi mener, er en nøgle-aktør og som har været en helt særlig progressiv kraft. Derfor vil jeg gerne have lov til at tildele årets lederpris til: Stephan Grey – Rungsted Hørsholm Floorball Klub."

Stort Tillykke!

Foto: Henrik Hansen