**Afhængigt af regeringens udmeldinger, vil der kunne forekomme ændringer eller aflysning af nogle af aktiviteterne, så disse følger myndighedernes retningslinjer henover sommeren. Såfremt aktiviteter aflyses vil indbetalt deltagerpris blive refunderet.

Sommerferieaktiviteterne arrangeres af lokale kunst- og idrætsforeninger, spejdergrupper, idrætsorganisationer, biblioteket og Ung i Hørsholm/Ungdomsskolen og Museum Nordsjælland. Der er derfor rig mulighed for at tilmelde sig en ny og anderledes aktivitet, for at prøve noget nyt, eller melde sig til noget velkendt, hvis man foretrækker det.

Program
Få et overblik over sommerferieaktiviteter 2020 i Hørsholm. Klik på aktiviteterne for at læse mere og tilmelde dig/dit barn. Tilmelding åbner den 3. juni kl. 20:00 på horsholm.nemtilmeld.dk (nyt vindue). Du kan downloade eller printe flyerne ved at bevæge musen over pdf'en og klik på ikonerne.

Tilmelding
Tilmelding foregår på www.horsholm.nemtilmeld.dk (nyt vindue). Vi åbner for tilmelding den 3. juni 2020 kl. 20:00.

Der er et begrænset antal pladser til de fleste aktiviteter, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Der vil dog være ventelister på aktiviteterne.


Betaling
Betaling foregår ved tilmelding ved betalingssystem på www.horsholm.nemtilmeld.dk (nyt vindue).

Sygdom
Ved barns sygdom gives pengene ikke retur, medmindre pladsen overtages af en anden fra ventelisten. Kontakt foreningen.


Forsikring

Deltagere i sommerferie aktiviteter er ikke ulykkes/ansvarsforsikret gennem Hørsholm kommune. Det påhviler derved deltagerens forældre at undersøge/sikre deres barns dækning.
Kontakt de enkelte foreninger og klubber for oplysninger om, hvorvidt børnene er forsikret gennem klubben.

 

 

 

 

 

What do you want to do ?
New mail