Alle unge oplever engang imellem, at hverdagen kan være svær. I Anonym Ungerådgivning kan du komme med alle slags spørgsmål og udfordringer om f.eks.

 • Venner, søskende og forældre
 • Kærester og seksualitet.
 • Skole, uddannelse og arbejde.
 • Håndtering af hverdagen.
 • Selvværd.
 • Angst og ensomhed.
 • Præstation og perfektionisme.
 • SoMe.
 • og meget mere.

Du kan komme forbi og få en snak om det, du har på hjerte. Du bestemmer selv hvad og hvor meget, du har lyst til at fortælle. Ingen emner er for små, ligegyldige eller pinlige at tale om.

Tilbuddet er åbent og gælder for alle unge bosat eller med skolegang i Hørsholm Kommune mellem 13 og 25 år. Du kan henvende dig direkte til os for en samtale. Vi tilbyder forløb på op til 10 samtaler.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at invitere en forælder eller anden vigtig person med til en eller flere af samtalerne.

Tilbuddet er anonymt, hvilket betyder, at du ikke behøver oplyse dit navn eller andet, der kan vise hvem, du er. Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at oplyse. Dit telefonnummer eller e-mail bliver alene brugt til at lave aftaler med dig. De bliver ikke gemt.

Samtalerne er gratis.

Her kan du finde kontakt- og andre nyttige oplysninger om Anonym Ungerådgivning

Du kan henvende dig direkte til Anonym Ungerådgivning via.

Telefon: 40 15 29 70.
E-mail: anonym-ung@horsholm.dk.

Du kan altid sms’e, ringe eller skrive til Anonym Ungerådgivning for at få en samtale. Hvis du kontakter os udenfor åbningstid, eller vi er optaget, så læg en besked med dit telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Husk du ikke behøver oplyse dit navn. Alle henvendelser bliver besvaret.

Samtalerne foregår på Hørsholm Allé 4, 2970 Hørsholm. Det er lige ved siden af Hørsholm Midtpunkt. Du kan altid ringe, hvis du ikke kan finde det.


Hvis du har lyst, kan vi også gå en tur, mens vi taler sammen.

Som ung har du en selvstændig ret til at få rådgivning efter Servicelovens §11. Det betyder, at du ikke behøver at få tilladelse af dine forældre eller forældremyndighedsindehavere for at anvende tilbuddet. Rådgivningen har til formål at hjælpe dig med selv at kunne løse de udfordringer, du står overfor.

Ja, det kan du.

Psykologerne i Anonym Ungerådgivning har tavshedspligt – også overfor forældre.

Da tilbuddet er anonymt, oprettes der ikke sag i forbindelse med din henvendelse om rådgivning, ligesom vi ikke er forpligtet til at føre journal eller tage notater efter Psykologlovens §14 samt Offentlighedsloven §6.

Vores erfaring er, at nogen gange kan problemerne være så store, at der er behov for mere hjælp end en kort række samtaler. Hvis det er tilfældet, vil vi tale med dig om, hvilke hjælpemuligheder der er, og hvad du kan gøre for at komme videre.

Hvis du er mellem 13-17 år, og der er alvorlig bekymring for din trivsel, har psykologen underretningspligt efter Servicelovens §153, såfremt du selv ønsker yderligere hjælp og er indstillet på at opgive din anonymitet. Hvis du ikke ønsker at opgive din anonymitet, vil vi sikre os, at du får præcise oplysninger om, hvad der findes af hjælpemuligheder samt betone vigtigheden af at inddrage dine forældre og søge hjælp.

Mange forældre kan til tider være i tvivl om, hvordan de støtter deres barn bedst muligt, og det kan være rart at vende situationen med en udenforstående. Hørsholm Kommune tilbyder Anonym Ungerådgivning til alle unge bosat eller med skolegang i Hørsholm Kommune mellem 13 og 25 år. Forældre og andet netværk kan i den forbindelse ringe og få råd og vejledning hos en psykolog i forhold til unges problematikker og/eller deltage i samtalerne med den unge, såfremt den unge ønsker det.

Vi tilbyder:

 • Samtaleforløb til unge 13-25 år bosat eller med skolegang i Hørsholm Kommune (op til 10 samtaler).
 • Telefonisk rådgivning til forældre og netværk om unge med udgangspunkt i egen rolle i forhold til den unge.

Forældre kan henvende sig direkte til Anonym Ungerådgivning via.

Telefon: 40 15 29 70.
E-mail: anonym-ung@horsholm.dk.

Hvis du kontakter os udenfor åbningstid, eller vi er optaget, så læg en besked med dit telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Dit telefonnummer eller e-mail bliver alene brugt til at kontakte dig. De bliver ikke gemt. Alle henvendelser bliver besvaret.

Hørsholm Kommune tilbyder Anonym Ungerådgivning til alle kommunens unge mellem 13 og 25 år som bosat eller med skolegang i Hørsholm Kommune. Forældre og andet netværk kan i den forbindelse ringe og få råd og vejledning med udgangspunkt i egen rolle. Du er yderst velkommen til at give følgende kontaktoplysninger til unge eller forældre, som du tænker kunne have gavn af tilbuddet:

Telefon: 40 15 29 70.
E-mail: anonym-ung@horsholm.dk.

Hvis unge og forældre kontakter os udenfor åbningstid, eller vi er optaget, kan de blot lægge en besked med deres telefonnummer, og vi vil kontakte dem hurtigst muligt. Husk de ikke behøver oplyse deres navn. Telefonnumre eller e-mails bliver alene brugt til at kontakte den unge eller forælderen. De bliver ikke gemt. Alle henvendelser bliver besvaret.

Alarmcentralen 112

Du skal ringe 112, hvis du er i en akut livstruende situation eller en akut situation.

Psykiatrisk skadestue (op til 17 år)

Hvis du er op til 17 år og har behov for akut psykiatrisk hjælp, skal du henvende dig i Glostrup hos:

Børne og Ungdomspsykiatrisk Center​

Psykiatrisk Akutmodtagelse
Nordstjernevej 29
2600 Glostrup 
Telefon: 38 64 06 71

Akutmodtagelsen har døgnåbent alle dage året rundt, og du kan henvende dig uden forudgående aftale. Dog anbefales det at ringe før man kommer.

Læs mere om Psykiatrisk akutmodtagelse i Region Hovedstaden (åbnes i nyt vindue).

Psykiatrisk skadestue (over 18 år)

Hvis du er over 18 år og har brug for akut psykiatrisk hjælp, skal du kontakte Akutmodtagelsen (psykiatrisk skadestue) i Hille​rød på adressen:

 Afsnit 2122 Dyrehavevej 48 3400 Hillerød.

Telefon: 38 64 32 00.​​​

Akutmodtagelsen har døgnåbent alle dage året rundt, og du kan henvende dig uden forudgående aftale.

Læs om akut psykiatrisk behandling

Du kan også kontakte følgende

Livslinien

Telefon: 70 201 201.

Alle årets dage fra kl. 11-05.

Telefonrådgivning vedrørende selvmord og selvmordstanker - også til pårørende.

Læs om Livslinien. 

Børnetelefonen

Telefon (ring 116111) og chat:
Mandag – fredag: kl.7-02
Lørdag, søndag og helligdage: kl. 11-02


SMS (send besked til 116111):
Mandag – fredag: kl.7-24
Lørdag, søndag og helligdage: kl. 11-24

Læs om Børnetelefonen 

Modtagelsen i Center for Børn og Voksne (op til 17 år)

Hørsholm Kommunens telefon nr.: 48 49 00 00, spørg efter Modtagelsen

Åbningstider mandag-fredag 9-13 samt torsdag også 15-17 

Mail: underretning@horsholm.dk.

Læs om underretning til Hørsholm Kommune.