Her kan du finde oplysninger om tilbuddet Café H

Er du mellem 14 og 21 og synes du at det er svært og gå rundt med en masse tanker alene, føler du dig ensom og har du svært ved at få kontakt til andre unge, så kom ned i Cafe H

Hos Café H kan du komme som den du er, vi stiller ingen krav og du forpligter dig ikke til noget.
Her kan vi snakke om alt, spille spil, få noget snack, noget at drikke, friskbagte boller, vi kan tage ud af huset, vi kan lave mad i huset og kun fantasien sætter grænser.
Vi glæder os til at se dig !

Vi kan også tilbyde dig en snak, inden du beslutter dig for om du vil komme i Café H. Her kan du høre mere om hvem vi er, se Café H og vi kan høre lidt om hvem du er. Her har du mulighed for at stille de spørgsmål du har.

Første gang du kommer i Café H kan du komme en halv time før de andre. Hvis du kommer kl. 15.00, har vi mulighed for at vise dig rundt og fortælle lidt om Café H.

Vi ved at det kan være svært at komme til et nyt sted alene, derfor tilbyder vi, at én af os kan hente dig på din adresse de første par gange.

Café H drives af 5 medarbejdere Ulla, Metin, Mette, Jytte og Tom, som på hver vores måde er med til at skabe et hyggeligt og trygt miljø.

 

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en sms eller ringe på Cafe H mobil nr.: 40 14 77 64
Du kan også sende os en mail på CafeH@horsholm.dk, vi vil svare dig så snart det er muligt.


Cafe H er et hyggeligt mødested som ligger I Familiehuset på Stampevej nr. 10 i Hørsholm. Her bor vi på 1.sal med en stor dejlig have som vi kan bruge.
Familiehuset ligger på hjørnet af Stampevej og Lundevej med indgang via Lundevej.