Individuelt rygestoptilbud med rygestopkonsulent

Ønsker du at kvitte røgen kan du få individuel vejledning af en af kommunens rygestopkonsulenter.

Der planlægges fire mødegange af ca. en halv times varighed. De første to mødegange er man fortsat ryger, og bruger tiden på at planlægge sit rygestop. Allerede første mødegang bliver vi enige om en dato for dit rygestop. De to efterfølgende mødegange er du røgfri, og møderne omhandler, hvordan du fortsat holder kursen mod et nyt liv uden røg. Tilbuddet baserer sig på et koncept, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse.

 

For tilmelding eller mere information

Terapeut Mikkel Borch
Telefon: 4849 8606
Mail: mib@horsholm.dk

 

Terapeut Jesper Lind Jensen
Telefon: 4849 8624
Mail: jeje@horsholm.dk

Andre muligheder for hjælp til rygestop

På hjemmesiden e-kvit.dk (nyt vindue) finder du e-kvit - dit digitale rygestopprogram. Her kan du teste din rygning og tilmelde dig det digitale rygestopprogram. Ved tilmelding opretter du en profil, hvor du fortæller  programmet om dine rygevaner og planer om at blive røgfri. Med udgangspunkt i dine oplysninger sender e-kvit beskeder og opmuntringer på de rette tidspunkter. Efter den sværeste tid kommer der lidt færre beskeder, men du kan blive fulgt af programmet i helt op til et år.

Du kan også bruge E-kvit på din mobil. Hent E-kvit app'en i Microsoft Store, App Store eller på Google Play.

Tilbuddet er gratis og er udviklet i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Apotekerforeningen, Københavns Kommune og Sundhedsstyrelsen.

STOPLINIEN er en national telefonrådgivning, der hjælper dig som gerne vil stoppe med at ryge eller dig som skal have hjælp til at vedligeholde dit rygestop. Telefonnummeret til rådgivningen er 80 31 31 31 eller SMS ”RYGESTOP” til 12 31, så bliver du ringet op. Se mere www.stoplinien.dk (nyt vindue).