Alle breve fra Hørsholm Kommune til virksomheder vil fra 1. november 2013 sendes digitalt. Virksomhedens lovpligtige, digitale postkasse er tilknyttet cvr-nummeret og følger derfor virksomheden – uanset om virksomheden flytter adresse eller skifter e-mail.

Husk at få en medarbejdersignatur

På samme måde som nemID er en forudsætning for at tilgå private, offentlig selvbetjeningsløsninger, så skal du have en medarbejdersignatur for at få en digital postkasse. Hvis du ikke allerede har en, så sørg for at få bestilt den så hurtigt som muligt. '

Læs mere om digital postkasse og medarbejdersignatur på virk.dk - Hav dit cvr-nummer parat.

Du får en sikker, digital postkasse

Tilmelding til digital post på virk.dk giver virksomheder en sikker, digital postkasse til kommunikation med det offentlige. Med en gratis digital postkasse slipper din virksomhed for at sortere og arkivere fysiske breve.

Den nye ordning indebærer en række fordele for virksomheder i Hørsholm Kommune:

  • Opbevar virksomhedens digitale post nemt og overskueligt i digitale mapper.
  • Skriv til det offentlige og modtag digitalt svar - adressebogen gør det er nemt at finde den rette modtager.
  • Modtag sms-påmindelser - NemSMS gør det muligt at modtage påmindelser fra det offentlige, f.eks. om frister for indberetning.

Det er sikkert at sende post til og fra den digitale postkasse, så posten kan indeholde fortrolige oplysninger. Posten sendes krypteret, og brugerstyring sikrer, at de rigtige medarbejdere har rettigheder til indhold og indstillinger. Du kan med ét klik tilmelde din virksomhed alle offentlige afsendere – så skal du ikke holde øje med, hvornår myndighederne begynder at udsende flere typer post digitalt.

Få hjælp på biblioteket

Har du brug for hjælp til at oprette en digital postkasse til din virksomhed, kan du få vejledning ved at henvende dig til Hørsholm Bibliotek på tlf. 48 49 57 50. Vi kan hjælpe med oprettelse af medarbejdersignatur og digital postkasse m.m.