• Virksomheder, som ønsker sparring til deres forretningsudvikling, kan få hjælp af Væksthusets konsulenter med bl.a. internationalisering, ledelse og finansiering.
  • Væksthuset fungerer som et knudepunkt for erhvervsudvikling og samarbejder med et omfattende netværk af private og offentlige aktører, herunder den lokale erhvervsservice.
  • Væksthuset er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden.
  • Læs mere på www.vhhr.dk (nyt vindue)

Læs mere

HIP har samlet den vigtigste viden ét sted og gjort den tilgængelig, når det passer dig:

  • Workshops: 18 forskellige workshops om emner, der er vigtige, når du starter op. Læs mere på hiph.dk (nyt vindue)
  • WebTV: HIP har samlet en lang række videoer, hvor eksperter opdaterer dig på alt fra at finde startfinansiering til at vælge den rigtige forretningsmodel og bygge kunderelationer på sociale medier.
  • Værktøjer: På sitet finder du også en række værktøjer, der kan hjælpe dig med at få styr på de daglige udfordringer.

Formålet med HIP

HIP skal bidrage til, at flere iværksættere kommer igennem de første hårde år uden at dreje nøglen om. Og at flere bliver til vækstvirksomheder. Det hjælper at dele erfaringer og viden!

Hvor kommer pengene fra?

EU's Social Fond og Region Hovedstadens Vækstforum har bevilliget penge til HIP.

Hvem står bag?

Væksthus Hovedstadsregionen er projektleder og de øvrige partnere er: Københavns Erhvervsservice, IværksætterKontaktpunktet (Albertslund, Brøndby, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk Kommuner) og kommunerne Frederiksberg, Gentofte og Tårnby.

Kontakt:

Har du spørgsmål til workshops, webTV eller HIP generelt, så ring til:

Projektleder Axel Beck, Væksthus Hovedstadsregionen
Telefon: +45 30 10 81 01
Mail: ab@vhhr.dk

Early Warning yder gratis og uvildig rådgivning til kriseramte virksomhedsejere af mindre og mellemstore virksomheder.

Early Warning har hjulpet mere end 2000 virksomheder i krise og bygger på et netværk af frivillige rådgivere, som har tid, lyst og energi til at give en hjælpende hånd – uden at det koster noget.

Early Warning er et rådgivningstilbud i samarbejde mellem Væksthusene og Erhvervs- og Byggestyrelsen, som skal sikre overlevelse og vækst blandt virksomheder i Danmark.

Early Warnings rådgivere hjælper dig med:

  • at skabe overblik over din virksomheds økonomiske situation
  • træffe de nødvendige beslutninger i en svær tid
  • få lagt en handlingsplan for det videre forløb

I mange tilfælde tilbyder vi at tilknytte en frivillig rådgiver. I andre situationer er der behov for en privat rådgiver – for eksempel i forbindelse med akkordering, konkurs eller gældssanering. Undersøgelser viser, at virksomheder har mindre økonomiske tab til pengeinstitutter og kreditorer efter, at de har fået hjælp fra konsulenter i Early Warning.

Tag Early Warning med på råd i tide og få løst krisen. Det er bedre i dag end i morgen. Du kan læse mere om Early Warning på www.earlywarning.dk (nyt vindue)

Kontakt

Rikke Bøgely (nyt vindue)
Finansiering
Telefon: 30 10 80 97

Peter Bausager (nyt vindue) 
Vækstkonsulent
Telefon: 52 13 85 01