Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Årets Lederpris går til... Shankar Ralhan fra Hørsholm Badminton Klub

Årets Lederpris går til... Shankar Ralhan fra Hørsholm Badminton Klub

Badmintonholdet Voksenfjer kom lidt senere i gang med mandagens træning, da Sports-, Sundheds- og Kulturudvalget kårede Shankar Ralhan som vinder af Lederpris 2023.

Smilene var store og bifaldet højt, da spillerne på Voksenfjer-holdet var med til at hylde deres træner Shankar ved overrækkelsen af Lederpris 2023. I indstillingen af Shankar til prisen lyder det blandt andet:

”Shankar har I løbet af de seneste år oprettet og drevet Voksenfjer under Hørsholm Badminton Klub. Dette har han gjort sideløbende med sit engagement som bestyrelsesmedlem/formand i 10 år samt en lang aktiv karriere som spiller på Hørsholm senior hold.

Igennem de seneste 3 sæsoner har Shankar formået at opbygge et hold af motionist-badmintonspillere på tværs af flere niveauer der fylder Hørsholm Badmintonhal to gange ugentligt. Dette har resulteret i både god presseomtale for klubben samt prisen for Årets Badminton Klub – Sjælland. 

Holdets succes skyldes i stor grad det arbejde Shankar hver uge lægger i at planlægge træning med stort engagement og fokus på udvikling af både begyndere og øvede spillere.

Ud over engagement i træningen, lægger Sharkar en stor dyd i at møde op til holdkampe og være aktiv træner og derved er han yderligere medvirkende til at alle spillere oplever succes i kampe mod øvrige motionist hold.”

Fakta:

Hørsholm Kommunens Lederpris er blevet uddelt siden 1968, og gives til en frivillig leder eller instruktør, som yder en helt særlig indsats for sin forening. Prisen gives til ledere og instruktører i spejdergrupper, idrætsforeninger eller andre folkeoplysende foreninger i kommunen. Sports-, Sundheds- og Kulturudvalget vælger blandt de indstillede kandidater, hvem årets lederprismodtager skal være.

Disse kandidater var indstillet til Lederpris 2023:

Lars Gundorph fra Kokkedal Golfklub

Mikael Kepp fra Rungsted Hørsholm Floorball Klub

Rafea Al Ahmad fra Hørsholm Kultur- og Ungdomsforening

Shankar Ralhan fra Hørsholm Badmintonklub

Hørsholm kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje