Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Hørsholm Kommune ansætter erfaren leder til Center for Sundhed og Omsorg

Hørsholm Kommune ansætter erfaren leder til Center for Sundhed og Omsorg

Hørsholm Kommune ser frem til at byde Rikke Bundgaard velkommen som ny centerchef.

Rikke kommer fra en stilling som leder af hjemme- og sygeplejen i Vanløse/Brønshøj/Husum under Københavns Kommune, hvor hun foruden sikker drift især har opnået gode resultater indenfor digitalisering, rekruttering og trivsel. Hun har desuden haft lederstillinger på både plejehjem og i myndighedsområdet, og har således været hele vejen rundt på det kommunale ældre- og sundhedsområde.

 Velfærds- og kulturdirektør Jan Dehn glæder sig til at Rikke Bundgaard tiltræder som centerchef efter sommerferien. ”Rikke kommer med en solid og bred baggrund som leder, hun har et naturligt fokus både på kerneopgaven og på udvikling; herunder digitalisering og rekruttering, som vi er optaget af - og det er tydeligt, at hendes ledelsesstil matcher Hørsholm Kommunes værdier. Rikke blev valgt af et enigt ansættelsesudvalg ud af et stort og stærkt felt af ansøgere, og vi er sikre på, at hun med sit store engagement vil fortsætte den gode udvikling på ældre- om omsorgsområdet i kommunen.”

 

Rikke Bundgaard, 51 år, har en mastergrad i procesledelse og organisatoriske forandringer. Hun er oprindeligt uddannet først som social- og sundhedsassistent, senere sygeplejerske og har sideløbende med sit arbejde efteruddannet sig indenfor ledelse, coaching og digitalisering. Rikke glæder sig ligeledes til at starte i Hørsholm Kommune. Hun udtaler: ”Jeg glæder mig meget til at blive en del af Hørsholm Kommune. Jeg tror på, at et tæt samarbejde mellem kommunen, borgere, pårørende og civilsamfundet er afgørende for både forebyggelse og sundhedsfremme. Og sammen skal vi i kommunen udnytte alle de gode muligheder som udbredelse af velfærdsteknologi – herunder digitalisering – kan give.”

 

Kontakt 

  • Velfærds- og Kulturdirektør Jan Dehn
    telefon 21 13 03 72, jde@horsholm.dk
  • Rikke Bundgaard, telefon 20 24 88 84
  • Chefkonsulent Anne Cohn Malmros
    telefon 23 39 41 57, anm674@horsholm.dk

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...