Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Hørsholmstrategien vedtaget af enig kommunalbestyrelse

Hørsholmstrategien vedtaget af enig kommunalbestyrelse

Ny langsigtet strategi for Hørsholm Kommune vedtaget

 

Den samlede kommunalbestyrelse i Hørsholm Kommune har netop vedtaget den nye Hørsholmstrategi, der er den langsigtede strategi for udviklingen af kommunen (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035).

Visionen kredser om det gode liv i Hørsholm med særligt fokus på borger- og børneliv, byliv og bæredygtighed.

Strategien understøtter målet om at vedblive med at være en attraktiv kommune, fortæller borgmester Morten Slotved (C): "Vi skal være fælles om det gode liv og være en kommune for både det gode børne- og ældreliv og alt derimellem. Vi skal have en levende bymidte, et blomstrende foreningsliv, et trygt lokalsamfund samt boliger til alle livsfaser. Og når vi fremadrettet udvikler kommunen, skal vi have et særligt øje for klimatilpasninger, bæredygtighed og den grønne omstilling,".  

Borgmester Morten Slotved er glad for, at Hørsholmstrategien er resultatet af en enig kommunalbestyrelse. "Vi er fælles om det gode liv i Hørsholm. Det er derfor afgørende, at det er en samlet kommunalbestyrelse, der står bag den langsigtede strategi for kommunen. Nu har vi retningen og pejlemærkerne for de næste mange års arbejde med udvikling af kommunen, så vi forbliver med at være en attraktiv og proaktiv kommune både at bosætte sig i og drive virksomhed fra.” slutter borgmester Morten Slotved.

Hørsholmstrategien er offentliggjort på kommunens hjemmeside - læs mere: Hørsholmstrategien

Interesserede parter kan også finde strategien som bilag til Økonomiudvalgets møde den 24. juni 2024

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...