Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Uddeling af miljøbokse til farligt affald

Uddeling af miljøbokse til farligt affald

Borgerne i Hørsholm skal til at sortere farligt affald

Borgerne i Hørsholm skal til at sortere farligt affald

Folketinget har besluttet, at vi alle skal sortere vores affald. I Hørsholm Kommune går vi nu i gang med at sortere farligt affald i udvalgte boligområder, så vi er med til at sikre, at flere værdifulde ressourcer fra affaldet bliver genanvendt. På sigt skal alle adresser i Kommunen sortere farligt affald.

Hvad skal du gøre med dit farlige affald?

Dit farlige affald skal placeres i den uddelte røde miljøboks. Uddelingen af røde miljøbokse, vil ske i løbet af uge 3 og 4 i udvalgte boligområder, hvor boksen vil blive leveret på din adresse. Nede i miljøboksen fremgår en folder, med forklaring om hvordan farligt affald skal sorteres, evt. emballeres og pakkes i boksen. 

Hvad er farligt affald?

Farligt affald er affald, der kan gøre skade på mennesker og miljø, hvis det ikke behandles korrekt. Se mere om kategoriseringen af farligt affald i den medlagte folder i den røde miljøboks, eller på Kommunens hjemmeside.

Hvordan bliver mit farlige affald afhentet?

Du kan anvende den udleverede miljøboks til farligt affald med det samme. Fra marts måned, kan du bestille afhentning af farligt affald, via Mit Affald på Kommunens hjemmeside. Første afhentning vil være i april måned og herefter 4 gange om året. Sørg for at miljøboksen er sat frem til skel/opsamlingsplads senest klokken 06 på tømningsdagen og tidligst aftenen inden. Du kan stadig aflevere farligt affald på genbrugspladsen. 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet, som ikke kan findes på hjemmesiden eller i den uddelte folder, så kan du kontakte kommunens affaldsgruppe: 

E-mail: genbrug@horsholm.dk

Telefon: 48 49 00 00 

Telefontiderne: 
Man-Tir kl. 09:00-12:30. 
Ons lukket. 
Tor-Fre kl. 09:00-12:30. 
Tillige Tor kl. 15:00-17:00

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...