AFSPÆRREDE VEJE

Af hensyn til beboernes og deltagernes sikkerhed afvikles cykelruten på afspærrede ruter i både Nordsjælland og København. I den forbindelse har arrangørerne i samarbejde med de involverede kommuner og politiet udviklet en afspærrings- og omkørselsplan, som har til hensigt at bringe beboere hen, hvor de gerne vil under afviklingen. Dog skal man forvente øget rejsetid. 
 
Det anbefales så vidt muligt at bruge motorvejsnettet til at krydse ruten og for at undgå kø. Det er muligt at krydse ruten på cykel og på gåben.

  • Rungsted Strandvej vil være spærret i nordlig retning kl. 8 – 15
  • Damsholtevej vil være spærret i sydgående retning kl. 8 – 16
  • Stumpedysse vej vil være spærret i vestgående retning mellem Damsholtevej og Kongevejen i Allerød kl. 8 – 16

Øvrige vejspærringer kan ses her


TRAFIK HOTLINE

Arrangøren tager imod spørgsmål til den trafikale afvikling på følgende telefonnummer: +45 81 94 29 25

  • Åben i uge 33 kl. 14:00 – 16:00
  • Åben torsdag d. 15. og fredag d. 16. august kl. 16:00 – 20:00
  • Åben søndag d. 18. august kl. 07:00 – 17:30

 

KVINDELIG DANSK ELITE TIL START

KMD IRONMAN Copenhagen 2019 er det officielle værtsstævne for IRONMANs Women For Tri initiativ. Det kvindelige pro-felt vil konkurrere i de Københavnske gader og rundt på Nordsjælland, hvor de mandlige pro'er konkurrerer dagen forinden i Sverige ved IRONMAN Kalmar. Den kvindelige danske elite har meldt start og tilskuere kan se frem til og se danske pro atleter som Maja Stage, Michelle Vesterby, Helle Frederiksen og Camilla Pedersen.

KMD IRONMAN Copenhagen er en hjemmebane og et af mine absolut yndlingsstævner. Jeg vandt i 2017 og 2018 og jeg mener, at jeg som forsvarende mester bør gøre alt, hvad jeg kan for at stille til start. Det ville være fedt at kunne gøre ‘comeback’ på hjemmebane. Det er kun 3 måneder siden, jeg har født - for nogen lyder det, som et umuligt projekt, men jeg kan lide at sætte baren højt på hjemmebane.” siger Michelle Vesterby.

Danske pro atlet, Camilla Pedersen, kører meget på den internationale scene. Det er fantastisk at se, hun har valgt at køre i Danmark i et år, hvor KMD IRONMAN Copenhagen har ekstra fokus på kvinder. KMD IRONMAN Copenhagen er Camillas store løb i år, trods det hun allerede er kvalificeret til 2019 IRONMAN World Championship i Kona.