Hørsholm Kommune har lejet sig ind i en del af kontorlokalerne på Slotsmarken, og de næste tre år er det her, at Hørsholm Rådhus holder til. Første åbningsdag på det nye rådhus er tirsdag den 18. februar 2020 – så husk at tage til Slotsmarken 13 fra og med den dato, hvis du har et ærinde på rådhuset - og husk endelig også at bestille tid. Sidste åbningsdag på Ådalsparkvej 2 er den 12. februar.

13. 14. og 17. februar er lukkedage på rådhuset

I forbindelse med ud- og indflytning holder Hørsholm Kommune lukket torsdag den 13. februar, fredag den 14. februar og mandag den 17. februar for personlig og telefonisk henvendelse. Derudover må man sandsynligvis også påregne lidt længere sagsbehandlingstid.

Husk at bestille tid inden du kommer på rådhuset

Skal du på rådhuset, skal du bestille tid. Tidsbestilling kan ske på horsholm.dk/tidsbestilling eller ved at ringe på 4849 0000 mellem 9-13 på hverdage, samt 15-17 om torsdagen.

Sådan kommer du til rådhuset

Det nye rådhus kan nås med buslinjerne 15E, 500S og 354, ligesom der er rigeligt med parkering, hvis man kommer i bil.
Tjek gerne rejseplanen for at tjekke din rute.

Derfor flytter rådhuset: Skimmelsvamp i de nuværende bygninger

Årsagen til flytningen er, at der er fundet kraftig vækst af skimmelsvamp jævnt fordelt på det nuværende rådhus på Ådalsparkvej 2. Fundet af skimmelsvamp er en situation, som Hørsholm Kommune har handlet på så hurtigt som muligt af hensyn til et godt indeklima for medarbejdere og for borgere, der har deres gang på rådhuset.

Hvad der skal ske med det nuværende rådhus på Ådalsparkvej 2 er ikke afgjort, da det afventer en politisk beslutning om husets og grundens videre fremtid. Den beslutning træffes i løbet af 2020.