Corona-krisen har bevirket at mange erhvervsdrivende i kommunen har det svært. Derfor har Kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune besluttet at fremrykke en række bygge- og anlægsprojekter til 2020. I den forbindelse vil kommunen gerne orientere om de mange projekter, som kommunen sætter i gang i den kommende tid, og som kan have interesse for de lokale håndværkerfirmaer i kommunen.

På grund af Corona-situationen holdes mødet via den digitale platform Microsoft Teams. Mødet gennemføres d. 10. juni kl. 8-9.

”Vi har fremrykket projekter for i alt 70 mio. kr. til 2020, lige fra brolæggeropgaver og ny asfalt til renovering af toiletter og udearealer på skolerne og institutionerne. Mange af projekterne, kan have interesse for de lokale håndværkere. Jeg håber derfor mange vil deltage, så vi kan få en god debat og gode input fra håndværkerne til den videre proces,” fortæller udvalgsformand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, Henrik Klitgaard.

Tilmelding til det digitale møde d. 10. juni kl. 8

  • Håndværkerfirmaer i Hørsholm Kommune, der ønsker at deltage i mødet, skal tilmelde sig mødet via dette link: https://hoersholm.nemtilmeld.dk/22/
  • Herefter vil man modtage en kalenderinvitationen og en brugervejledning til det digitale møde.
What do you want to do ?
New mail