Din virksomhed har fortsat mulighed for at søge om økonomisk tilskud til udviklingsaktiviteter, hvis I har været hårdt ramt af corona-krisen. Omstillingspuljen åbner nemlig igen og er åben for ansøgninger indtil 1. dec. Det betyder, at der stadig er mindst 88 mio. kr. i puljen, der kan søges af virksomheder i alle brancher i hele landet.

Med hjælp fra puljen kan din virksomhed få en håndsrækning til at sætte gang i investeringer i fremtidens forretningspotentiale, så I for eksempel kan udvikle nye løsninger til at afsætte produkter og services på nye markeder, investere i digital produktudvikling eller blive en del af den grønne omstilling. I kan også købe rådgivning fra en ekstern konsulent, bygge om eller sende jeres medarbejdere på kursus som led i et omstillingsprojekt.

Puljen dækker 75% af investeringen, mens I selv skal finansiere de resterende 25%. Afhængig af din virksomheds størrelse kan du søge tilskud fra 250.000 kroner og op til 1,5 mio. kr.

Læs mere om støttemulighederne og ansøg her.
Deadline for ansøgning er den 1. december 2021.

Bliv klar til at ansøge:
Erhvervshus Hovedstaden vejleder dig gerne individuelt om støttemulighederne i Omstillingspuljen og adgangskrav, ansøgningsproces og meget mere. Du kan således altid kontakte Erhvervshus Hovedstaden med spørgsmål - vi sidder klar til at give dig sparring og vurdere dine muligheder for at aflevere en succesfuld ansøgning.