Gymnastikinstruktør fra Hørsholm Senior Idræt Hans A. Olsen nåede kun lige at kalde de sidste gymnaster på gulvet, før formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Nadja Maria Hageskov afbrød den garvede instruktør, og bad ham komme nærmere. En tydeligt overrasket Hans A. Olsen trådte frem, og en fyldt Hørsholmhal klappede og smilede til Hans A. Olsen, da udvalgsformanden kårede ham til modtager af Lederpris 2020.   

I sin tale til Hans A. Olsen sagde Nadja Maria Hageskov blandt andet:

”Du er en gymnastikinstruktør af stort format, og jeg ved, at du er meget højt værdsat blandt medlemmerne af Hørsholm Senior Idræt. Du er en helt særlig person, som i over 20 år uge efter uge har stået i spidsen for et hastigt voksende gymnastikhold. Jeg ved fra Hørsholm Senior Idræt, at du er imponerende dygtig til de gymnastiske øvelser, og du formår med dit store smittende engagement at videregive glæden ved gymnastikken til alle på holdet. Du inspirerer alle omkring dig, og du er med til at skabe den gode stemning på holdet. Fællesskabet og glæden ved at være sammen er det der gør, at medlemmerne møder op og er med – også selvom der kan være svære tider for den enkelte.”

Stort tillykke til Hans A. Olsen med titlen som Årets Leder 2020 og stort tillykke til Hørsholm Senior Idræt med at I har en så dygtig og engageret instruktør!

Fakta:

Hørsholm Kommunens Lederpris er blevet uddelt siden 1968, og gives til en frivillig leder eller instruktør, som yder en helt særlig indsats for sin forening. Prisen gives til ledere og instruktører i spejdergrupper, idrætsforeninger eller andre folkeoplysende foreninger i kommunen. Sport-, Fritid- og Kulturudvalget vælger blandt de indstillede kandidater, hvem årets lederprismodtager skal være.

Disse kandidater var indstillet til Lederpris 2020:

  • Hans A. Olsen fra Hørsholm Senior Idræt (modtager af Lederpris 2020)
  • Karin og Michael Pedersen fra Idræt for Alle Handicappede i Hørsholm
  • Michael Transel fra Rungsted Hørsholm Floorballklub
  • Susanne Bjerre fra HUI Fodbold