KLIK HER FOR AT SE (ELLER GENSE) OPTAGELSEN AF BORGERMØDET.  (nyt vindue åbner i YouTube)

Interessen for borgermødet om fjernvarme, tirsdag den 8. november kl. 19-21 i Hørsholmhallen, har oversteget kapaciteten i Hørsholmhallen (800 pladser). Borgermødet bliver live-streamet så flere kan følge med online. 

Tilgå de slides som blev præsenteret på borgermødet her.

Vi gør opmærksom på, at det ikke vil være muligt at stille spørgsmål online, men har man spørgsmål, som man ikke får besvaret på borgermødet, kan man efterfølgende skrive til vores energiplanlægger på bom-post@horsholm.dk.

Hvad handler borgermødet om?

Norfors vil gerne fortælle mere om planerne, den videre proces og de tidshorisonter, som eksisterer for de forskellige områder i kommunen. Borgermødet finder sted tirsdag den 8. november kl. 19-21 i Hørsholm Hallen, Stadionallé 5, 2960 Rungsted Kyst.

Tilmelding

På mødet vil repræsentanter fra Norfors Fjernvarme samt Hørsholm Kommune orientere om den aktuelle status på planerne og den videre proces. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding via dette link.

OBS: Der vil ikke være forplejning, så medbring drikkevarer efter behov.

Program

  • Velkomst v. Hørsholm Kommune
  • Udrulningsplaner for fjernvarme v. Norfors
  • Energirenoveringer og alternativer til fjernvarme v. Sparenergi/Hørsholm Kommune
  • Pause
  • Debat og spørgsmål
  • Tak for i dag.

Gode råd til andre løsninger

På mødet gives også inspiration til, hvad man selv kan gøre som borger fx ift. energibesparelser, midlertidige løsninger, leasing / abonnement på varmepumper i stedet for at købe.

I Hørsholm Kommune er der knap 5.000 naturgasfyr, som står overfor at skulle udskiftes til enten fjernvarme eller varmepumper, så kommunen på sigt får en fossilfri varmeforsyning.