Hørsholm Kommune har en digital samarbejdsplatform, som hedder BorgerLab. På BorgerLab gør vi det nemt for dig som borger i Hørsholm at følge med i og give input til vigtige agenda’er, når der skal udvikles eller ændres på byen. Der er allerede over 2200 brugere på platformen.

Klik her og kom til BorgerLab

Har du en idé eller et forslag, som du gerne vil dele med politikerne i Hørsholm?

Så kan du eller din forening/bestyrelse m.m. sætte jeres eget forslag på dagsordenen hos de lokale politikere. Det kræver ’blot’ 100 digitale stemmer inden for 3 måneder at få sit forslag på Kommunalbestyrelsens møde.

Læs mere om krav og kriterier for borgerforslag her.

Registrering på BorgerLab

Forslag kan stilles af en enkelt borger eller i et samarbejde mellem flere borgere. Borgerforslag kan altså også indsendes af foreninger, råd, bestyrelser eller andre fællesskaber.

For at kunne stille et borgerforslag skal man være registreret og verificeret bruger på BorgerLab. Det kræver en MitID-verificeret profil for at kommentere, stemme og oprette borgerforslag. MitID-verificering er en tilkendegivelse af, at man er den, man siger man er. Det er en simpel proces, som man blot skal gennemføre én gang. Det tager ca. 2 min, og man registrerer sig her ved at klikke på den grønne knap i øverste, højre hjørne.

Klik her for at registrere dig på platformen.

Er du blevet nysgerrig?

Har du allerede en god idé i ærmet, så følg dette link for at oprette et nyt borgerforslag:

Opret borgerforslag her

Kommunalbestyrelsen holder ordinære møder den sidste mandag i hver måned (med undtagelse af juli-måned). Indkomne borgerforslag, som har fået mere end 100 digitale stemmer på under 3 måneder kan derfor blive behandlet i løbet af efteråret

Se listen over eksisterende og afsluttede borgerforslag