Når du som borger skal sende digital post til Hørsholm Kommune, kan du gøre følgende:

Sådan gør du:

  1. Klik på eller skriv denne adresse i din browser: horsholm.dk/senddigitalpost (nyt vindue).

  2. Log ind med NemID.

  3. En ny digital post med 'Hørsholm Kommune' som modtager, åbner automatisk.

  4. Skriv din besked og vedhæft evt. fil.

  5. Klik på 'Send'.

Du skal bruge NemID til at logge ind i din digitale postkasse. Det er det, der sikrer, at ingen andre kan få adgang til de personfølsomme oplysninger, som ofte udveksles mellem dig og det offentlige. Læs mere om brug af NemID.

Hvis du ønsker at sende personfølsomme oplysninger elektronisk, f.eks. om en konkret sag, så anbefaler vi, at du anvender Digital Post. For at sende en digital post til kommunen, skal du gå via virk.dk.

Sådan gør du: 

  1. Gå til virk.dk (nyt vindue).
  2. For at få adgang til virksomhedens postkasse på virk.dk skal du logge på med dit digitale medarbejder certifikat. Bemærk, at du også får svar i virksomhedens Digitale Postkasse på virk.dk.
  3. Du finder kommunen via vores CVR-nummer: 70960516.

På virk.dk kan du få oplysninger og hjælp til Digital Post (nyt vindue).

Du kan alternativt sende en e-mail til kommunen, hvis du selv har en sikkermailløsning med kryptering. I så fald kan du sende oplysninger via denne sikre mail: kommunen@horsholm.dk.

Er henvendelsen ikke af personfølsom karakter, kan din virksomhed også sende via kommunen@horsholm.dk.

Hvis du vil vide mere om Digital Post, kan du læse spørgsmål og svar-sektionen på borger.dk, hvor de har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål om Digital Post.

Her kan du læse mere om digital post, finde vejledninger, videoer og guides samt anmode og læse om fritagelse fra Digital Post og oprettelse af læseadgang: