Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Center for Politik søger en skarp jurist

Har du lyst til et spændende job i vores juridiske team, som er centralt placeret i Hørsholm Kommunes Center for Politik?

Er du vores nye nattevagt

Vi søger dig der kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere.

Fysio- eller ergoterapeut til Breelteparkens Plejehjem

Genopslag: Pædagoger til børnehave afd.

Har du lyst til at blive en del af en af Hørsholms bedste dagtilbud? Har du som os, fokus på det hele barn, skov og sang, spændende og inspirerende læringsmiljøer, forældresamarbejde og kan du bibringe med masser af nye ideer, så venter vi gerne på dig.

Genopslag: Pædagoger til vuggehave afd.

Har du lyst til at blive en del af ét af Hørsholms kommunes bedste dagtilbud, med fokus på barnets livsfundament i Vuggehaven, så er muligheden der nu. Vi har fokus på spændende, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer. Så tør du møde en drage, en hestevogn og trolde i vores have, så kan du blive en del af Jægerhusets småfuglegruppe.

Hørsholm Kommune søger engageret leder til aktivitetscenter på ældreområdet

Brænder du for samskabelse og frivilligt arbejde? Vil du stå i spidsen for at skabe gode muligheder for aktivitet og samvær for pensionister, efterlønnere og førtidspensionister i Hørsholm Kommune? Så er denne stilling måske noget for dig.

IT-supporter til Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger en engageret, serviceminded og dygtig IT-supporter til arbejdet med at sikre en stabil drift.

Naturdetektiver søges til Solhuset

Arbejder du ud fra det moderne børnesyn og søger du nye udfordringer i 2021, så er Solhuset måske noget for dig. Vi søger to faglige stærke pædagoger til henholdsvis vuggestue/børnehave.

Social og sundhedsassistent i aftenvagt til Plejecenter Sophielund i Hørsholm.

Har du personligt lederskab, er du fagligt engagement og har du hjertet det rigtige sted? Vi søger ny kollega, så hvis ovenstående tre udtryk beskriver dig, er du måske vores nye kollega på Sophielund. Vi søger en Social- og sundhedsassistent til aftenvagt 28 timer ugentlig med arbejde hver 2. weekend.

Social og sundhedsassistent som brænder for arbejdet med demens, 28 timer.

Vi søger en kollega til aftenvagt, der med plads til humor kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere. Du skal have lyst til at arbejde ud fra de pædagogiske principper, samt have fokus på patientsikkerhed.

Social og sundhedsassistent/hjælper som brænder for at arbejde i et somatisk hus

Vi søger en kollega til dagvagt, der med plads til humor kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere. Du skal have lyst til at arbejde ud fra de pædagogiske principper, samt have fokus på patientsikkerhed.

Social og sundhedsassistent/Social og sundhedshjælper - vikariat i dagvagt til Plejecenter Sophielund i Hørsholm.

Har du personligt lederskab, er du fagligt engagement og har du hjertet det rigtige sted? Vi søger ny kollega, så hvis ovenstående tre udtryk beskriver dig, er du måske vores nye kollega på Sophielund. Vi søger en Social- og sundhedsassistent i vikariat til dagvagt 35 timer ugentlig med arbejde hver 3. weekend.

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Hørsholm Kommune

Social- og sundhedshjælper søges til aftenvagt i hjemmeplejen i Hørsholm Kommune

Ungehuset i Hørsholm søger 1-2 lærere på fuld tid til nyt heltidsundervisningstilbud

Ungehuset søger 2 kollegaer på fuld tid til et nyt tilbud, team heltidsundervisning, samt et tæt samarbejde med Vallerødskolen for at fremme muligheden for integration.

Ungehuset i Hørsholm søger 1-2 pædagoger på fuld tid til nyt heltidsundervisningstilbud

Ungehuset søger 2 kollegaer på fuld tid til et nyt tilbud, team heltidsundervisning, samt et tæt samarbejde med Vallerødskolen for at fremme muligheden for integration.

Vil du bidrage som pædagog/pæd. assistent eller medhjælper i Idrætsbørnehaven Mariehøj

Vil du skabe en god hverdag for mig og mine medbeboer

Vores kommende social og sundhedsassistent skal være medmenneskelig og have empati for os beboere. I din kommunikation forventer jeg at du er anerkendende og respektfuld. I min dagligdag er det godt at du har en god humoristisk sans.