Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Byplanlæggere til Team Plan og Byudvikling

Vi søger to byplanlæggere, der har lyst til at engagere sig i Hørsholm Kommunes opgaver inden for strategisk og fysisk planlægning. Vi arbejder med en spændende udviklingsdagsorden og har brug for dit engagement og din erfaring til at skabe rammerne for Hørsholm Kommunes udvikling på den korte og lange bane.

De midlertidige pladser i Hørsholm kommune søger en sygeplejefaglig koordinator.

Brænder du for sygeplejen og har du en minileder i maven så kig videre.

Genopslag: Uddannet pædagog søges til børnehaveafdeling i Mariehøj

Er du nysgerrig, og brænder du for at gøre en forskel for børns trivsel og udvikling? Så er det muligvis dig vi søger som vores nye kollega.

Hørsholm kommune søger psykolog til Familiehuset

Er du en engageret, dygtig og erfaren psykolog der brænder for at understøtte positiv forandring for børn, unge og familier?

Hørsholm kommune søger pædagog/ familieterapeut til Familiehuset

Er du en engageret, dygtig og erfaren pædagog med relevant efteruddannelse/ familieterapeut der brænder for at understøtte positiv forandring for børn, unge og familier?

Pædagog søges til børnehaveafdeling i Æblegården 35 timer ugentligt

Brænder du for at skabe en hverdag, hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læ-ring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe, der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.

Pædagog, der brænder for arbejdet med vuggestuebørn

Rungsted Skole søger ambitiøs lærer med linjefag i matematik og fysik/kemi til udskolingen

Brænder du for at arbejde med udskolingen og motiveres du af, at arbejde sammen med fagligt dygtige, engagerede kollegaer med en høj arbejdsglæde?

Socialrådgier med erfaring fra beskæftigelse området til myndigheds,- mentor-og bostøtte opgaver

Har du erfaring inden for beskæftigelsesområdet, og bevarer du smilet og overblikket i en hektisk hverdag fyldt med forskelligartet opgaver? så er du måske vores nye kollega. Vi søger en socialrådgiver til myndigheds-, mentor-og bostøtte opgaver til Tværgående Borgerforløb

Sygeplejerske med interesse for klinisk vejledning søges til hjemmeplejen i Hørsholm Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker, og vil du, sammen med dine sygeplejekollegaer, være en nøgleperson i det nære sundhedsvæsen, så er det måske dig vi leder efter.

Sygeplejersker søges til en dagvagt i Hørsholm Kommunes Akutteam

Brænder du for det akutte og vil du være med til at præge udviklingen i vores Akutteam, så har vi 2 nye stillinger som dagsygeplejerske.