Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

2 barselsvikarer søges til Team Rosen, Socialpsykiatrien i Hørsholm Kommune pr. 1.10.2020 til 31.3.2021 med mulighed for forlængelse

Afdelingsleder i Regnbuen

Regnbuen i Hørsholm søger pædagoguddannet afdelingsleder til børnehaven

Afdelingsleder/pædagog til vores ressourcegruppe Svalegruppen, Børnegården Alsvej

Brænder du for arbejdet med børn der har særlige udfordringer, og synes du samtidig ledelsesopgaver er spændende? Så er du måske vores nye kollega. Som vores nye afdelingsleder vil din primære opgave være det specialpædagogiske arbejde med børnene. Udover arbejdet med børnegruppen, får du samtidig mulighed for at udføre / udvikle særlige definerede ledelsesopgaver.

Afløser søges til Plejecenter Louiselund

Plejecenter Louiselund i Hørsholm søger faglærte og ufaglærte kolleger, der har lyst til at gøre en forskel for Danmarks bedste borgere.

Autoriseret psykolog til Familiehuset

Er du en engageret, dygtig og erfaren psykolog, der brænder for at understøtte positiv forandring for børn, unge og familier?

Fysioterapeuter med erfaring indenfor neurologien, 32-37 timer ugentligt

Fælles om sundhed og livskvalitet, et højt fagligt niveau og et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi løfter i flok. Dette er kendetegnende for træningsenheden på Sundheds- og rehabiliteringscentret Louiselund i Hørsholm kommune. Lyder det som noget du gerne vil være en del af, så kan det være dig, vi mangler.

Genopslag: Jægerhuset søger en pædagog til vores svalegruppe i vuggehaven

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde og faglige kollegaer er vigtige. Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik, og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe.

Genopslag: Jægerhuset søger en science-, skov- og natur pædagog til vores uglegruppe

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde og faglige kollegaer er vigtige. Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik, og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe som er de ældste børn i Jægerhuset.

Hørsholm Kommune søger en systemadministrator til KMD Nexus

Lærere søges til Hørsholm skole

Medarbejder med pædagogisk passion

Medarbejder med pædagogisk passion til bofællesskaberne Solskin og Højmose Vænge.

Psykologer til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Center for Børn og Voksne søger 2 psykologer med erfaring og interesse inden for børne-og familie området hvor vi arbejder med børn fra 0 til18 år og deres familier.

Pædagog søges til vuggestueteamet 2-3 årige i Æblegården 37 timer ugentligt

Brænder du for at skabe en hverdag hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læ-ring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.

Pædagog/ familieterapeut til nyoprettet stilling i Familiehuset

Er du en engageret, dygtig og erfaren pædagog med relevant efteruddannelse/ familieterapeut der brænder for at understøtte positiv forandring for børn, unge og familier i deres levede liv?

Sagsbehandlende ergoterapeut/fysioterapeut i Hørsholm Kommune

Er du ergoterapeut eller fysioterapeut og begejstret for at arbejde indenfor hjælpemiddelområdet eller har du et stærkt ønske om at komme til det, så har du muligheden for det i Center for Sundhed og Omsorg

Skarp jurist til central rolle i Hørsholm Kommune

Motiveres du af at give rådgivning, som skaber direkte resultater for mennesker i det lokalsamfund, hvor du arbejder? Og trives du i en hverdag, hvor tingene går stærkt, og fokus hurtigt kan ændres, men hvor der altid skal være tid til at gøre tingene ordentligt? En hverdag med selvstændige opgaver, men defineret ud fra et tæt samarbejde mellem kolleger? Hørsholm Kommune søger en skarp jurist til en central rolle i kommunens fortsatte udvikling.

Social og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Distrikt Rådhuset i Hørsholm Kommune

Social- og sundhedsassistent til distrikt Rådhuset 35 timer/uge

Social og sundhedsassistent til ressourcefunktion i rehabilitering til Hjemmeplejen i Hørsholm Kommune

Social- og sundhedsassistent til ressourcefunktion i rehabilitering til distrikt Rådhuset 35 timer/uge

Social- og sundhedsassistentelever søges

Social- og sundhedsassistentelever

Socialrådgiver til tværgående familieindsats

Er du engageret, dygtig, selvstændig, og brænder du for at arbejde tværgående med familier?

Udviklingsorienteret sundhedsplejerske

Er du en engageret, dygtig og udviklingsorienteret sundhedsplejerske, der brænder for dit fag og vægter det tværfaglige samarbejde højt? Så er du måske den nye medarbejder vi søger til Sundhedsplejen i Hørsholm Kommune.