Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Engageret pædagog til barselsvikariat i vuggestue

Børnehuset Skovvænget søger en engageret pædagog 33 timer/u til vores dejlige vuggestue. "Vi vil i trygge fællesskaber udvikle positive børn, der kan begå sig respektfuldt og engageret i verden"

Fast aftenvagt (SSH/SSA) til Breelteparkens Plejehjem

Lærer søges til Hørsholm skole

Pædagogmedhjælper med interesse for madlavning søges til kombinationsstilling

Brænder du for at tilberede lækker og nærende mad til ca. 45 dejlige børn og 10 personaler? Kan du lide at arbejde med børn samt involvere og engagere dem i dit arbejde, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.

Rungsted Skole søger lærer med linjefag i musik – du skal også have dansk eller matematik i indskolingen

Brænder du for at arbejde med musik og har du samtidig linjefag i enten dansk eller matematik, så er der en ledig stilling i vores indskoling. Motiveres du af at arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede kollegaer med en høj arbejdsglæde og på en skole med ressourcestærke elever? Vi søger en musiklærer, der ønsker at arbejde på en skole, der prioriterer elevernes læring og trivsel. Du skal have musik i indskolingen og være med til at udvikle musik som valgfag i udskolingen. Vi har morgensang ugentligt i indskolingen og du kan sætte dit præg på elevernes sangglæde.

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Hørsholm Kommune

Social- og sundhedshjælper søges til aftenvagt i hjemmeplejen i Hørsholm Kommune

Solhuset søger en pædagog på 30-37 timer til børnehaven med tiltrædelse d. 15. august eller snarest derefter.

Har du erfaring med læreplansarbejde, og vil du være med til at skabe rammerne om en tryg hverdag præget af nærværende, omsorgsfulde voksne? Gennem en struktureret hverdag hvor legen og hverdagens rutiner er bærende for børnenes læring og udviklingsmuligheder. Vil du være med til at skabe meningsfulde fællesskaber, hvor børnene oplever sig betydningsfulde, så er du måske vores nye kollega.

To social- og sundhedshjælpere søges til Plejecenter Margrethelund

Brænder du for at gøre en forskel for andre, og vil du være med til at gøre livet for vores beboere trygt, værdigt og respektfuldt, så er du muligvis vores kommende kollega.

Udviklingsorienteret sundhedsplejerske søges

Du bliver en del af vores sundhedsplejerske team, på 5 sundhedsplejersker og en koordinator. Stillingen er på 32 timer om ugen, med tiltrædelse 1.10.19

Ulvemosehuset i Rungsted søger pædagog på 34 timer til ledig stilling i børnehaven

I Ulvemosehuset lægger vi vægt på at vores dagligdag tager udgangspunkt i børnenes behov og trivsel, samt at alle børn føler sig betydningsfulde i fællesskabet. Dette forudsætter nærværende, tilstedeværende og empatiske voksne. Kan du være en sådan voksen, er det måske dig vi søger.

Ulvemosehuset søger en pædagogmedhjælper til børnehaven

Kan du lide at arbejde med børn samt involvere og engagere dem i dit arbejde, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.