Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Aktivitetsmedarbejder til Breelteparkens dagcenter

Trives du i en foranderlig hverdag med mange forskellige aktiviteter og opgaver? Så er det dig, vi mangler til vores populære dagcenter. Vi hænger os ikke så meget i din faglige baggrund. Det vigtigste for os er, at du er imødekommende, kreativ, positiv og en god igangsætter - gerne med erfaring fra aktivitetsområdet.

Biblioteksleder til Hørsholm Bibliotek i Kulturhus Trommen

Vil du arbejde for udviklingen af Hørsholm Bibliotek som byens hjerte og litteraturhus i en digital tidsalder, og har du samtidig ledererfaring? Så er du måske vores nye biblioteksleder.

Borgerguide og Husalf med eminent servicegen søges til Hørsholm Kommunes Rådhus.

Vil du være med til at tage godt imod og guide vores borgere og gæster, som kommer på rådhuset? Vi har brug for dig, der sætter en ære i at hjælpe, har gode kommunikationsevner og mod på en varieret hverdag.

Erfaren pædagogmedhjælper

Jægerhuset søger en science, skov og natur pædagog til vores uglegruppe

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde og faglige kollegaer er vigtige. Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik, og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe som er de ældste børn i Jægerhuset.

Lærer søges til Hørsholm skole

Med lup og termotøj går vi forrest i naturen

Vi søger 2 dygtige og initiativrige pædagoger til børnehaveteamet – søg evt. som et makkerpar

Nattevagt til Breelteparkens plejehjem

Stilheden når mørket sænker sig og natten falder på. Ro og tid til nærhed og omsorg for beboerne, smukke solopgange...

Natur og bevægelses SFO og Vallerødskolen søger skolepædagog på 32 timer

Natur og bevægelses SFO og Vallerødskolen byder velkommen til ny kollega da vi søger en skolepædagog til 2. og 3. årgang 32 timer om ugen med tiltrædelse 1. november eller hurtigst muligt derefter.

Pædagog søges til Hørsholm kommunes specialskole, Lundevejsskolen

Er du en engageret, robust og dygtig Pædagog? Brænder du for at arbejde med børn med særlige behov - følelsesmæssige, sociale og faglige? Børn, der har brug for ekstra hjælp for at komme i god udvikling? Har du lyst til at arbejde i et lille struktureret skole- og fritidsmiljø? Være en del af et engageret, ligeværdigt og forpligtende teamsamarbejde bestående af socialpædagog/pædagoger og lærere, der dagligt varetager såvel undervisning og fritidstilbud. Vil du gerne bruge dine kompetencer i et skole- og fritidsmiljø, hvor også udvidet forældresamarbejde prioriteres højt?

Relationsstærk matematiklærer søges

Har du linjefag i matematik? Og har du det sorte bælte i relationskompetencer? Så er det måske dig vi søger, til vores ledige fuldtidsstilling i Ungehuset v, Stationen.

Rungsted Skole søger pædagog 34 timer

Rungsted Skoles indskoling og SFO søger en pædagogisk medarbejder til fast stilling på 34 timer. Du bliver en del af et velfungeret team med kompetente pædagoger og lærere i både skole og SFO.

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Drømmer du om at have dine dagtimer fri, og brænder du for at gøre en forskel for borgere, der har brug for din hjælp? Så har vi stillingen for dig.

Social- og sundhedshjælper i dagvagt til Breelteparkens Plejehjem

Vi mangler dig, der med din erfaring og kompetencer kan styrke teamet omkring vores beboere.

Social- og sundhedshjælper i fast aftenvagt til Breelteparkens plejehjem

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Hørsholm Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til aftenvagt i hjemmeplejen i Hørsholm Kommune

Svalegruppen skal opnormere og søger en pædagog eller evt en pædagogisk assistent 30 timer om ugen i en periode frem til maj 2022 evt.længere

Brænder du for arbejdet med børn med særlige behov og ofte komplekse udfordringer, og vil du være med til at skabe trygt og inkluderende børneliv og udviklende læringsmiljøer for disse børn? Så er det lige dig, vi har brug for som vores nye kollega i Svalegruppen..

Sygeplejerske til aftenvagt i Hørsholm Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker, og vil du, sammen med dine sygeplejekollegaer være en nøgleperson i det nære sundhedsvæsen? Så er det måske dig vi leder efter.

Uddannet Social- og sundhedshjælper til dagvagt i det nære sundhedsvæsen i hjemmeplejen

Er du uddannet Social- og sundhedshjælper, ønsker du et arbejde i det helt nære sundhedsvæsen og vil du med udgangspunkt i den enkelte borger, støtte så borgeren bevarer de ressourcer der skal til for at bevare livskvaliteten? Så har vi stillingen du leder efter.

Usserød Skole søger lærer til at styrke faget håndværk og design

Er du vores nye håndværk og designlærer? – så får du mulighed for at være med til at sætte dit præg på, hvordan vi udvikler og styrker dette fag på Usserød skole?

Vikar til all-round bibliotekarstilling

Brænder du for at formidle god litteratur til alle aldre i biblioteksudlånet og kan du lide at være med til at afvikle arrangementer, så har vi måske vikarjobbet til dig på Hørsholm Bibliotek.

Æblegården søger 2 pædagogmedhjælper/assistenter på 34-37 timer til børnehaven og vuggestuen

Brænder du for at skabe en hverdag hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læ-ring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.