Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

2 pædagoger søges til Jægerhuset som har fokus på både skov og sang.

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde er vigtige? Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik, og en ny struktur med blandt andet en fast skovgruppe.

Aften SSA'er søges til afdeling Vest

Hørsholm kommune søger aften SSA til de midlertidige pladser på Louiselund

Alsidig spildevandsmedarbejder

Hørsholm Kommune sørger ny spildevandsmedarbejder

Barselsvikar/Sygeplejerske 30 timer søges til De Midlertidige Pladser på Louiselund

Vi søger en sygeplejerske til at hjælpe os mens vores kollega er på barsel, så har du lyst til snuse til rehabilitering og kompleks sygepleje så er muligheden der nu!

Børnekulturformidler til Hørsholm bibliotek

Brænder du for at formidle god litteratur til børn og unge, og har du lyst til at videreudvikle samarbejdet mellem biblioteket og skolerne, så har vi jobbet til dig på Hørsholm Bibliotek.

Ernæringsassistentelev til Breelteparken pr. 1. august 2019

Social- og sundhedsassistent med planlæggerfunktion til hjemmeplejen i Hørsholm

Trives du i en planlægnings- og koordineringsfunktion, i et miljø med fællesskab, hjælpsomhed og humor? Er du desuden uddannet Social- og sundhedsassistent, så er denne stilling måske lige dig. Distrikt Rungsted søger en Social- og sundhedsassistent på 35 timer ugentligt.

Social- og sundhedshjælper søges til Plejecenter Margrethelund

Brænder du for at gøre en forskel for andre, og vil du være med til at gøre livet for vores beboere trygt, værdigt og respektfuldt, så er du muligvis vores kommende kollega.

Sommerferievikariater til de midlertidig pladser på Louiselund

Hørsholm kommune søger SSA og SSH til sommerferievikariater til de midlertidige pladser på Louiselund

SOSU-personale med ”flyver-funktion” til Breelteparken

Uddannet social og sundhedshjælper til hjemmeplejen i Hørsholm kommune

Brænder du for at gøre en forskel for andre, og vil du med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og ansvar for eget liv samarbejde om at skabe forudsætninger for en værdig tilværelse? Så har vi stillingen du leder efter. Distrikt Rådhuset søger pr. 1. marts en uddannet social – sundhedshjælper i dagvagt på 35 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. eller hver 3. weekend.