Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

2 pædagoger søges til Solhuset

Vi søger 2 faglige stærke pædagoger med gode samspils kompetencer til henholdsvis vuggestue og børnehave

Afløsere til Breelteparkens plejehjem

Børnekulturformidler/Systemadministrator

Brænder du for at formidle god litteratur til børn og unge, og er du samtidig skarp på IT-området, så har vi jobbet til dig på Hørsholm Bibliotek.

Dagplejen i Hørsholm Kommune søger to dagplejere

Har du lyst til at skabe nærvær, yde omsorg og lege samt have tid til det enkelte barn i et lille overskueligt miljø og holder du af små mennesker? så er jobbet som dagplejer måske lige noget dig? Du får et netværk af gode kollegaer og arbejdet foregår i dit eget hjem. du passer ikke bare børn, men udfører et vigtigt pædagogisk arbejde, som gør en forskel for børnene. Du får sparring fra leder, teamleder og kollegaer. Og ikke mindst er det en livsstil at være dagplejer.

Er du vores nye nattevagt i hus 2

Vi søger dig der kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere med plads til humor og godt humør, samtidig med at du tager udgangspunkt i de pædagogiske principper og har stort fokus på patientsikkerhed. Du skal være omstillingsparat, fleksibel og kan lide nye udfordringer. Du skal være engageret, professionel og kunne arbejde målrettet med de medicinske retningslinjer, samtidig er du i stand til at løfte dine opgaver med selvstændighed og udforsker nye ideer. Du ser dokumentation i Nexus som et vigtigt arbejdsredskab.

Genopslag: Jægerhuset søger en pædagog til vores svalegruppe i vuggehaven

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde og faglige kollegaer er vigtige. Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik, og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe.

Hørsholm Kommune søger autoriseret psykolog med solid erfaring med familieterapi inden for børne-, unge- og familieområdet til Familiehuset

Er du en engageret, dygtig og erfaren psykolog, der brænder for at understøtte positiv forandring for børn, unge og familier?

Hørsholm kommune søger erfaren familieterapeut til nyoprettet stilling i Familiehuset

Er du en engageret, dygtig og erfaren familieterapeut der brænder for at understøtte positiv forandring for børn, unge og familier i deres levede liv?

Skolepædagog til Vallerødskolen og skolens Natur- og bevægelses SFO

Vallerødskolen og skolens Natur- og bevægelses SFO søger en faglig dygtig skolepædagog med engagement og lyst til at arbejde med elever i såvel undervisningsdelen som i SFO-tiden fra 1. januar. Du bliver tilknyttet 2. og 3. årgang i en turnusordning samt SFO. Stillingen er på 32 timer.

Social og sundhedsassistent/hjælper som brænder for arbejdet med demens, 28 timer.

Vi søger en kollega til aftenvagt, der med plads til humor kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere. Du skal have lyst til at arbejde ud fra de pædagogiske principper, samt have fokus på patientsikkerhed.

Vallerødskolen og SFO søger en støttepædagoger til børn med autisme på 0. årgang.

Stillingen er på 35 timer og er fra 1. januar2021 eller snarest muligt derefter. Vi søger en støttepædagog, gerne med faglig indsigt og erfaring med børn med de konkrete udfordringer børn med autisme har.

Vi mangler dig, som brænder for arbejdet med demens/somatik

Vi søger kollegaer til dagvagt, der med plads til humor kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere. Du skal have lyst til at arbejde ud fra de sygeplejefaglige og pædagogiske principper, samt have fokus på patientsikkerhed.