Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Fast aftenvagt (SSH/SSA) til Breelteparkens Plejehjem

Fast aftenvagt til Breelteparkens Hjemmepleje

Hørsholm Kommune søger en dygtig og stabil netværkstekniker til vores IT-driftsteam

Hørsholm Kommune søger en dygtig og stabil netværkstekniker til vores IT-driftsteam

Kom og hjælp os med at gøre en forskel på Louiselund

Vil du være med til at løfte Louiselunds kerneopgave ved at sikre kvalitet i livet for den enkelte beboer? Så har vi muligvis stillingen for dig.

Rungsted Skole søger ambitiøs lærer med linjefag i idræt og dansk

Brænder du for at arbejde med mellemtrin/udskolingen og motiveres du af, at arbejde sammen med fagligt dygtige, engagerede kollegaer med en høj arbejdsglæde?

SFO udemedarbejder - 20 timer

å legepladsen har vi gang i mange ting på samme tid. Børnene kan køre på Moon-cars, klatre i klatrestativet, bygge sandslotte i sandkassen, spille bold og gynge på den store gynge. Vi vægter at den voksne er god til, at sætte gang i aktiviteter. Ved bål-pladsen lærer børnene at omgås ild på en sikker og respektfuld måde. SFO'en på usserød Skole flytter snart over i helt nye omgivelser i Skolen's indskoling. Der er brugt rigtig mange ressourcer på, at skabe et moderne, børnevenligt og lærerigt inde og udendørsmiljø.

Social- og sundhedsassistent til Breelteparkens Plejehjem

Social- og sundhedsassistent til rehabilitering

Hjemmeplejen i Hørsholm Kommune søger social- og sundhedsassistent med fokus på rehabilitering i distrikt Sophielund

Social- og sundhedsassistentelever søges

Social- og sundhedsassistentelever

Social- og sundhedshjælperelever søges

Social- og sundhedshjælperelever

Sommerferievikariater til de midlertidig pladser på Louiselund

Hørsholm kommune søger SSA og SSH til sommerferievikariater til de midlertidige pladser på Louiselund

Stampen søger kokkenmedarbejder

Dine opgaver i cafeen er, at lave et varieret tilbud af sund mad til vores børn fra 3-6 klasse. Derudover skal du bestille varer til cafeen over nettet og lave egenkontrol samt rengøring af Køkken og cafe. Arbejdstiden er daglig fra kl.11.00-14.00

Stampen søger sportsmedarbejder

Vi søger en frisk medarbejder til inde og udendørs sportsaktiviteter. I Stampens sal er der masser af muligheder for at dyrke sport og udfolde sig fysisk Vi spiller fodbold, hockey, bordtennis, basket, volleyball, curling… eller laver salen om til én stor forhindringsbane! Mulighederne i salen er mange flere, og vi giver børnene medbestemmelse ved at lade dem komme med forslag til nye aktiviteter. Ind i mellem laver vi turneringer, både i huset, men også med andre SFO´er. Derfor skal du være god til selvstændigt, at kunne koordinere og afvikle turneringer.

Uddannet social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen i Hørsholm kommune

Brænder du for at gøre en forskel for andre, og vil du med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og ansvar for eget liv samarbejde om at skabe forudsætninger for en værdig tilværelse? Så har vi stillingen du leder efter. Distrikt Rådhuset søger pr. 1. juni en uddannet social – sundhedshjælper i dagvagt på 35 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. eller hver 3. weekend.

Usserød Skoles SFO søger 20 timers medarbejder

Til SFO'en søger vi snarest en 20 timers sportsmedarbejdere med pædagogisk erfaring. Vi søger en frisk medarbejder til inde og udendørs sports aktiviteter. I salen er der plads til bevægelse og grovmotorisk udfoldelse. Rummet giver gode betingelser for pædagogisk arbejde med sociale regler og relationer. Udendørs har vi plads til masser af sports aktiviteter på to dejlige boldbaner. Ind i mellem laver vi turneringer, både i huset, men også med andre SFO´er. Derfor skal du være god til selvstændigt, at kunne koordinere og afvikle turneringer.

Æblegården søger en pædagogisk assistent eller medhjælper på 30-34 timer i børnehaven 2-5 årige

Brænder du for at skabe en hverdag hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læ-ring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.