Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Afdelingsleder søges til 6.-9. årgang Hørsholm skole

Aktivitetscenter Sophielund i Hørsholm Kommune søger dygtig fysioterapeut til træning af kommunes ældre borgere

Brænder du for at medvirke til at bevare borgernes fysiske færdigheder, og vil du være med til at styrke de ældre borgere i et stærkt tværfagligt miljø, så se her: Aktivitetscenter Sophielund i Hørsholm Kommune søger dygtig fysioterapeut til træning af kommunes ældre borgere.

Barselsvikar med lyst til at skabe en eventyrlig hverdag for vores børn i Jægerhuset

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde er vigtige? Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe.

Budgetkoordinator til den centrale økonomifunktion

Ansættelse af budgetkoordinator til team økonomi & styring

Er du en top engageret og fagligt dygtig Social og sundhedsassistent? Vil du være med til at viderebringe et højt fagligt niveau om aftenen?

Er du vores nye social- og sundhedshjælper i dagvagt? Kunne du tænke dig at dygtiggøre dig inden for demensspecialet?

Er du vores nye Social- og sundhedshjælper til nattevagt? Kunne du tænke dig at dygtiggøre dig inden for demensspecialet?

Faglig stærk pædagog til vuggestue

Tør du sætte dig selv i spil og reflektere over det du gør? så er du måske vores nye kollega

Ferieafløsere til hjemmeplejen i Hørsholm Kommune

Genopslag: Engageret og initiativrig pædagog til vuggestue

Brænder du for børns trivsel og udvikling og har du lyst til at være en del af et spændende læringsmiljø? Så har du her muligheden for at blive en del af en fantastisk institution tæt på skoven.

Genopslag: Vi ønsker at udvide søgefeltet, da vi søger dig med de rette kompetencer. Sophielund Plejecenter søger en engageret og fagligt stærk sygeplejerske, gerne med undervisnings- og supervisionserfaring

Søger du en inspirerende arbejdsplads med gode kollegaer og mulighed for at sætte dit præg på stillingen og arbejdspladsen, er denne stilling måske noget for dig?

Hørsholm Kommune søger en engageret økonomi- og analysekonsulent til sundheds- og ældreområdet

Center for Sundhed og Omsorg søger en økonomi- og analysekonsulent, som kan understøtte Hørsholm Kommunes velfærd til borgerne ved at sikre gode rammer for økonomistyring og ledelsesinformation.

Koordinator m/teamlederfunktion til Breelteparkens Hjemmepleje

Ledelseskonsulent/controller

Akademisk medarbejder til at støtte ledelse og styring af jobcentret med data og med at få forandringer til at ske

Lærer søges til Hørsholm kommunes specialskole Lundevejsskolen

Er du en engageret, robust og dygtig lærer? Brænder du for at arbejde med børn med særlige behov - følelsesmæssige, sociale og faglige? Børn, der har brug for ekstra hjælp for at komme i god udvikling? Har du lyst til at arbejde i et lille struktureret skole- og fritidsmiljø? Være en del af et engageret, ligeværdigt og forpligtende teamsamarbejde bestående af 6 socialpædagog/pædagoger og 12 lærere, der dagligt varetager undervisning samt det forebyggende/behandlende arbejde? Vil du gerne bruge dine kompetencer i et skolemiljø, hvor udvidet forældresamarbejde prioriteres højt?

Nattevagt til Breelteparkens plejehjem

Projektmedarbejder til ungeområdet, barselsvikariat

En af vores projektmedarbejdere går på barsel og i den forbindelse søger Ungehuset en dygtig kollega, der kan være med til at hjælpe en gruppe unge, udsatte borgere, på sporet mod et godt liv i uddannelse eller arbejde.

Pædagog søges til børnehaveafdeling i Æblegården 35 timer ugentligt

Brænder du for at skabe en hverdag, hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læ-ring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe, der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.

Pædagog til Vallerødskolen læseklasse for udskolingselever

Pædagog til læseklasse

SOSU ferieafløsere til Breelteparken

Timeafløsere og ferievikarer - pleje, omsorg og rehabilitering

Er du social- og sundhedshjælper, assistent elev, sygepleje-, ergoterapeut- eller medicinstuderende og brænder du for rehabilitering og kompleks sygepleje - så er det lige dig vi mangler som både timeafløser og ferievikar

Udviklingsorienteret pædagogisk afdelingsleder og koordinator til specialskole og Hørsholm Kommunes Videns- og Kompetencecenter

Er du fagligt funderet i det specialpædagogiske felt, og brænder du for at skabe læring, trivsel og udvikling hos den enkelte og i fællesskabet – både personligt, fagligt og socialt? Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe bedre sammenhæng mellem almen- og specialundervisningsområdet? Har du lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø med børnene som omdrejningspunkt? Så er denne stilling måske noget for dig.

Vallerødskolen og SFO søger en støttepædagog til børn med autisme på 0. årgang.

Vi søger en støttepædagog, gerne med faglig indsigt og erfaring med børn med de konkrete udfordringer børn med autisme har.

Æblegården søger en pædagog til vuggestueafdelingen 30-35 timer ugentligt snarest.

Vi søger en uddannede pædagog til vuggestueteamet, Æblegården er en institution, der er i en rivende udvikling. Vi er i gang med et projekt om tidlig indsats, som en del af Hørsholm Kommunes kvalitetsløft. Projektet omhandler børns udvikling og læring til et helt menneske, både motorisk, sprogligt og socialt. Der er ekstra personaleressourcer til projek-tet.