Job i kommunen

Nedenfor finder du de ledige stillinger i Hørsholm Kommune. Ansøg stillingerne via vores e-rekrutteringssystem 'HR Manager'.
Dine oplysninger og CV vil blive gemt i vores database i 6 måneder.

Afløsere søges til Breelteparkens Centrale Køkken

Aften sygeplejerske - Hørsholm kommunes midlertidige pladser

Sætter du pris på et godt arbejdsmiljø, trives du med at have stor indflydelse på dit arbejde og længes du efter at se, at din viden og erfaringer gør en forskel? Så er det lige dig vi mangler som aften Sygeplejerske på de Midlertidige Pladser i Hørsholm Kommune, 30 timer ugentligt. Kom og bliv en del af vores stærke team af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, på de midlertidige pladser. Vi arbejder med den rehabiliterende tilgang og du bliver del af et hus hvor alle dage er forskellige og hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer.

Aften sygeplejerske - Hørsholm kommunes midlertidige pladser

Kom og bliv en del af vores team, det er lige dig vi mangler

Aftenvagt - Social- og sundhedsassistent, Midlertidige pladser, Hørsholm kommune

Kom og bliv vores nye aften kollega, 30 timer ugentligt

Akutteamet i Hørsholm Kommune søger dagvagt

Er du vores nye kollega? Hørsholm kommunes Akutteam søger en dagsygeplejerske til ansættelse snarest. Sammen kan vi skræddersy en stilling ud fra dine ønsker.

Byggesagsbehandler - er du vores nye kollega?

Børnegården Alsvej søger en initiativrig pædagogmedhjælper 35 - 37 timer om ugen

Brænder du for at skabe en hverdag hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læring og udvikling? Ønsker du at være en del af en personalegruppe der arbejder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, så er det muligvis dig vi leder efter til vores team.

Engageret pædagog søges til børnehave

Børnehuset Skovvænget søger en engageret pædagog på 35-37 timer, der vil være med til at sætte rammerne for det gode børneliv.

Er du en top engageret og fagligt dygtig sygeplejerske? Har du erfaring indenfor primærsektoren og vil du være med til at viderebringe et højt fagligt niveau om aftenen? Se du dig selv som en frontløber, der tør være rollemodel?

Er du vores nye social- og sundhedsassistent? Kunne du tænke dig at dygtiggøre dig inden for demensspecialet?

Er du vores nye Social- og sundhedshjælper til nattevagt? Kunne du tænke dig at dygtiggøre dig inden for demensspecialet? Så er det dig Plejecenter Sophielund mangler hvis...

Er du vores nye social- og sundhedshjælper? Kunne du tænke dig at dygtiggøre dig inden for demensspecialet?

Faldforebyggelsesfysioterapeut med erfaring i geriatri

I Hørsholm kommune vil vi igangsætte nye faldforebyggende aktiviteter med fokus på tidlig opsporing og udredning. Formålet med indsatsen er at implementere en målrettet, koordineret og tværfaglig udredning/screening og på baggrund af dette tilbyde en faldforebyggende indsats til borgere, som enten er faldet eller oplever at være i risiko for at falde. Lyder det som noget du gerne vil være en del af, så kan det være dig vi mangler.

Faste weekendvagter til Breelteparkens Hjemmepleje

Ferievikarer og timeafløsere - pleje, omsorg og rehabilitering

Er du sygeplejestuderende, medicinstuderende, ergoterapeutstuderende eller SSA-elev, så er det lige dig vi mangler, som både timeafløser og sommerferievikar. Brænder du for rehabilitering og kompleks sygepleje og har du lyst til at lære nyt og bruge mange af dine kompetencer, så får du muligheden hos os.

Fremsynet leder til Team Ejendom og FM

Har du lyst til at sætte dit præg på en bæredygtig drift og udviklingen af de kommunale ejendomme i Hørsholm Kommune samt stå i spidsen for 32 motiverede og dygtige medarbejdere? Så har vi jobbet til dig i Hørsholm Kommune.

Genopslag: 2 pædagoger til vores ressourcegruppe Svalegruppen, Børnegården Alsvej. 32 – 37 timer om ugen

Brænder du for arbejdet med børn med særlige og ofte komplekse udfordringer, og vil du være med til at skabe trygge, inkluderende børneliv og udviklende læringsmiljøer for disse børn? Så er det lige dig, vi har brug for som en af vores nye kollegaer i Svalegruppen.

Hørsholm Kommune søger en dygtig økonomi- og analysekonsulent til sundheds- og ældreområdet

Center for Sundhed og Omsorg søger en økonomi- og analysekonsulent, som kan understøtte Hørsholm Kommunes velfærd til borgerne ved at sikre gode rammer for økonomistyring og ledelsesinformation.

Hørsholm Kommune søger en sagsbehandlende ergoterapeut eller fysioterapeut fra 1. juni 2021

Er du ergoterapeut eller fysioterapeut og begejstret for at arbejde indenfor hjælpemiddelområdet og ønsker at bruge dine erfaringer i en ny sammenhæng, så har du muligheden for det i Center for Sundhed og Omsorg.

Hørsholm Kommune søger projektmedarbejder til projekt om pårørendesamarbejde

Hørsholm kommune søger serviceminded og nysgerrig blæksprutte til Borgerservice

Hørsholm kommune søger serviceminded og nysgerrig blæksprutte til Borgerservice Er du motiveret af at yde ekstraordinær god service til kommunens borgere og vil du være med til at udvikle Borgerservice og skabe meningsfulde borgeroplevelser?

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning søger pr. 1. juni 2021 en dygtig psykolog

Vi arbejder ud fra et systemisk perspektiv med fokus på at understøtte det gode børneliv og skabe inkluderende læringsfællesskaber.

Social- og sundhedsassistent med interesse for rehabilitering - midlertidige pladser

Kom og bliv vores nye kollega på Hørsholm kommunes midlertidige pladser. Vi søger en social- og sundhedsassistent i dagvagt 32-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend

Social- og sundhedsassistentelever søges

Social- og sundhedsassistentelever

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Hørsholm Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til aftenvagt i hjemmeplejen i Hørsholm Kommune