Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik og indflydelse Byudvikling Hørsholmstrategien

Hørsholmstrategien

Hørsholmstrategien, som er kommunens samlede plan- og udviklingsstrategi

Hørsholmstrategien

Hørsholmstrategien, som er kommunens samlede plan- og udviklingsstrategi, kan læses her:

Link til den gamle Hørsholmstrategi fra 2019

 

Ny Hørsholmstrategi til politisk behandling

Kommunalbestyrelsen skal hvert 4. år udarbejde en planstrategi med et 12-årigt sigte jf. planlovens § 23a. Da Hørsholmstrategien er udarbejdet som en samlet plan- og udviklingsstrategi, skal den derfor fornyes.

Kommunalbestyrelsen vedtog den 27. november 2023 at sende forslag til Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) i offentlig høring.

Med Hørsholmstrategien fremlægger Kommunalbestyrelsen sine overordnede mål for kommunens fremtidige udvikling. Det er visionen, at Hørsholm vil begejstre ved at være fælles om det gode liv. Det gælder alle — børn, unge og ældre. Det skal ske ved at fokusere på de tre pejlemærker: Børneliv, Byliv og Bæredygtighed.

Strategiens målsætning er at sikre en sund balance, hvor vi tager hånd om alle kommunens borgere og værner om vores mange kvaliteter og samtidig udvikler byen og vores styrker for at håndtere de udfordringer, vi står over for.

Forslaget til Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) kan læses her

 

Dit høringssvar

Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) er i høring fra den 11. december 2023 til den 5. februar 2024. I dette tidsrum er det muligt at indsende skriftlige bemærkninger (høringssvar) til forslaget.

Indsend høringssvar til forslaget her

 

Åbent hus i Kulturhus Trommen

Som en del af høringen afholdes åbent hus, hvor der er mulighed for at drøfte strategiens indhold og den fremtidige udvikling af Hørsholm Kommune.

Åbent hus holdes: Mandag den 22. januar 2024 kl. 15-19 i Kulturhus Trommen.

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje