Havnen besøges hvert år af over 1,5 millioner mennesker - hørsholmborgere og gæster fra ind- og udland. Havnen udgør derfor et naturligt omdrejningspunkt for byen.

Efter næsten 50 år i vandet har havnen nået reparationsalderen. Vi står derfor med en gylden mulighed for at forlænge og forskønne havnen – både under og oven vandet. Vores indsats nu afgør, om havnen, også de næste 50 år, er en moderne lystbådehavn for alle, hvor der er masser af liv og en afslappet atmosfære. Sammen giver Rungsted Havn og Hørsholm Kommune den ekstra vitaminindsprøjtning, der skal til, så vi kan fastholde et attraktivt havnemiljø og samtidig skabe endnu bedre plads til gaster og gæster, der gerne vil nyde livet på, ved og i vandet.

Interessen for at bidrage med forslag til udviklingen af området har været overvældende, og der indkommet over 1000 input og ideer, som er opsamlet i en hvidbog. På baggrund af de mange input og ønsker fra borgere og interessenter har styregruppen bag udviklingsprojektet udarbejdet et oplæg til, hvordan Rungsted Havn og strand kan udvikles over de næste mange år.

Du kan læse mere om udviklingen af Rungsted Havn - en havn for alle - på BorgerLab. Se link nedenfor.