Kom og vær med!

Rungsted Havn er en havn for alle – hele året. Og det mener vi bogstaveligt. Derfor inviterer vi nu alle borgere med interesse i Rungsted Havn og strand til at give input og deltage i en tidlig dialog om udviklingsarbejdet. Sammen skaber vi det bedste resultat.

Borgermøder og spørgeundersøgelse

Rungsted Havn, i samarbejde med Hørsholm Kommune, inviterer borgere i Hørsholm til en række borgermøder i løbet af 2021. Møderne bruges til at få ideer og input fra alle med interesse i udviklingen af havnen og stranden.

Lige nu kan du tilmelde dig borgermøder i februar og marts:

Onsdag d. 10. februar kl. 8.30-10.00

Onsdag d. 24. februar kl. 17.00-18.30

Torsdag d. 25. februar kl. 19.30-21.00

Mandag d. 8. marts kl. 17.00-18.30

Alle ovenstående borgermøder har samme program og handler om, hvordan vi kan udvikle Rungsted Havn, så den også i fremtiden er et godt samlingssted for alle, der gerne vil nyde livet på, ved og i vandet. På møderne bliver der også rig mulighed for at bidrage med sine ideer og input. Læs mere og tilmeld dig møderne via ovenstående links. 

Vi gennemfører i øjeblikket en spørgeundersøgelse, hvor vi beder om dit input til udviklingen af havneområdet. Vi håber at du vil bruge 5 min på at besvare den. Klik her for at komme til spørgeskemaet.

Vi takker på forhånd for din tid og interesse.

Om Rungsted Havn og strand

Havnen besøges hvert år af over 1,5 millioner mennesker - hørsholmborgere og gæster fra ind- og udland. Havnen udgør derfor et naturligt omdrejningspunkt for byen.

Efter næsten 50 år i vandet har havnen nået reparationsalderen. Vi står derfor med en gylden mulighed for at forlænge og forskønne havnen – både under og oven vandet. Vores indsats nu afgør, om havnen, også de næste 50 år, er en moderne lystbådehavn for alle, hvor der er masser af liv og en afslappet atmosfære. Sammen kan Rungsted Havn og Hørsholm Kommune give den ekstra vitaminindsprøjtning, der skal til, så vi kan fastholde et attraktivt havnemiljø og samtidig skabe endnu bedre plads til gaster og gæster, der gerne vil nyde livet på, ved og i vandet. 

Om styregruppen

Der er nedsat en styregruppe med repræsentanter fra Havnebestyrelsen og Kommunalbestyrelsen. Styregruppens opgaver er at gennemføre en involvering af borgere og interessenter for at indsamle gode ideer til en udvikling af havnen, at indhente rådgivning til en kvalificering af udviklingsplanens elementer og at udforme et oplæg til havneudvidelse og tidsplan til politisk godkendelse.

Styregruppen består af følgende personer:

  • Jørgen Thorsell, Havnebestyrelsen (projektejer)
  • Knud E. Nordby, Havnebestyrelsen
  • Otto B. Christiansen, Havnebestyrelsen
  • René van Laer, Havnebestyrelsen
  • Niels Ryhding, Havnebestyrelsen
  • Ann Lindhardt, Kommunalbestyrelsen
  • Jakob Nybo, Kommunalbestyrelsen
  • Henrik Klitgaard, Kommunalbestyrelsen
  • Bent Fabricius, Kommunalbestyrelsen
  • Svend Erik Christiansen, Kommunalbestyrelsen