For at stemme på valgdagen skal du møde personligt op på det afstemningssted, som står på dit valgkort. 

Inden du afgiver din stemme, skal du aflevere dit valgkort til valglisteføreren og oplyse din fødselsdato (både dag, måned og årstal). Valglisteføreren vil herefter krydse dig af på valglisten. Har du ikke medbragt dit valgkort, udskriver valglisteføreren et valgkort til dig. Du kan blive bedt om at oplyse dit navn og bopæl for at tjekke, at du er den person, som du udgiver dig for eller som står på valgkortet. Du bliver herefter ført over til stemmerummet, hvor du skal gå ind alene og afgive din stemme. 

Når du er færdig med at stemme, skal du folde stemmesedlen sammen og lægge den i stemmekassen uden for stemmerummet, hvor en tilforordnet vælger vil holde øje med, at stemmesedlen bliver lagt rigtigt i stemmekassen, og at ingen får mulighed for at se, hvad du har stemt. Du må ikke vise nogen, hvad du har stemt.

Dit afstemningssted har åbent i tidsrummet kl. 8-20. Du vil senest fredag den 27. oktober modtage valgkortet med posten.

Afstemningsstederne i Hørsholm Kommune er:

• Hørsholm Skole, idrætssalen, Selmersvej 6
• Usserød Skole, kantinen, Gl. Byvej 10 (indgang for gangbesværede fra Lundevej)
• Rungsted Skole, idrætssalen, Østre Stationsvej 1 A
• Grønnegade, Restaurant Skovhus, Stumpedyssevej 4
• Det tidligere rådhus på Ådalsparkvej, Hovedindgangen, Ådalsparkvej 2*

*Det tidligere rådhus på Ådalsparkvej fungerer midlertidigt som afstemningssted i stedet for afstemningsstedet på Vallerødskolen.