Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Vil du være Hørsholm Kommunes nye centerchef for Center for Sundhed og Omsorg?

Vil du være Hørsholm Kommunes nye centerchef for Center for Sundhed og Omsorg?

Vi søger en erfaren leder, der har kendskab til og brænder for sundheds- og ældreområdet.

Som vores nye centerchef bliver du en central figur i ledelsen af Center for Sundhed og Omsorg i en ambitiøs og ressourcestærk kommune, hvor du får en afgørende rolle i at gøre en reel forskel for borgernes liv. Du vil blive inspireret og udfordret af dygtige kolleger, engagerede politikere og en dedikeret borgergruppe, og du bliver en del af et center, hvor samarbejde og fælles retning prioriteres og leves.

Hørsholm er en mindre kommune, hvor afstandene er korte, organisationen er flad og ubureaukratisk, og omgangstonen er uformel og uhøjtidelig. Det er en veldrevet kommune, hvor man hele vejen rundt gør sig umage for at levere høj kvalitet og god service til alle borgere i kommunen. Det er en kommune, hvor ledelse er tillidsbaseret, og hvor der er et stort decentralt råderum.

For den nye chef for Center for Sundhed og Omsorg ligger der først og fremmest en vigtig opgave i at fortsætte de gode linjer, der allerede er lagt, for at sikre effektiv drift og høj kvalitet i opgaveløsningen. Herudover byder de kommende år på arbejdet med en ny ældrelov, sundhedsreformen og det nære sundhedsvæsen samt arbejdet med tiltrækning og tilknytning, hvor vi i Hørsholm arbejder med fleksibilitet i tilrette¬læggelsen af arbejdet.

Hertil kommer økonomistyring, digitalisering og udnyttelse af potentialerne i velfærdsteknologi som strategisk vigtige opgaver for Hørsholm Kommune.

Vores forventninger

Vi forventer, at du som vores kommende centerchef er en erfaren leder, der har kendskab til og brænder for sundheds- og ældreområdet, og som motiveres af både driftsledelse og ledelse på et strategisk niveau. Vi lægger vægt på, at du er samlende og samarbejdende – både i Center for Sundhed og Omsorg og på tværs af kommunen. Du er en person, der kan mærkes. Som leder er du nærværende, tillidsfuld og delegerende.

Yderligere information

Du kan se en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk. Her har vi beskrevet centerchefens vigtigste opgaver og de krav og forventninger, Hørsholm Kommune har til den nye chef. 

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte:

  • Direktør for Velfærd og Kultur, Jan Dehn, på telefon 21 13 03 72 eller jde@horsholm.dk eller
  • Partner i Genitor, Trine Kern Schandorff, på telefon 31 41 02 55 eller ts@genitor.dk.

Du kan søge stillingen via Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside 

Ansøgningsfristen er den 20. maj 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...