Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Aktiv og sjov sommer til alle kommunens børn

Aktiv og sjov sommer til alle kommunens børn

Når sommerferien starter for alle byens børn, er der udsigt til mange ugers sjov og aktiviteter i kommunens kultur- og fritidsliv.

Her får børnene mulighed for at prøve nyt eller gentage tidligere succeser og ikke mindst danne nye venskaber på tværs. Tilmeldingen til sommerens over 20 forskellige aktiviteter åbner dem 1. juni 2024 kl. 20:00.

Sommeraktiviteterne i Hørsholm Kommune giver værdi og gør sommeren lidt ekstra sjov og spændende. Udover at møde kendte og nye ansigter til sjove aktiviteter, er det også en måde at få lov til at prøve en ny aktivitet i en kortere periode.

Nyt i 2024

Som noget nyt i år kan man opleve kvinden bag instagramsiden ”Lille Klode” i colab med Karen Blixen Museet. Her bliver børn og unge i alderen 10-15 år inviteret til at komme og opleve Blixens have – sting for sting i en broderiworkshop. En anden ny aktivitet er Sup camp med Hørsholm Svømmeforening, hvor børn og unge kan prøve kræfter med stand up padel.

Få nye venner og prøv nye ting af

Sommeraktiviteterne giver børnene en introduktion til Hørsholms forenings- og kulturliv og hele fællesskabet omkring det. Desuden bliver der budt på venskaber, succesoplevelser og hyggeligt samvær, som børn og unge kan tage med sig videre.

Traditionen tro samler Hørsholm Kommune hvert år et katalog med mange forskellige aktiviteter organiseret dels af vores meget aktive og engagerede lokale foreninger, dels af nogle af kommunens institutioner og museer.

I år har vi samlet over 20 forskellige sommeraktiviteter fordelt over flere uger, som kan gøre din sommer ekstra sjov og spændende. Der er aktiviteter for enhver smag!

Sommeraktiviteterne arrangeres i samarbejde med de lokale kunst- og idrætsforeninger, spejdergrupper, idrætsorganisationer, Hørsholm bibliotek og Karen Blixen Museet, samt andre kultur- og fritidsaktører.

Praktisk info:

En flyer med oversigten over sommerens mange aktiviteter bliver uddelt på de kommunale skoler i uge 21.

Tilmelding til aktiviteterne er åben fra 1. juni kl. 20:00.

Sommeraktiviteter i Hørsholm 2024

Tilmeld dig på nemtilmeld.dk (åbner 1. juni kl. 20.00)

 

 

 

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje