Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Bymidten skal være mere synlig

Bymidten skal være mere synlig

Bysamarbejdet arbejder for det gode byliv i Hørsholm og har fokus på at understøtte bylivet i bymidten. En af bymidtens udfordringer er, at den ikke er særlig let at finde, derfor sættes der med denne kampagne fokus på synlighed.

At arbejde med levende bymidter er komplekst, da der er mange parametre, der skal skrues på, og mange aktører, der skal gå sammen.

En af bymidtens udfordringer er, at den ikke er særlig let at finde. Som forbipasserende glemmer man måske også, hvor mange specialbutikker bymidten reelt byder på.

Det prøver Bysamarbejdet med denne skiltekampagne at gøre noget ved. 25 skilte opsættes hele vejen rundt om bymidten; Hørsholm alle – Usserød kongevej og Rungstedvej. Ved gågadens sydlige ende ophænges ligeledes et banner. Ved Kongevejscentret og på Rungsted Bytorv ophænges ligeledes Køb Lokalt plakater.

En foto-kavalkade på Bysamarbejdets facebookside vil sætte ansigt på rigtig mange af byens butiksejere og deres butikker i den kommende tid. Hvis du normalt ikke bruger bymidten, så prøv at komme omkring og se, hvad de mere end 80 butikker har at byde på.

Fakta

Hørsholm Bysamarbejde er et strategisk, privat-offentligt samarbejde, som samler ejendomsejere, handelslivet, kultur- og foreningslivet, havnen og Hørsholm Kommune om at udvikle bylivet sammen. 

Dato

torsdag den 12. oktober 2023

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje