Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Hjemvendte helte får støtte fra Hørsholm Kommune til rehabiliterende golfprojekt

Hjemvendte helte får støtte fra Hørsholm Kommune til rehabiliterende golfprojekt

Det blev markeret torsdag den 7. marts 2024

DIF Soldaterprojekt, Hørsholm Golf og Hørsholm Kommune går i et unikt samarbejde for at støtte skadede krigsveteraner. Projektet tilbyder et trygt idrætsligt miljø, hvor veteranerne kan mødes ugentligt blandt ligesindede og finde støtte og fællesskab gennem golf. 

Golfens terapeutiske kvaliteter har vist sig at være særligt gavnlige for veteraner med PTSD, idet de naturlige omgivelser, udendørsaktiviteten og muligheden for både samvær og refleksion skaber optimale betingelser for rehabilitering, øget livsindhold og fællesskab.

Efter to sæsoner med overvældende succes blev det økonomiske samarbejde formelt igangsat i dag, da den samlede kommunalbestyrelse enstemmigt stemte for at støtte dette livgivende projekt. Noget som Borgmester Morten Slotved er meget stolt over. Med denne støtte åbnes dørene for den tredje sæson og flere sæsoner, hvor endnu flere veteraner kan finde styrke og healing gennem sporten og det stærke fællesskab, der er i vores fælles Safe Zone hos Hørsholm Golf.

Som nogle af veteranerne har udtalt:

”I en Safe Zone finder jeg det normale i det unormale. Her er det okay at gå lidt væk og lade tankerne flyve”

”Hvis det ikke var for dette trygge tilbud og fællesskabet, ville jeg ikke komme ud ad en dør”

Morten Slotved åbnede det formelle, økonomiske samarbejde med at slå den første golfbold afsted – og det lykkedes i første forsøg.

Læs mere om Hørsholm Kommunes veteranindsats

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Læs mere om ...