Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyhed Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk – ingen skal sidde ufrivilligt alene juleaften og nytårsaften

Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk – ingen skal sidde ufrivilligt alene juleaften og nytårsaften

De fleste kan blive enige om, at med julen og nytåret følger hyggelige begivenheder. Det er dog ikke alle, som forbinder jul og nytår med hygge og fællesskab - måske fordi man sidder ufrivilligt alene, eller fordi man trænger til nye traditioner.

Heldigvis er det muligt at blive gæst eller vært via initiativerne Julevenner og Nytårsvenner og blive en del af et fællesskab med mening. Initiativerne kan hjælpe dem, der mangler et sted at holde juleaften eller nytårsaften eller dem, der har plads og lyst til at invitere en ekstra med.

Julevenner.dk er et fælles initiativ af Boblberg og Røde Kors, hvor man kan melde sig som julevært og åbne sit hjem for andre, eller som julegæst og finde andre at tilbringe en hyggelig juleaften sammen med.

På Nytårsvenner.dk kan man finde andre at fejre årets sidste dag med - uanset ens nytårsønske, er der nytårsfællesskaber for alle - sjove fester, hyggelige middage, børnevenlige aftener og mange andre.

Annette Wiencken, formand for Social- og Seniorudvalget, er glad for, at flere igen i år kan få mulighed for at holde jul og nytår med andre:

”Alle, der har lysten til det, skal have mulighed for at tilbringe julen og nytåret sammen med andre. Set i lyset af, at ensomheden er stigende i Danmark, så er hvert et tiltag, der kan hjælpe borgere ud af ensomhed virkelig vigtigt. Derfor er jeg glad for, at muligheden for at engagere sig i Julevenner og Nytårsvenner igen i år er til stede i Hørsholm, så de kommende højtider kan blive hyggelige og rare for endnu flere borgere.

Alle kan melde sig som jule- eller nytårsvært og jule- eller nytårsgæst. Gæsterne kan melde sig, hvis de har et ønske om at dele jule- eller nytårsaften i fællesskab med nye mennesker. Værterne kan melde sig, hvis de har overskud til at åbne hjemmet og opleve nyt i selskab med nye mennesker.

Det er gratis at oprette sig. Læs mere om:

Julevenner  

Nytårsvenner

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Åbningstider på telefon

Genveje